Pc problems\αποριες

Μια χαρά μπορεί να το βρει. Βέβαια εξαρτάται ποιας εταιρίας router έχει.

εδιτ:ο από πάνω είναι αναποφάσιστος

Και γω το ψάχνω αυτό.

Όταν λες σελίδα του ρουτερ;

Αυτο που πας στο ιντερνετ μπραουζερ και πατας τουλαχιστον σε μενα 192.168.2.1(αυτος ο αριθμος παει συμφωνα με το ρουτερ νομιζω, πρεπει να το γραφει και πανω του)
Αλλιως πας cmd και πατας ipconfig και λοιπα και βαριεμαι να στα λεω

ναι κατι θυμομουν γι αυτο,απλα εγω εχω baudtec και πατωντας τη σελιδα ζηταει κωδικο και username,αν θυμαμαι καλα ειναι ενας γενικος κωδικος αυτος…τa ξερει κανεις???

edit!!!βρηκα οτι ειναι admin 1234 αλλα δν το δεχεται,τι κανουμε?

Μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος ενα καλο antivirus που να ειναι free? :-k

Το καλύτερο είναι

Και 'γω το avg χρησιμοποιώ σε όλους τους υπολογιστές και δεν έχω κανένα παράπονο.

Εξαρτάται από το ρούτερ που έχεις και από τον παροχέα.Δοκίμασε να να βάλεις και στο username και στο password admin.Αν ούτε αυτό δουλέψει τότε προσπάθησε να ξεθάψεις το βιβλιαράκι με τις οδηγίες εγκατάστασης του ρούτερ (θα 'ναι εκεί μέσα) ή απλά γκούγκλαρέ το.

Thanks!!! Λειτουργει μια χαρα!!!:slight_smile:

rip noob, εσυ που ξερεις μπαλιτσα γενικα, ειναι απαραιτητο να εχεις ενα καποιο antivirus σε λειτουργικο vista και 7; Εγω 4 χρονια τωρα δεν εχω antivirus, και το pc το χρησιμοποιει ακομα και η ασχετη η μανα μου, και δεν ειχα ποτε προβλημα αυτα τα 4 χρονια με ιους και λοιπα… Λες να βαλω ή δεν χρειαζεται;

Αν προσεχεις που μπαινεις, τι κατεβαζεις κι απο που, τι φλασακια βαζεις στο πισι σου, τοτε οχι δεν ειναι απαραιτητο.

Αν μπαινεις σε κατι τσοντοσαητ, πατας οτι μπανερακι εχει, κατεβαζεις σπασμενα παιχνιδια/προγραμματα και τα σχετικα, τοτε χρειαζεται.

Ή βαλε λινουξ :stuck_out_tongue:

Καταρχας thanks για τις απαντησεις περι router τη βρηκα την ακρη!!

τωρα,μιας που αναφερεστε περι antivirus εχω και εγω καποιες ερωτησουλες γι αυτους που ξερουν!

Προσφατα(και οπως ειχα αναφερει) λογω προβληματος στον σκληρο,τον αλλαξα και μου ξαναβαλανε τα windows οποτε ανανεωθηκε η δοκιμαστικη διμηνη συνδρομη του mcafee security center που δινει το laptop…επειδη εχω αρκετα σημαντικα πραγματα μεσα στο λαπτοπ και κανω και συναλλαγες χρηματων κ.τ.λ. και απο την αλλη κανω πολυ download και τα ψιλοφοβαμαι ολα αυτα,θελω να μου πειτε

1ον ειναι καλο antivirus to mcafee?

2ον εχει καλο τοιχος προστασιας η ειναι καλυτερο το zonealarm που χα μεχρι προσφατα?

3ον οταν τελειωσει η δωρεαν χρηση, αξιζει η αγορα του η δν εχει πολλες διαφορες απο ενα free?

Ξεκιναω απο το 3.Ποτε μην δωσεις λεφτα, ή ποτε μην βαλεις πειρατικο 'anti’software.Δεν αξιζει.

1. αν εχεις καλο και σοβαρο ρουτερ, δεν χρειαζεσαι software firewall παρα μονο hardware του ρουτερ.

και 1. το McAfee εγω [U]προσωπικα[/U] θα εστηνα ορθιο το κουτι του στην εισοδο του σπιτιου μου, θα επαιρνα φορα και θα το κλοτσαγα.

Πως μπορω να βρω και πως γινεται να εγκαταστησω firmware για το NEC Optiarc AD-7173A ? Δεν μου διαβαζει και δεν γραφει τα [U]DVD[B]-[/B]R [/U]μονο τα [U]DVD+R[/U] πλεον…

Το εχω απο το 2007, αν εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμενο ας με ενημερωσει…

Συμφωνώ.

Δεν συμφωνώ :stuck_out_tongue:

Πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς εφόσον ένα καινούριο έχει 20?

Ποιο θα μου προτεινες? :-k

Όποιο και να πάρεις την ίδια δουλειά θα κάνει. Με μια γρήγορη αναζήτηση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330660

Ευχαριστώ!:slight_smile: Πολύ καλό φαίνεται και αξιόπιστη μάρκα, γιατι δεν το σκέφτομαι καθόλου να πάρω παλι Sony…

Απλά να ξέρεις οτι το συγκεκριμένο είναι SATA άρα θα πρέπει να έχεις μια ελεύθερη (SATA) θύρα στη μητρική σου και την αντίστοιχη παροχή ρεύματος από το τροφοδοτικό.

Θα το κοιταξω.:wink:
Για αυτο τι λες? Το secure disc τι ακριβως κανει?:-k

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330659