Συναυλία Pearl Jam!

Θα μιλήσει και ο γραφικός τώρα…

Μπορεί να πέρασα γαμάτα, αλλά στους Sabbath ήταν καλύτερα…

Πέρα από την πλάκα, το κοινό ήταν υπέροχο… Τίγκα στα γκομενάκια ηλικία late 20’s… Δηλαδή πάνω στα καλά…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

The Discouraged Ones φιλαράκι!!~!!~

Ρε γμτ λίγο να λείψουμε γίνεται της τρελής…

Ανχόλυ σ’αγαπώ, αλλά αν ξαναγράψεις σχόλια που έχουν να κάνουν με την ανατομία των άλλων, θα φας τέτοιο κλάδεμα στην μπάλα που θα μείνεις 6 μήνες όξω. Το ποστ δεν σβήνεται γιατί έχει μπει κ σε quote κ θα πρέπει να διαγράψω αρκετά. Μαζέψου. Με αγάπη.

Τα σχόλια για καλύτερη συναυλία ever κ ότι από εδώ και πέρα “έκλεισα ως συναυλιάκιας” καλά κάνουν κ γίνονται, αλλά είναι το λιγότερο υπερβολικά. Τα παιδιά που τα κάνουν όμως, ας τα τηρήσουν, δεν μου πέφτει λόγος. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη συναυλία που έχει γίνει κ καλό ήταν οι φανμπόηδες να μην υποτιμούν τους υπόλοιπους που έχουν διαφορετικά γούστα. Και vice versa οφ κορς…

κάρβου θα στα πω από κοντά στην μπάλα.

:frowning:

Γιατί να σβήσεις όμως εξ ολοκλήρου ένα ποστ στο οποίο κατά τη γνώμη μου κάνω ένα ισχυρό πόιντ ας πούμε; Στο συγκεκριμένο ποστ περιμένω σοβαρή απάντηση και το έκανα για να δώσω ευκαιρία για διάλογο. Μη σβήνετε ότι να ναι επειδή έχωσα μια έκφραση μέσα.

Δεν κλαδεύομαι πάντως. Τρέχω να σωθώ.

κατά τη γνώμη μου μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ο Vedder είναι χαλαρά ένας από τους καλύτερους frontman ever. Και είχε κι ωραία προφορά στα Ελληνικά… :roll: ελπίζω να μην το εννοούσε ότι τώρα μπορούνε να αποσυρθούνε :lol: γιατί θέλω να τους ξαναδώ :smiley:

Απλα οι υπολοιποι μην το παιζετε και καλα “δεν εγινε τιποτα και σιγα την συναυλια”. Επισης το feeling που ειχα στο αγαπημενο μου συγκροτιμα που ηθελα τοσα χρονια να το δω κ ξενερωνε η ζωη μου οταν εβλεπα οτι δεν ειμαστε στην tour, δυσκολα να το νιωσω καπου αλλου. Τουλαχιστον συντομα. Απο εκεινο το σημειο μεχρι κ να βγαινουν μερικα “ψαγμενα λαϊκα αγορια” και να βριζουν, υπαρχει μεγαλη διαφορα.
Keep rockin’

[quote=“karvou”]

Τι προτείνετε από Katatonia? Ένα δίσκο έχω μόνο…[/quote]

Μη βιαζεσαι, σε λιγο θα μπει και το υπολοιπο φαν κλαμπ και θα γουσταρουμε! :smiley:
Αληθεια, συμφωνησαμε οτι ειχε 13/14000 κοσμο? :stuck_out_tongue:

Αγαπητέ συνοδοιπόρε στη ζωή, ποιος σε έβρισε; Ποιος σου μείωσε το λάιβ; (μιας και το θεωρείς δικό σου, από ότι καταλαβαίνω.) Σκεφτόσασταν αυτά τα πράγματα από πριν, και βρίσκετε την ευκαιρία να ξεσπάσετε μετά.

Άμα ο άλλος ακούει Περλ Τζαμ, αλλά δεν είναι η αγαπημένη του μπάντα, πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να την αναγνωρίσει ως καλύτερη συναυλία στην Ελλάδα; Στην Ελλάδα που έχουν περάσει και οι Sabbath ας πούμε, οι Pink Floyd/ο Waters.

Δηλαδή πώς να στο πω, εμένα μπορεί η αγαπημένη μου μπάντα να είναι οι Queensryche, αλλά ανατρίχιασα σε ένα άλλο άκυρο, “μικρό” live περισσότερο από όσο στο πρόσφατο live τους. Κι αυτό ακριβώς και μόνο επειδή έκατσα και το απόλαυσα και δε μπήκα με προδιάθεση “έχω δει Queensryche, αυτό θα ναι σκατά”.

Ε αυτά ελπίζω να μπορείς να κατανοήσεις. Στωωωωω.

κοίταζα το site με τα τραγούδια… τελευταία φορά που το είχα κοιτάξει είχα δει πως το education δεν το είχαν παίξει πουθενά και το είχα πάρει απόφαση … τώρα βλέπω πως τον τελευταίο μήνα το έπαιξαν δύο φορές και μάλιστα ή δεύτερη ήταν στην ακριβώς προηγούμενη συναυλία 2006-09-26 Dom Sportova… σνιφ σνιφ σνιφ :cry:

Pearl Jam rulez!!!

true rock 'n roll…

UnHoLyMaRtYr την προσωπικη του γνωμη λεει ο καθενας κ αυτα ειναι παντα συμφωνα με τα σκατα που εχω εγω στο μυαλο μου. Εσυ μπορει να μην συμφωνεις αλλα υπαρχουν χιλιαδες τροποι να το δειξεις κ διαλεγεις τον λαθος… Και βλεπεις οτι δεν το λεω μονο εγω. Οχι τιποτα θα σβησουν κ κανενα Post σου κ δεν θα εχω καποιον να μιλαω σοβαρα. :wink:

John Doe: Wanting people to listen, you can’t just tap them on the shoulder anymore. You have to hit them with a sledgehammer, and then you’ll notice you’ve got their strict attention.

Σόρρυ αν δε σαρέσει ο τρόπος μου βασικά αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Απλά θέλω να πιστεύω ότι έστω κι έτσι πιάνεις το πόιντ μου. Θεώρησέ μας και τους δύο κολλημένα μυαλά και είμαστε οκ.

David Mills: I’ve been trying to figure something in my head, and maybe you can help me out, yeah? When a person is insane, as you clearly are, do you know that you’re insane? Maybe you’re just sitting around, reading “Guns and Ammo”, masturbating in your own feces, do you just stop and go, “Wow! It is amazing how f*cking crazy I really am!”? Yeah. Do you guys do that?

Αρα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε… απλα
PS Εχουμε δει κι εμεις το se7en… :stuck_out_tongue:

ρε παιδιά ηρεμείστε, όλοι το ευχαριστηθήκαμε το live, τι τσακώνεστε τώρα? και πιστεύω είναι λογικό μετά από τέτοιο live να υπάρχουν τέτοιες υπερβολικές αντιδράσεις από εμάς τους ‘fans’ της μπάντας. unholy, τσέκαρε το thread με τη συναυλία των sabbath πέρσι να δεις εκεί υπερβολικές αντιδράσεις…

όσο για το να ακολουθήσει κάποιος τη μπάντα που του αρέσει πολύ στο εξωτερικό, μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό, αλλά αν σκεφτείτε ότι κάθε χρόνο χιλιάδες γαύροι αφήνουν τα σπίτια τους και τρέχουν σε νορβηγίες, ουκρανίες για να δούν μια εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού (λέμε τώρα) τότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και τόσο υπερβολικό… :slight_smile:

:lol: :smiley:
Και ποιος σου είπε ότι πάνε για να δουν τον Θρύλο; Για ρώτα όσους πήγαν στην Ουκρανία!!!Χαχαχαχα!!!

[size=1]Διπλό μέσα στη Ρώμη…Θρύλε ολέ, ολέ!!![/size]

Να και η επίσημη άποψη…

http://www.rocking.gr/article3048.php

:lol: :smiley:
Και ποιος σου είπε ότι πάνε για να δουν τον Θρύλο; Για ρώτα όσους πήγαν στην Ουκρανία!!!Χαχαχαχα!!!

[size=1]Διπλό μέσα στη Ρώμη…Θρύλε ολέ, ολέ!!![/size][/quote]

σαυτό έχεις δίκιο. πρέπει να βρούμε ένα μέσο στη Ουέφα ώστε στις κληρώσεις κάθε χρόνο να βγαίνουν με ουκρανικές οι ομάδες μας για να έχουν και νόημα τα ταξίδια 8)

[size=1]Ρόμα-Ολυμπαικός 1-2…σας το λέω από τώρα να το παίξετε και στο στοίχημα.[/size]

Έτσι μπράβο. Τώρα έθεσε ο tall_shadow το θέμα στη σωστή του διάθεση. Και επαυξάνω. Η συναυλία θα ήταν 50 κλάσεις ανώτερη αν είχε γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρά σε εκείνο το λαγούμι με τα λάβαρα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μιας και το φέραμε στα αθλητικά, να πώ ότι έχοντας διαρκείας της ΑΕΚ όταν ορίστηκε το ΑΕΚ-Εργοτέλης Σάββατο βράδυ ήμουν στο ΜΕΓΑΛΟ διλημμα στο αν θα παω στον αγώνα ή στη συναυλία… τελικά αποφάσισα το δεύτερο και έχασα το show του Τόζερ :frowning:

[size=1]πλάκα κάνω εννοείται…[/size]

Αυτό που έχασες δεν ήταν ο Τόζερ, αλλά το ότι έβαλε γκολ ο Λάκης σε τετ α τετ. Βρες μπας και όταν χτύπησε στο κεφάλι, κάτι έφτιαξε εκεί πέρα μέσα? :lol: :lol:

Και για να επσιτρέψω on topic:
Οι Pearl Jam τώρα θα συνεχίσουν Αμερική? Ο νέος δίσκος από πωλήσεις πως πήγε?