Thanks!!! Αυτο που μου προτεινες θα παρω…
Να μαντεψω οτι διαφωνεις επειδη το hardware firewall δεν ελεγχει εξερχομενη κινηση ε?
Με απλά λόγια αυτό που πιστεύω είναι οτι οι απλοί χρήστες είναι καλό να έχουν και software firewall.
Εχω δει απλους χρηστες με σοφτ φαηαργουολ να ναι σε φαση, ‘ωχ εβγαλε παραθυρακι.allow.’ ή ξερω γω ‘α γαμησου με τις ειδοποιησεις, allow all’.
GAME PROBLEM ! :
Μόλις πάω να ανοίξω το WoW,βγάζει ερρορ :
[I]" Launcher requires write permission to the World of Warcraft Registry key to succesfull locate and run the game.Please enable write acces to the Registry key using an administrator account "[/I]
Και όλο αυτό αφού κατέβασα και έκανα install το καινούργιο ΠΑΤΣ για το Cataclysm.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ !!!
Πηγαινε στο folder του game να το αρχισεις απο εκεί και αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα τρέξε το wowerror στο folder του wow.
ΓΑΜΩ !!! ετρεξα το repair,και λέει:
" [I]World of Warcraft is seriusly damaged,you must re-install it"[/I]
x:blow:
Πωωω αυτό σιμαίνει τουλάχιστον 12 ώρες install και download χωρίς να κάνω τίποτα άλλο,άντε λίγο ιντερνετ…oh nο
κατέβασα ένα άλμπουμ (τι ? πειρατικό ? ) και όλο το αλμπουμ είναι ένα αρχείο flac . πως γίνεται να το κόψω σε μικρότερα ξεχωριστά κομμάτια ? :-k
Προφανώς είναι vynil rip. Ο κύριος Awake παρακαλώ να δώσει τα φώτα του. 8)
Δεν υπαρχει μεσα στον φακελο και ενα αρχειο .cue;
Εγω τα κανω συνηθως με το nero (Tools-> Save files) αλλα μπορεις να το κανεις και ετσι.
H με το xrecode
η με το cuetools
Οταν κατεβαζω κατι usin Google Chrome, και μου πεφτει η συνδεση για λιγο,οταν επανερχεται - γινεται καπως να συνεχισω την ληψη?
Κα εγκαταστησεις εναν download manager
Ετσι γινεται
You have my thanks.
Εχουν άλλοι πρόβλημα με τα λινκς στο μσν;
Οταν στέλνω ή μου στέλνουν λινκ δεν το εμφανίζει έτσι και πρέπει να κάνω κοπηπέηστ να το δω.
και γω εχω και αλλοι, δεν εισαι ο μονος… ειναι μια απο τις πουστιες που παιζουν για να μας αναγκασουν να κανουμε update στο ΕΜΕΤΙΚΟ windows live 2011
Αυτό που είπε ο αποπάνω, βέβαια η M$ λέει οτι στις παλαιότερες εκδόσεις μεταδίδεται worm μέσω των links.
rip_noob εχω γαμησει την LCD απο το Ipod touch μου ρε, λες να το επιχειρησω μονος με οδηγιες απο youtube?
Και επισης ξες που θα βρω ανταλλακτική οθονη LCD?
Γιατι αμα το παω να μου το φτιαξουν θα μου παρουν καμια 120ευρω το ελαχιστο
Στο ebay υπάρχουν άπειρες οθόνες για το ipod touch.
Πιστεύω οτι αξίζει να την αλλάξεις, απλά ψάξε σε εξειδικευμένα forum για να βρεις λεπτομερείς οδηγίες.