@ioanniskont Ωραία η προσπάθειά σας κι ας τα΄χει παίξει ο counter
@therion Σε περίπτωση όμως που βγει κατά λάθος το καλώδιο τι κάνουμε;
@ioanniskont Ωραία η προσπάθειά σας κι ας τα΄χει παίξει ο counter
@therion Σε περίπτωση όμως που βγει κατά λάθος το καλώδιο τι κάνουμε;
ευχαριστώ ρε φίλε, να σαι καλά
sorry για το double post αλλά το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του…για ένα περίεργο λόγο…:-k
Δεν ειναι περιεργος ο λογος.
Το προβλημα το ειχε το myspace, και προφανως το διορθωσανε.
Μηπως γνωριζει κανενας πως γινεται να γραψω πανω στο βιντεο που παιζει καποια ονοματα και τιτλους? Ποιο θα ηταν το καταλληλο προγραμμα?:-k
και με το Windows movie maker
Sony Vegas, Adobe Premier Pro. Κάνουν ότι θέλεις με την επεξεργασία video.
Ακόμα εύκολο στην χρήση είναι το Nero Vision.
Mακρυα απο windows movie maker. Είναι ίσως το χειρότερο πρόγραμμα για video editing.
προσφατα εχασα τον σκληρο στο λαπτοπ μου αλλα ευτυχως ειχε εγγυηση και τον εφτιαξα τσαμπα…
τωρα ομως εχει μαλλον το ιδιο θεμα του αδερφου μου αλλα εγγυηση γιοκ:?
ειναι ευκολη διαδικασια να αγορασω εναν και να τον βαλω μονος μου η θα τα κανω μανταρα???αν το δωσω να μου τον φτιαξουν ποσο θα πει το μαλλι?
Γενικά στο pc μου, στο μενού έναρξη, υπάρχει η επιλογη αδρανοποίηση αλλά δε μ’ αφήνει να την επιλέξω. Τι παίζει??
Είναι σπαστικό γιατί δε θέλω γενικά ν’ αφήνω ανοιχτό το pc και αναγκάζομαι όταν φέυγω για λίγο να κάνω τερματισμό
Αστο τελειως ανοιχτο, σιγα.
Εμενα το πισι μου παιζει να ναι ανοιχτο 3-4 μηνες σερι
πω ρε μαλάκες, για το θέο, πόσο για τον πούτσο έχει γίνει το myspace. Ειλικρινά δε μπορώ πλέον να το χρησιμοποίω. Θέλω να δω ένα myspace blog μιας μπάντας, πάταω πάνω και με πάει σε μια σελίδα που μου λέει να γίνω μέλος ή να συνδεθώ.
Αν εχεις windows 7:
Ειχα και γω αυτο το θεμα και το λυσα με το powercfg -h on.
Βεβαια τωρα που το ξανακοιταω, στα 7 λεγεται Αναστολη λειτουργιας, αρα μαλλον xp εχεις.
Αυτο το κοιταξες;
http://support.microsoft.com/kb/907477
Τρόπος εξακρίβωσης αν ένας υπολογιστής χρησιμοποιεί δυνατότητες ACPI
Η αδρανοποίηση (hibernation) και η αναμονή (standby) απαιτούν ένα BIOS συστήματος που υποστηρίζει την προδιαγραφή ACPI ή την προηγούμενη προδιαγραφή APM (Advanced Power Management). Για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα, εξετάστε την τεκμηρίωση του συστήματος ή ανατρέξτε στην τοποθεσία Web του κατασκευαστή για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξακρίβωσης αν το υλικολογισμικό είναι συμβατό και ενημερωμένο. Το ενημερωμένο υλικολογισμικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ACPI.
Για να προσδιορίσετε αν ένας υπολογιστής χρησιμοποιεί δυνατότητες ACPI, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
- Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κατόπιν στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε devmgmt.msc και, τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
- Στο παράθυρο “Διαχείριση συσκευών” (Device Manager), αναπτύξτε το στοιχείο Υπολογιστής (Computer) και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε την επιλογή Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC. Εάν μπορείτε να την δείτε, ο υπολογιστής χρησιμοποιεί τη λειτουργία ACPI.
η αυτο επισης:
http://forums.techarena.in/windows-xp-support/358759.htm
εδω και 2 μερες
εχει φαει ενα κολλημα το λαπτοπ μου
και κανει σαν να ειναι πατημενο ενα πληκτρο συνεχεια
στην εκκινηση των windows ακουγεται ενας ηχος σαν να ειναι πατημενο ενα πληκτρο
στην επιφανεια εργασιας
ειναι συνεχεια διαλεγμενο το χαμηλοτερο εικονιδιο
στον web browser η σελιδα συνεχεια κατεβαινει κατω
εχει τυχει σε κανεναν αυτο?
Ίσως είναι από σκόνη ή οτιδήποτε άλλο. Δοκίμασε να το βγάλεις προσεκτικά αν μπορείς για να το καθαρίσεις.
Θυμάμαι και κάποιος άλλος είχε αναφέρει ότι στο msn δεν εμφανίζονται τα links με αποτέλεσμα να κάνεις c/p κάθε φορά το link. Νόμιζα το πρόβλημα ήταν που δεν είχα βάλει το νέο msn, το έβαλα αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.
Για να γίνουν ξανά ενεργά τα links στο msn διαβάστε εδώ ,εγώ έκανα αυτό με τον hex editor και δουλεύουν ξανά.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=450001&highlight=msn+hotlinks
Τα δοκίμασα, δυστυχώς δεν.
μια χαρά δουλεύει…
έχω μεταφερεί μουσικά αρχεία από έναν εξωτερικό σκληρό σε άλλον και δε μπορώ να πειράξω τπτ από τις ιδιότητες… any ideas?
Σε τι λειτουργικο?Να υποθεσω vista/7?
Τι ακριβως θες να πειραξεις?