45,5 C η CPU temperature και 30 C η MB temperature
λαπτοπ ειναι?
Οχι σταθερο ειναι
Ουτε σε safe mode ανοιγει?
Με το F8 μπαινει σε safe mode???
Ναι,αλλα κανονικα θα επρεπε να σε ρωταει μετα απο reset αν θες να πας σε safe mode η να ξεκινησει κανονικα.
Ανοιξε μια το pc και ριξε στα ανεμιστηρακια ενα καθαρισμα,ισως εχουν μπουκωσει απο σκονες και χνουδια.
Εμενα γιατι κανεις δε μου δωσε μια προταση για την καρτα γραφικων ρε αλητες?
Ακομα δεν την εχω καθαρισει εντωμεταξυ.
Εχει κανα διμηνο που τον ανοιξα και τον καθαρισα γενικως απο τη σκονη οποτε δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα
Επισης με το F8 με βγαζει καπου και ζηταει boot device και εχει καποιες επιλογες(4) δοκιμασα με την καθεμια αλλα παλι κανει ρεσταρτ στο ιδιο σημειο…
σκουρα τα πραγματα…
Αν δεν έχει κλείσει δίχρονο γιατί δεν το πας μια βόλτα από την αντιπροσωπεία για κανα γενικό checkup; Εγώ τρεις φορές χρησιμοποίησα την εγγύηση τα 2 πρώτα χρόνια Την πρώτη φορά που ήταν θέμα hardware, έκαναν και update το bios οι καλούληδες. Την τελευταία όμως, εκτός από το να φτιάξουν, φρόντισαν να χαλάσουν και τη ροδέλα για το volume :-s
- Δοκίμασε να μπείς στο recovery console. Για να το κάνεις αυτό, βάζεις ένα cd των windows και εκκινείς το σύστημα.
Όταν εμφανιστεί η οθόνη “Καλωσορίσατε στο πρόγραμμα Εγκατάστασης” πιέζεις το πλήκτρο R.
Θα σε βγάλει στην γραμμή εντολών. Εκεί δίνεις την εντολή chkdsk /R. Aυτή η εντολή κάνει μια διόρθωση του δίσκου. Έπειτα κάνεις επανεκκίνηση και βλέπεις μήπως και λύθηκε το πρόβλημα.
- Δοκίμασε να γράψεις σε cd το memtest και μπούταρε από αυτό.
Αυτό το πρόγραμμα ελέγχει τις μνήμες σου, είναι αρκετά κοινό να προκαλούν αυτές τις επανεκκινήσεις. Αφησε το να δουλέψει αρκετές ώρες για να είσαι σίγουρος.
Αν σου βγάλει σφάλμα σημαίνει ότι ευθύνονται οι μνήμες.
μια ερωτηση παιδια…εχω ενα βιντεακι στον υπολογιστη που ειναι σε win rar…τι πρεπει να το κανω για να το γραψω σε dvd να το δω στην tv???
unrar
Αν συχνάζετε σε βιβλιοθήκες με λάπτοπ ίσως είχατε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θέλω να ακούω μουσική κ όταν αποσυνδέονται τα ακουστικά να mutaρονται τα ηχεια του λαπτοπ, γιατι για καποιο περιεργο λογο οι υπολοιποι παρευρισκομενοι δεν εχουν ορεξη να ακουσουν τις μουσικες μου. Δοκιμασα με τον μεικτη των windows αλλα τπτ, ακουστικα κ ηχεια αντιδρουν σα να εχουν τα ιδια volume controls. Καμια ιδεα;
Γιατι δεν κλεινεις τον ηχο του υπολογιστη πριν βγαλεις τα ακουστικα?
επειδή δεν ξέρω που αλλού να το postάρω αυτό το γράφω εδώ ελπίζοντας κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει…
έχω εδώ και 4-5 μέρες κάνει myspace για την μπάντα μου και ενώ ξέρω ότι έχουν γίνει plays στα τραγούδια, το myspace επιμένει να εμφανίζει 0 plays…
ξέρετε γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω???
απλά είναι κρίμα κάθε φορά που ανοίγω το myspace να πεθαίνω λίγο μέσα μου βλέποντας το απόλυτο 0 στα κομμάτια…
:(:anyone::please:
Δοκιμασε κι αλλους browser.
Δοκιμασε κι απο αλλη ip.
μα μου εμφανίζει το player, απλά στα plays των κομματιών γράφει 0…
θα έχει διαφορά αν το δώ από άλλους browsers? εγώ το firefox χρησιμοποιώ…
εδιτ: μου το έχουν πει και άλλοι οτι εμφανίζεται 0 plays…
Ρε ασε τα ποστς και δοκιμασε απο αλλον browser!
Και δωσε το myspace να ριξω και γω μια ματια.
Και σε μενα 0 δειχνει.
Τα παραπονα σου στο myspace
ok ok, ευχαριστώ για τον κόπο σου