Συναυλία Pearl Jam!

παιδιά η συναυλία ήταν άπαιχτη…ο vedder έδωσε ρέστα…δν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός ορειβάτης :P…όπως και το σόλο του mc cready στο yel-led.b. δν χορταίνω να το ακούω…ίσως η καλύτερη συναυλία που έχω πάει…

Υ.Γ. ένα μεγάλο μπράβο στους έλληνες διοργανωτές (αμα δν έκαναν τν μ****** κ σε αυτή τν συναυλία) οι οποίο έκαναν έλεγχο για τα εισητήρια στν αρένα από τν κεντρική είσοδο…ενώ στν 29 π ήμουν κ είχε έξοδο για αρένα κανένας έλεγχος…άρα ούτε καν αλματάκι δν χρειάστηκε…

τις συναυλιες τις εχουν πλεον μονο σε download μορφη.
9.99$ σε mp3 και 14.99% σε flac (ασυμπιεστη,μη απωλεστικη μορφη)

λογοκρισία στο rocking.gr?

τι γίνετε? παρατηρώ πως σβήνονται post…

Καλώς ήρθες…
Για πες μας λοιπόν…ποιο post σβήστηκε;

karvou, αν είχες το νου σου έγιναν τουλάχιστον 2-3 ντου κατά τις 7:30 με 8 τα οποία κράτησαν 1-2 λεπτά το καθένα. Όχι τραμπούκικα ντου, αφήναν να μπουν. :stuck_out_tongue:

Να πω :

α) Μην αναφέρεστε στους Pearl Jam (όπως και στους Soundgarden, Alice In Chains) με τον όρο grunge. Δε θα μπω σε αναλύσεις, αλλά όσοι ήσασταν χτες θα έπρεπε να καταλαβετε ότι πρόκειται για ατόφιο rock.

Μια rock μπάντα που ξέρει να groovάρει και να παίζει δυνατα, ξέρει να παίζει ακουστικά, ξέρει να παίζει blues και ξέρει να επικοινωνεί με το κοινό της.

Ο όρος grunge τους υποτιμά.

β) Οι Pearl Jam είναι ίσως το μοναδικό σχήμα που αναδείχτηκε στα 90’s στο χώρο του rock και θα κερδίσει τη θέση του στο πάνθεον αυτής της σκηνής για τη διαχρονικότητά της. Φαίνεται ότι θα είναι για αρκετά χρόνια στο προσκήνιο και σε υψηλά standards. Το έχουν…

γ) Η συναυλία ήταν εκπληκτική για έναν οπαδό τους. Αποκλείεται να μην ήταν τουλάχιστον πολύ καλή για έναν “αδιάφορο” μουσικόφιλο που τους είδε.

δ) Το setlist ήταν καταπληκτικό. Πάντα ένας οπαδός έχει κάποια κομμάτια που θα ήθελε να ακούσει, αλλά αφού άκουσα και το Smile χαλάλι να πάνε και τα άλλα… (νταξ αντάλλαζα το footsteps με το off he goes).

ε) O Vedder είναι από τα καλύτερα λαρύγγια ever. Υπάρχουν ν υψίφωνοι τραγουδιάρηδες καλοί και χρυσοί που το felling που βγάζει το χαρακτηριστικό της φωνής του δεν το ακουμπάνε.

στ) Το Black…

Κάτι μου λέει ότι θα τους ξαναδούμε…

Θα τους ξαναδουμε στην επομενη ευρωπαικη περιοδεια με το καλο στο μεθεπομενο album τους.Ευρωπη δυστυχως ερχονται καθε 4 με 6 χρονια…
Μακαρι να τους ξαναδουμε συντομοτερα.Αν ξαναρθουν ευρωπη ,ακομα και ελλαδα να παιξουν θα τους ξαναδω σε καποια γειτονικη χωρα.Τετοιες ευκαιριες δεν θα τις ξαναχασω (τους ειχα χασει το 2000 αλλα τοτε ειχα εξεταστικη και δεν μπορεσα να παω ουτε πραγα,αλλα ουτε και ιταλια)

καλά κάνεις φίλε μου, αλλά χωρίς να μου πέφτει λόγος μήπως το παρακάνεις?

τέσπα, μήπως υπάρχει υλικό από τη συναυλία σε κανά rapidshare κλπ γιατί δεν τα πάω καλά με τα torrents? thanx…

Το κακό είναι ότι μετά από αυτό που είδα-άκουσα-ένιωσα το Σαββάτο θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπατήσω σε συναυλία.Οι PJ εκτόξευσαν τις απαιτήσεις μου στα ύψη.Έδειξαν τι πάει να πεί επαγγελματίας με την καλή έννοια και ότι σέβονται τα χρήματα που δίνει ο καθένας μας παίζοντας 2:30 ώρες σε κάθε πόλη που πήγαν και το βασικό χαίρονται και οι ίδιοι.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 35? το πολύ 40? εκτός άμα είναι PEARL JAM!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ!

Kyanoun συμφωνω απολυτα μαζι σου! Τραγικο το παραδειγμα των Depeche Mode που ειχαν 60 ευρω (με το κλασσικο ψέμμα “Παιζουμε στο Rockwave κ ειναι φεστιβαλ οποτε σκαστε τα…”) που επαιξαν 1 ωρα και 40 λεπτα και ποιοτικα ηταν απλα μη συγκρινομενοι… Εγω το ξερω απο τωρα οτι θα ξενερωσω σε οτι συναυλια παω…Μην σου πω οτι το ηξερα κι απο πριν!
Αρχοντα Vaddergr μετα απο αυτο που ζησαμε μαζι στο OAKA, θελω να ξερεις οτι σε ακολουθω ακομα και στην κολαση για τους Pearl Jam. (επισης θυμαμαι την ξενερα που επαιζε σκηνικο να παμε εξω και ειχες εξεταστικη. ΕΛΕΟΣ! :p)

Εξαιρούνται οι Τοοl!!!
Και ο Waters αν ξανάρθει
Και οι Pink Floyd αν ξανασυνδεθούν

:stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: 8) 8) 8) :stuck_out_tongue: :smiley: 8) 8)

Παίδες, το κατέβασα από κάποιο site:
September 30, 2006 - Athens, Greece; Oaka Basketball Arena

Set List: Go, Animal, Life Wasted, Hail Hail, Corduroy, Severed Hand, World Wide Suicide, Small Town, Given To Fly, Marker In The Sand, Sad, Even Flow, Daughter/(Another Brick In The Wall Part 2 by Pink Floyd), You Are, Wishlist, Insignificance, Jeremy, Better Man

1st encore: Footsteps, I Am Mine, Inside Job, Black, Rearviewmirror, Porch
2nd encore: Smile, I Believe In Miracles (by the Ramones), Alive, Rockin’ in the Free World by Neil Young), Yellow Ledbetter/(Little Wing by Jimi Hendrix)

Ότι και να πούμε είναι λίγο…όσοι ήταν εκεί κατάλαβαν…

(Μικρό σχόλιο ελπίζω οχι άσχετο: Καλό θα είναι να προσέχουμε το παραμύθι που πουλάνε όλες οι εταιρίες για να προωθήσουν τα εισητήρια: π.χ. “sold out η αρένα τρέχτε να πάρετε εισητήρια” - όποιος ήθελε έμπαινε αρένα, κανένας έλεγχος, “special evening with” - μα όλα τα φετινά setlists διαφορετικά σε κάθε πόλη! αυτό είναι μομφή μονάχα για τις εταιρίες!!!, να μην πω παραδείγματα από άλλες φετινές ανακοινώσεις βλ. Roger Waters & ειδικά εφέ, βλ. Tool & Πρώτες προπωλήσεις εισητηρίων κ.α.)

Anyway ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει & από τις μόνες που άξιζαν τα λεφτά τους.

(75 και σήμερα)

To ψιλομετάνιωσα που δεν πήγα…

Κρατάνε αρχείο στο site τους για τα τραγούδια.Έχει το πόσες φορές και που έχουν παίξει το καθένα.
Το I Believe In Miracles είναι η 54η φορά της Αθήνας και είναι στο Holiday Single που μας είχε στείλει στα Members το 10C.
Tου Hendrix το little wing είναι η 10η φορά που το παίξαν στην Αθήνα.
Το Νο1 είναι το Even Flow που το έχουν παίξει 584 φορές.
Εδώ είναι τα στοιχεία: http://www.pearljam.com/songs/songs.php?order=Num&dir=Down

Εχμ. Βασικά , τι είστε εσείς ρε. Σταματήστε την τρέλα και ελπίζω να μην ξανατήσετε ποτέ σε καμμία συναυλία. Όσο και αν τους αγαπάμε, βάλτε τους περλ τζαμ σας στον κώλο σας πια. Φχαριστώ.

επιτελους έπαιξαν και στην ελλάδα… :smiley:

σέβονται το κοινό τους και παντα παίζουν 2,5 ώρες και περισσοτερο…
γουστάρουν να παίζουν…

this is rock…

Με μεγαλη μας χαρα! Το θεμα ειναι οτι εχουμε δει και καμια 20 συναυλιες κ ξερουμε να συγκρινουμε. Τωρα αν εσυ την βρισκεις με συγκροτιματακια που παιζουν στο Αν Live (πχ Flowjob, οχι οτι εχω τιποτα με τα παιδια, αλλα εχουν “χαρακτιριστικο” ονομα), ευχομαι να μην ξαναπατησω σε τετοια συναυλια…
Πορωθηκαμε κ το δειχνουμε. Αν εσυ δεν επαθες το ιδιο…τι να σου πω… sh**t happens…

Εχμ. Βασικά , τι είστε εσείς ρε. Σταματήστε την τρέλα και ελπίζω να μην ξανατήσετε ποτέ σε καμμία συναυλία. Όσο και αν τους αγαπάμε, βάλτε τους περλ τζαμ σας στον κώλο σας πια. Φχαριστώ.[/quote]

Πραγματικά ρε συ, τι είναι τούτοι?
Εκνευριστικοί. Και κρίμα για τους Pearl Jam.
Ρε συ αυτοί έχουν δει 20 συναυλίες!!!

Και τον φιλο σου τον Cornell εχουμε δει. Θες καμια φοτο?

Κοίτα, η συναυλία προχθές ήταν όντως πολύ μεγάλη, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο του να μην πάω σε άλλη συναυλία πχ. ή ότι όλες οι άλλες που έχουν γίνει Ελλάδα ήταν σκατά, μιας και αναμέναμε τους Μεσσίες να μας δείξουν τι εστί λάιβ. Και στη συναυλία στο ΑΝ θα περάσω καταπληκτικά, και στη συναυλία στην πλατεία κάτω από το σπίτι μου, και στη συναυλία στο γήπεδο.

Το ότι έχετε μαζευτεί όλοι οι Περλ Τζαμ φανμπόηδες και βγάζετε τα απωθημένα σας εδώ, σε φάση “πάρτε τώρα που θέλετε να βλέπετε και συναυλίες” μόνο καθυστέρηση το θεωρώ. Επίσης καθυστέρηση είναι το ότι έχετε ήδη βγάλει review για όλες τις επερχόμενες συναυλίες (οι οποίες φυσικά θα είναι χάλια).

Τι προτείνετε από Katatonia? Ένα δίσκο έχω μόνο…