Pearl Jam!

Πάμε ρε! Ανοίχτε μας κι άλλες πλήγες. Όπως τότε, στα 90’s, στα νιάτα μας. Πλάκα πλάκα, δε θυμάμαι από τη γενιά τους άλλο γκρουπ του επιπέδου τους να υπάρχει ακόμη…

Καταπληκτικα νεα!!!

:lol::lol::lol:

Αμερικανική περιοδεία ανακοίνωσαν…
Αδιάφορο :stuck_out_tongue:

Edit:Υπάρχει και 2ο counter σε δυο μέρες…

Την Πεμπτη βγαίνει καινούργιο τραγούδι που λέγετε [B]Mind Your Manners[/B]:!: :smiley:
Μην ψαρώνετε με τις αμερικάνικες περιοδίες. :stuck_out_tongue:

Αντε να δουμε, γιατι το προηγουμενο αλμπουμ + το Ole + η μαλακιτσα του Vedder με τον χαβανεζικο μπαγλαμα με εχουν ξενερωσει κι ας ειναι μεσα στο top-3 συγκροτηματα μου οι συγκεκριμενοι.

βασικά επειδή και εμένα ειναι στο τοπ 3 αν θες την αποψη μου, δεν νομίζω να βγάλουν κατι καλυτερο απο το backspacer. δεν νομιζωίζω να βγάλουν καμια δισκάρα οι pearl jam ξανά.Αλλά καινούργιο αλμουμ σημαίνει και καινουργια περιοδία οπότε ελπίζουμε. αλλα βέβαια με τα λεφτά που θα ζητάνε σιγά μην πάρει κανενας το ρίσκο να τους φέρει στην κατεστραμένη ελλάδα του 2014.

Ελλαδα απλα δεν παιζει. Το 2006 νομιζω ηταν η μοναδικη ευρωπαικη συναυλια που δεν εγινε sold out. Επισης, πλεον παιζουν μονο ΒΔ Ευρωπη οπως φαινεται.

Δυστυχώς έτσι είναι.
Μάλλον λόγω και της κατάστασης, δείχνουν ότι θα κόψουν τα “απλά” show στην Ευρώπη και θα εμφανίζονται μόνο σαν headliners σε μεγάλα φεστιβάλ.
Από το 2011 και μετά, έχουν μια (άποψη μου) “ελιτιστικη” προσέγγιση σε οτιδήποτε τους αφορά.(πολύ Facebook,ανακοινώσεις,ακριβό merchandise κτλ).
Αυτά είναι άσχημα νέα για μικρές χώρες.
Μακάρι φυσικά να τους ξαναδούμε.
Στα του δίσκου, δεν ξέρω αν θα είναι masterpiece, αλλά σίγουρα θα είναι καλός.
Δεν μπορώ να πω ότι έχουν βγάλει ποτέ κακό δίσκο.

Στις 11 θα έχουμε καινούργια επίσημη ανακοίνωση.

[SIZE=“5”]ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.-[/SIZE]

[SIZE=“4”]ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ.[/SIZE]

[SIZE=“4”]ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΗΧΟ.[/SIZE]

[SIZE=“5”]http://www.youtube.com/watch?v=DhODYyZVL6Y[/SIZE]

:bye:

Αντε περίμενε μέχρι 15 Οκτωμβίου…

… γελαω νευρικα… δεν εχω ορεξη να το ακουσω καν 2η φορα… Η εμπνευση εχει παει περιπατο οριστικα μαλλον και και απλως βαραμε κιθαρες στα 50 μας και σκουζουμε για να ψαρωσει κανας πιτσιρικας

Διαφωνώ.
Εκτός κι αν εγώ είμαι τόσο άρρωστος και μου φαίνεται απίστευτο.
Θυμωμένοι Pearl Jam. 8)

Να και το εξώφυλλο.

Εξαιρετικό…
Η παραγωγή ψιλό θυμίζει vitalogy…

Και γω ευχαριστημενος ειμαι με 1-2 ακροασεις.
Οκ δεν ειναι εξαιρετικο αλλα μου κανει παραπανω απο τα “δυνατα” κομματια του Backspacer!

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν το 3ο αβοκάντο στη σειρά. Έχουμε μπουχτίσει από αυτό το στιλ.

Αν και ειναι νωρις να κρινουμε συνολικα, κατα εκει παει η δουλεια μαλλον. Το Avocado μου αρεσει παρα πολυ το ακουω ακομα, εχει καποιες πολυ καλες συνθεσεις (Inside Job πχ) αλλα ηταν και το πρωτο αλμπουμ (μετα απο 7) που εδειχνε στασιμοτητα στον ηχο τους, η οποια συνεχιστηκε στο επομενο σε συνδυασμο και με τις χειροτερες συνθεσεις τους ever. Πριν το Avocado σε καθε αλμπουμ σου εδιναν κατι διαφορετικο και σε συνθεσεις και σε παραγωγη.

Και για αυτο εχω ξενερωσει αφανταστα, γιατι ρε γμτ στα 50 τους περιμενα να βγαζουν δισκους επιπεδου Neil Young, Springsteen, ωριμους με ουσια κτλ και οχι να χτυπιουνται σαν 20χρονα πανκια… Δεν τους παει…

δυστυχώς συμφωνώ με δεύτερη παράγραφο του γιαννη. σκέφτεσαι τι θα μπορούσαν να κάνουν και στεναχωριέσαι

Ναι Γιάννη εγώ προς θεού δεν βρίζω το Αβοκάντο αλλά όπως λες και εσύ έχουν αναλωθεί σε αυτό το alternative punk που θέλουν να περάσουν τα τελευταία χρόνια. Λέγαμε για αβοκάντο αλλα στο backspacer ήδη είχε φάνει ο κορέσμος και εδώ στο πρώτο δείγμα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Θεωρω το riot act την χειροτερη τους στιγμη (συγκριτικα πάντα).
Το “backspacer” δεν ηταν ασχημο , αλλα με χαλασαν τα ηρεμα κομμάτια του Vedder.Δεν ταιριαζαν για να ειναι pearl jam, καλυτερα να τα εβαζε στον δισκο του.
Τους εχω τρελη εμπιστοσύνη.Νομίζω οτι θα δείξουν κάτι διαφορετικό.
Συνήθως το καθε album τους , ψιλοχαρακτηριζεται και απο τον τιτλο τους.Νομιζω οτι θα ειναι καλοι και “δυνατοι” …