Pc problems\αποριες

εντωμεταξυ δεν εχω αγορασει ποτε απο ebay τιποτα, απλα θελει καρτα και τιποτα αλλο;

Paypal χρειάζεται αλλά και πάλι είναι προαιρετικό. Μπορείς να αγοράσεις απευθείας με πιστωτική/χρεωστική.

Thanks.
Θα επανελθω ως προς το ποια ακριβως μοιαζουν για πιο αυθεντικα ανταλλακτικα, οταν αποφασισω να το φτιαξω μονος :stuck_out_tongue:

SOS

πως διάολο μπορω να ξεφορτωθώ τούτο εδω; ξέρει κανείς; Εχει γαμηθεί να μου το βγάζει καθε τρεις και λίγο… εχω κάνει 100 σκαναρισματα με όλα τα anti-virus που εχω και απλά επιμένει να βγαίνει και να γενναει καινουργια. Εννοείται πως είτε διαγραφή κάνω είτε μετακινηση δεν εχει σημασία σε λιγο μου τπ ξαναβγαζει απλα.

any ideas για το πως θα αποφυγω το φορματ? :-s

Πάνε στο add/remove programs και δες άμα υπάρχει το PremierOpinion. Άμα όντως υπάρχει κάντο ένα unistall και στη συνέχεια κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή.

Σβήσε και τον φάκελο PremierOpinion στα program files άμα υπάρχει.

Επίσης βάλε το spybot και κάνε ένα scan για να σιγουρευτείς οτι δεν έχει μείνει τίποτα.

thanks… it worked :thumbup:

Και εκει που παιζω ηρεμος μανατζερ,ξαφνικα το pc κολλαει.Κανω reset και μου λεει οτι η καρτα γραφικων παρουσιασε προβλημα και τα windows την απενεργοποιησαν.Κανω reinstall τους drivers,τιποτα,βαζω παλιοτερους drivers,τιποτα,χτυπαω τον υπολογιστη,τιποτα,ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ,τιποτα.

Θα τον ανοιξω για την υστατη προσπαθεια μηπως και εχει φαει πολυ σκονη ή δεν κανει καλη επαφη η καρτα.
Αμα καηκε η καρτα θα γαμησω την nvidia και ολο της το σοι.
Σωστε με,φερτε μου τον χαρι ποτερ,κατι.

εδω και καιρο,οποτε κανω εξεταση συστηματος με το spybot,στα αποτελεσματα εμφανιζεται αυτο:

Προβλημα:Zlob.Downloader

Είδος:1 Καταχωρησεις Browser

κανω παντα διορθωση του προβληματος,αλλα την επομενη φορα παλι τα ιδια…

εχει κανεις ιδεα τι παιζει με αυτο?:-k

http://www.help2go.com/Tutorials/Spyware_Information/Zlob.Downloader_:_What_it_is_and_how_to_remove_it.html

ευχαριστω πολυ,θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω…

χιούστον γουιβγκάτ ε προμπλεμ…θέλω να εκτυπώσω ένα αρχείο pdf από το acrobat reader αλλά όταν το εκτυπώνει αντι για τη κανόνικη γραμματοσειρά μου βγάζει κάτι μαλακίες τύπου " ΟΑ&%@($&Π:(&ΟΠ#@ΙΜ!##!%$ " όταν το εκτυπώνω στον ίδιο εκτυπωτή αλλά από άλλο pc το εκτυπώνει κανονικά…έκανα unistall και ξανά install το acrobat reader αλλά πάλι τα ίδια… :frowning:

Να κοιταξεις τις ρυθμησεις του acrobat reader.

Πηγαινε πρωτα File-> Properties -> καρτελα fonts.

Αν εχει εκει μεσα καμια περιεργη γραμματοσειρα, τοτε ψαξε να την βρεις και να την χωσεις στο windows/fonts.

Με το foxit δοκιμασες;
http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/addons.php

Αν σου βγαζει το ιδιο προβλημα με τα fonts, τοτε καλυτερα να κανεις κανα restore των system fonts σου. Η μηπως να αφαιρεσεις και να ξαναβαλεις τους drivers/application του εκτυπωτη σου.

Αποφασίζεις, που λες, να κάνεις αντιβαηρους απντεητ και σκαν και ομιτζι μετά από κοντά χρόνο.

Βρίσκει τα κέρατά του από ιους γρίπες και τρογιανς και τα σβήνεις. Σε κάποια δεν κάνει ντηλητ μόνο του και πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδρομή να τα σβήσεις μανιουαλλυ.

Και σου λέει σε μια φάση suspicious files [I]C:\Users r00blvckmetsul\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\370O1TOF[ενα μακρυνάρι με νούμερα][/I]

πάω να ακολουθήσω τη διαδρομή, φτάνω μέχρι το windows και μετά δε βλέπω πουθενά Temporary Internet Files. WTF?? Τα κρυφά αρχεία τα έχω ενεργοποιημένα να φαίνονται ε. Πωτς γκένεν αυτό;

Θα το έψαχνα και με την αναζήτηση των windows, αλλά δεν ξέρω που είναι αυτή στα βιστα.

Άνοιξε τον Internet Explorer και πάτα ctrl+shift+delete και επέλεξε μόνο το “προσωρινά αρχεία internet” για να καθαρίσεις την cache του browser.

Αλλιώς μπορείς να βάλεις το ccleaner και να κάνεις ένα καθάρισμα από εκεί.

Τενκιου :):slight_smile:

Κάνε ένα restart και ξανακάνε ένα scan (άμα είναι εύκολο) για να σιγουρευτείς οτι το pc είναι καθαρό.

Aye sir. Αύριο θα το κάνω γιατί παίρνει κανά δίωρο το in-depth scan και ακούω yndi halda

Γενικά το πισι μου σέρνεται τον τελευταίο καιρό σε υπερβολικό βαθμό. Δεν ευελπιστώ μετά το σκαν να τρέχει, φορματ θέλει, αλλά μπας και…

Α και μια ερώτησις ακόμα: Δεν αναγνωρίζει σινδιζ, για να αλλάξουμε όλο αυτό το ρηντερ σιντιων πόσο κοστίζει γενικά;

Επίσης από παλιά έκλεινε μόνο του όταν ανέβαζε θερμοκρασίες -και ανέβαζε θερμοκρασίες πάρα πολύ εύκολα, ακόμα και όταν το είχα στον αέρα. Είχα κι άλλα λαπτοψ και αυτό το πράγμα να κλείνει κάθε 3 και λίγο, ειδικά το καλοκαίρι δε συνέβαινε. Και μιλάμε για λαπτοπ 2 χρονων και αν, χίλια ευρώ. Μεγάλη απογοήτευση τα τοσίμπα και τα βίστα και ο συνδυασμός γενικά, τι να πω. 2 βδομάδες αφότου το αγόρασα -και μέχρι τη στιγμή που μιλάμε- έκανε αιώνες για να ανοίξει.

Προχθές, μετά από μια μικρή πτώση σταμάτησε και το ανεμιστηράκι. Αυτό ξέρουμε πόσο θα πάει; Και που συμφέρει να το πάμε να κάνουμε τσ’ επισκευές; Πλαίσιο ή συνοικιακά;

Τεχνολογία σου λέει.

Ανοιγω τον υπολογιστη, φτανει ως την οθονη που φορτωνει τα windows και μετα κανει επανεκκινηση και αυτο γινεται ξανα και ξανα στο ιδιο σημειο…:?

καμια ιδεα??

Κάνε μια καλή και μπες στο BIOS για να δεις θερμοκρασίες. Αν είναι πάνω από 100, καταρχάς μπορείς να βράσεις αυγό αν πεινάς, δεύτερον ο επεξεργαστής κάνει διακοπές με θερμοκρασίες στα ύψη. Παίζει να είναι και αυτό, τσέκαρε πάντως.

μάνο87: Ανάλογα το notebook ρώτα αντιπροσωπεία για να σου πει τιμές κλπ.Αν το πλαίσιο δέχεται Toshiba πήγαινε εκεί και ρώτα, αν και να ξέρεις ότι θα σου πιάσουν τον εναλλακτικό πισινό σου. Τώρα για θερμοκρασίες τσέκαρε και εσύ επεξεργαστή. Επίσης μπορείς να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα, αν είσαι κοντά, αλλιώς γκρι και πέτα το από το μπαλκόνι, ώστε να ταιριάζει το χρώμα με της ασφάλτου.
Γενικά βάλε κανά linux, πάρε κανά mac να δεις την υγειά σου…