Pearl Jam!

Μια φορα ακουσα το σινγκλ. Δε μου αρεσε.

Το Μπακσπεισερ ειναι ανισο, εχει ομως μεσα πολυ καλα κομματια.

Είστε σοβαροί;
Προτιμάτε δηλαδή κάτι σε φάση "έχω 5-6 συγχορδίες, τις αλλάζω συνεχώς σειρά και χαμηλώνω το tempo ". Τα μισά mid tempo κομμάτια απ’τα τελευταία τους αλμπουμ έτσι είναι. Σχεδόν για πέταμα.
Αν γουστάρετε, πάσο…

Απολαυστικό κομμάτι-κράχτης. Κάτι παίζει με τη φωνή του Vedder αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω το τι :-k

Δεν ακούγεται, αυτό παίζει 8).

Εμένα μ αρεσε το κομματι ρε παίδες τί είχε; Πάνκικο κι ωραίο

Dead Kennedys ρε!

Σετλιστ απο χτες…

30 τραγούδια…

http://www.setlist.fm/setlist/pearl-jam/2013/budweiser-gardens-london-on-canada-3bc6b890.html

Γαμάτο setlist.

Αύριο είναι η μεγάλη τους συναυλία στο Wrigley Field!

…live, που θά’θελες νά’σουν εκει:):!:

Το καναμε μια φορα, φτανει :lol:.

32 τραγουδια χτες!

http://www.setlist.fm/setlist/pearl-jam/2013/wrigley-field-chicago-il-3bc6acbc.html

2 καινούρια. Lightning bοlt και future days.

Κουρευτηκε ο Vedder οπως το 2001-2004 απ’οτι βλεπω. Ειδικα σε εκεινο το γαματο DVD απο το Madison Square Garden το 2003 φοραει και ενα πολο μπλουζακι και ειναι σα δημοσιος υπαλληλος διορισμενος απο ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και Λαλιώτης στα νιάτα του.

Τo “Future Days” φαινεται κλασσικη ηρεμη συνθεση Vedder. Καλο ακουγεται αυτο, για να δουμε. Ελπιζω στο αλμπουμ να εχει PJ ηχο το συγκεκριμενο γιατι στο Βackspacer ενω ο Vedder ειχε καποιες συμπαθητικες ηρεμες στιγμες (πχ Just Breathe, The End) η παραγωγη τις εκανε να ακουγονται σα δικες του solo στιγμες και οχι σαν Pearl Jam

Spot-on ΣΕ ΟΛΑ είσαι 8)!

Το γυρισε στο grunge ο Bradley Cooper :!:

πασοκ αλλά στο black μένεις μαλάκας για μια ζωή ετσι και τον δεις/νιώσεις σε αυτο το dvd

Εμενα το αγαπημενο μου ειναι αυτο απο ενα semi-acoustic show στο Seattle το 2003 (“Live At Benaroya Hall”, υπαρχει σε επισημη κυκλοφορια) για τον λογο που μπορειτε να δειτε/καταλαβετε απο το 4:07 και μετα.

Επισης Vedder με βαμμενο ξανθο μαλλι ε:lol:

Λίκαραν και 2 τρραγούδια απο 2006 τότε που ηχογραφούσαν το Pearl jam.

Μπορώ να πω ότι μου αρέσουν και τα 2… :stuck_out_tongue:

ετσι. αν και στο DVD απλα ειναι κατω στη μιξη το κοινο και τραγουδαει και συνεχεια ο εντι(οχι ξανθος παντως:p).

ασχετο αλλα αυτο με τον κοσμο μου θύμισε αυτο!
[B]Anathema - One Last Goodbye - Live In Chile 2006 [/B]

*3 λεπτο και μετα.σαρεσουν δεν σαρεσουν οι αναθεμα, ανατριχιαζεις .

Γμτ τα κατεβασαν

Ωραια ακουγοντουσαν

ποια ηταν?

Το ένα λεγόταν Cold Confession και το άλλο Let It Ride.