Βρεθηκε αυτη, ειναι προσφορα απο Plaisio. Καλη περιπτωση, με καρτα eurobank εχεις και 10% επιστροφη. Με δυο λογια, 99 (μειον 9) ευρω. Τσεκ ιτ.
Έχω ήδη συνδέσει την DELL, thanks πάντως αν και ξέχασες το link.
Lol, νομιζα οτι πηρε το paste χαχαχα
Σουπερ, με γεια, ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος. Ειναι ωραια εργαλεια.
Προτάσεις VGA για ASUS M4A87TD μητρική; Ναι, είναι αρχαία το ξέρω αλλά δεν είμαι για νέο build όποτε δώστε τα φωτά σας.
Επίσης, προτείνετε και ένα kit ram (8+8) γιατί με τα 4 δεν πάω πουθένα πλέον.
Δεν παίζω παιχνίδια και το τροφοδοτικό είναι 650 watt, αλλάχτηκε πριν 2 χρονιά.
Budget…max 150 για ram και vga.
Μνήμες κάτι τέτοιο
G.Skill 16GB DDR3 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Ταχύτητα 1600 για Desktop (F3-1600C11D-16GIS) | Skroutz.gr
VGA θα τσιμπούσα το μπάτζετ λίγο παραπάνω και θα πήγαινα σε GTX 1650
Κάρτες Γραφικών GeForce GTX 1650 με chipset Nvidia | Skroutz.gr
Απορια. Ποια καρτα θα προτεινατε στα 500-600ε και ποιον επεξεργαστη στα 200-250?
Ελεγα να μην αλλαξω το παλιο μου motherboard που χε socket για amd 4, οποτε ειχα καταληξει στον AMD Ryzen 7 5700X3D και στην sapphire rx 7800xt pulse.
Μαλλον ομως θα αλλαξω και motherboard οποτε οι επιλογες διευρυνονται.
Ο σκοπος ειναι το decent 1440p gaming. Decent για μενα ειναι το ταπεινο 60+ fps. Μια χαρα δηλαδη παιζω τοσο καιρο με high/ultra settings 1080p σε 45-55 fps το Red Dead Redemption 2 με το παρον pcακι μου
Εκανα τις προαλλες δωρο στον εαυτο μου μια 4070 Super, που λιγο αν σπρωξεις το μπατζετ σου τη βρισκεις σε “λογικη” τιμη - ειναι τουμπανη και θα κρατησει για μια 5ετια στανταρ. (Ειχε και - 24% τον ΦΠΑ στο Πλαισιο του αεροδρομιου οποτε ηταν πολυ καλη ντιλα).
Καλα η πενταετια εννοειται! Εδω εχω βγαλει 6 καλα χρονια με την sapphire radeon rx580 nitro+ 8gb. Και ακομα δηλαδη μια χαρα παιζω, απλα ειναι καιρος να κανω ενα upgrade
Ποιο motherboard θα πάρεις; Έχεις αποφασίσει; Μνήμες ίδιες;
Η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν ειχα ψαχτει αρχικα για motherboard δεν εχω καμια ιδεα. Θα αλλαξω και μνημες γιατι εχω 16. Να παω 32 αν ειναι.
Για motherboard, μνημες και κουτι σκεφτομουνα καπως περιορισμενο budget. Καπου στα 300. Αλλα αν πχ με 50+ παιρνω ενα αρκετα καλυτερο mobo θα τα δωσω
Θα πας σε AM5 λογικά…
mobo > Asus ROG Strix B650E-F
ram > g.skill 32gb
cpu > ryzen 5 9600x
gpu > 4070 super
Υπάρχουν πάρα πολύ συνδυασμοί. Ειδικά μητρική μπορεί να πέσει εύκολα 100€ χωρίς να χάσεις τίποτα
Τελειος
τώρα είδα ότι στα 300 υπολογίζεις μητρική+μνήμες+κουτί οπότε πρέπει να πέσουμε σίγουρα στη μητρική
χαχα και εγω το διαπιστωσα googλαρωντας. Μεχρι 200-250 υπολογιζα μητρικη. Εχω καποια περιθωρια αλλα δεν θελω και να το ξεφτυλισω
Έχει κανείς οποιαδήποτε γνώμη/πρόταση για εξωτερικό DVD/Blu-ray/CD ;
Εχω αυτο, συμφωνα με το email της αγορας. Το χρησιμοποιω πολυ σποραδικα, τυπου 2-3 φορες τον χρονο, τη δουλεια του την κανει. Εχω γραψει καποιες δεκαδες bluray με πολυ λιγες αστοχιες.