Συναυλία Pearl Jam!

τον Νοέμβριο πάνε Αυστραλία (καμιά 10αριά συναυλίες) και για του χρόνου δεν έχουν ανακοινώσει κάτι. το φετινο άλμπουμ έχει ήδη περάσει το Riot act, όπου ναναι περνά και το binaural νομίζω. γύρω στα 700.000 στις ΗΠΑ έχει πουλήσει.

καλή φάση…
Ελλάδα τι πούλησε ξέρουμε?

Πάντως στην όλη φάση ο Ανχόλι καλά τα λέει. Δεν χριεάζεται να μυρίσει τα νύχια του κάποιος για να καταλάβει ότι κάνει πλάκα…

Anyway, όπως ειπώθηκε, no hard feelings

Επίσης, κάποιος mod να με βοηθήσει γιατί ότνα πάω να γράψω κάτι στο topic του RockHard δεν δέχεται το reply λέγοντας ότι δεν έχω permission… :?

Μήπως είσαι κι εσύ συντάκτης του Rock Hard;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι, του Γερμανικού… :stuck_out_tongue:

Ατύχησες… Το Ελληνικό είναι καλύτερο… Μπορούμε και το διαβάζουμε… Στο άλλο δεν καταλαβαίνουμε γρι…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ούτε εγώ…
Δεν ξέρω Γερμανικά :? 8) :lol: :stuck_out_tongue:

Δεν λες που δεν μας εστειλαν παλι στον λακο me τα φιδια (Τerra Vibe)? Ασε που μολις “σχολασαμε” τελειωσε κ ο αγωνας κ εγινε το μπαχαλο του αιωνα!

PS. Προς διοργανωτές: Ρε παιδια έλεος με τα νερα! ΟΚ μας τα πηρατε μπαινοντας, λιωσαμε στην αρενα (οπως και στις κερκιδες) κ μετα δεν ειχε ουτε απ’εξω!

αυτό με το νερό ούτε εγώ το κατάλαβα…

Μας πηραν τα νερα στην εισοδο. 7 νερα κλειστα!Με αποτελεσμα μετα απλα να μην υπαρχουμε! Kι οταν το ειπαμε σε μια κοπελα απο την διοργανωση μας ειπε “Οι Pearl Jam δεν θελουν καθολου μπουκαλια”! Να υποθεσω οτι ο Vedder πηγε προσωπικα και της το ειπε…Ενταξει, ολοι ξερουμε οτι παντα υπαρχουν καφροι που τα πετανε αλλα στην εξοδο μπορουσαν να εχουν.

Να σας πω τι πιστεύω.Το να πετάει κάποιος μπουκάλια είναι πιά ξεπερασμένο και πρέπει να είσαι το πολύ 15 για να το κάνεις.Το γιατί το κάνουν μερικοί δεν το έχω καταλάβει.Φταίνε όμως και πχ ο Iggy Pop και οι Bad Religion που όταν τους πέταγαν μπουκάλια στο Rock Of Gods αυτοί έκαναν χαβαλέ.Έτσι νόμισαν μερικοί ότι είναι μεγάλη μαγκιά.Θυμάστε τον τραγουδιστή των Bad Religion που έκανε ότι λυποθήμησε όταν έφαγε ένα στο κεφάλι και ο Iggy που μάτωσε από τα αντικείμενα;Oι Placebo στράβωσαν.
Τέλος πάντων.Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά αλλά πιστεύω ότι όλοι αυτοί εκεί πάνω στη σκηνή έχοντας μικρόφωνο και εφόσον είναι επαγγελματίες θα γνωρίζουν τρόπο να σταματήσουν αυτό το κακό.Απαγορεύεται να στραβώνουν.Αυτοί έχουν τον έλεγχο.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Vedder πχ εάν έτρωγε μπουκάλι δεν θα έλεγε κάτι ή με σωστό τρόπο θα έκανε όποιον πέταγε να σταματήσει.Καταρχήν θα τον πετάγαμε έξω οι υπόλοιποι.
Άλλο τώρα…πρέπει να αγοράσουμε και από την καντίνα του Ολυμπιακού Σταδίου νεράκια και PEPSI με 3 Ευρώ,πώς θα γίνει;Θα μπείς εσύ με 10 νερά ,5-6 φραπέ και μπύρες;Όχι.

Μας πηραν τα νερα στην εισοδο. 7 νερα κλειστα!Με αποτελεσμα μετα απλα να μην υπαρχουμε! Kι οταν το ειπαμε σε μια κοπελα απο την διοργανωση μας ειπε “Οι Pearl Jam δεν θελουν καθολου μπουκαλια”! Να υποθεσω οτι ο Vedder πηγε προσωπικα και της το ειπε…Ενταξει, ολοι ξερουμε οτι παντα υπαρχουν καφροι που τα πετανε αλλα στην εξοδο μπορουσαν να εχουν.[/quote]

το ξέρω αυτό… εννοούσα ότι δεν κατάλαβα γιατί τα πήρανε… Αφού μέσα πουλούσανε κανονικά νερό…

Εχεις δικιο… Αυτο δεν το σκεφτηκα! :P. Ενταξει δεν πιστευω οτι θα γουσταρε ο Vedder να του ερχοτανε μπουκαλι στην σκηνη. Εκτος κ αν ηταν μπουκαλι κρασι κ επινε και παλι στην υγεια μας… :stuck_out_tongue:

http://www.demonoid.com/files/details/486177/6754174/

ευχαριστώ ρε μεγάλε.

όποιος θέλει το επίσημο bootleg της Αθήνας μπορεί να το κατεβάσει απο εμένα στο soulseek…

το username μου είναι desertman1978

για οποιον το θελει σε flac
http://www.demonoid.com/files/details/486177/8955366/

έχει βρει κανείς videάκι ολόκληρου του Black (εκτός από τα 2 που υπάρχουν στο youtube)?

http://www.pearljamonline.it/mp3.htm

οι Ιταλοί fans έχουν κάνει καλή δουλειά…

έχουν φτιάξει compilations με τις διασκευές και τα σπάνια που παίζουν οι PJ για την 2005 και 2006 tour.
για κάθε Leg ξεχωριστά…

αλλο ένα link για το official bootleg…
mp3 256kbps

το link θα είναι ενεργό για 14 μέρες…