Pearl Jam!

To earthling του Eddie Vedder που κυκλοφορησε, ειναι μακράν η πιο ευχαριστη προσωπική δουλειά του εως τώρα.
Το picture μαζι με τον Elton John ξεχωριζει…

Ανακοίνωσαν σήμερα την Κρακοβία για 14 Ιουλίου.

Φαντάζομαι πως σύντομα θα μάθουμε τι θα γίνει και για τις υπόλοιπες συναυλίες στην Ευρώπη.

Αν όμως ήδη έχει ανακοινωθεί κάτι και το έχω χάσει, ενημερώστε πλιζ! Για Φρανκφούρτη προσωπικά.

Άντε σιγά σιγά να ψάχνουμε εισιτήρια 2 χρόνων στο ινμποξ :stuck_out_tongue_winking_eye:

Edit: Ανακοινώθηκαν και 2 μέρες στο Hyde Park 8 και 9 Ιουλίου με σαπορτ την πρώτη μέρα τους Pixies και την δεύτερη τους Stereophonics.

Αν θυμάμαι καλά πριν ακυρωθούν δυο χρόνια πριν, ήταν οι Idles μαζί τους (Στην Γερμανία τουλάχιστον). Μακάρι να ισχύει το ίδιο και τώρα αν και δεν θα είχα πρόβλημα να δω και επιτέλους τους Pixies.

1 Like

Ισχυει η ευρωπαϊκη περιοδεια για το 2022 απ’ οσο ξερω ρε συ. Μας γαμησανε και με την αλλαγη του Αμστερνταμ, το οποιο απλως πεταξανε στο τελος επειδη μαλλον δεν τους βολευε με τα logistics τους…

Τώρα βρήκα και τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

Περίμενα να μου έρθει καμία ειδοποίηση, αλλά τίποτα.

Δεν βρήκα την support μπάντα πάντως :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Hyde Park 9 Ιουλιου! :heart_eyes:

London baby!!!

2 Likes

8 πού θα είσαι δηλαδή :thinking:;

8 θα δουλεύω… Θα πετάξω ή την ίδια (και θα φτάσω βράδυ…) ή αλλιώς 9 πρωί.

1 Like

Σκεφτομαι 2ημερο Hyde Park.
Ξερετε καποιο legit μερος που να κλεισω σετακι διαμονή και εισιτήρια συναυλίας?

Θα έκλεινα εισιτήρια συναυλίας μόνο από το επίσημο site. Από εκεί και πέρα, με τη διαμονή θα τα βρεις.

1 Like

Καλό live σήμερα, είχαν όρεξη, αλλά να πω την αμαρτία μου περίμενα περισσότερα.

Και με το ζόρι 2ωρες και η σετλιστ εεεε μέτρια.
Θα τους ξανά έβλεπα πάντως.

*

1 Like

Απο οτι φαινεται, μεγάλωσαν και κουράστηκαν (δεν το λεω υποτιμητικά).
Μαλλον θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε (30+ τραγουδια, 3 ωρες on stage, επικο rotation).

Να ειναι καλά στην υγεία τους και να παιζουν για οσο μπορούν.
Φετος δεν μπορούσα να τους δώ εξω. Στην επομενη περιοδεία θα το κυνηγήσω πάντως.
Και ας παιξουν και 90 λεπτά.

2 Likes

Την Τρίτη η σειρά μας! Πρώτη φορά για εμένα και βλέποντας την λίστα με τα τραγούδια, δεν την λέω και ιδανική για πρωτάρη που τους ακούει πολλά χρόνια :stuck_out_tongue_winking_eye:

Είμαι σίγουρος όμως πως το τέλος θα υπερτερήσει ο ενθουσιασμός που θα τους δω στην σκηνή επιτέλους.

Στο Βερολίνο ήταν σε φεστιβάλ ή σε δικό τους σόου; Ρωτάω γιατί προ πανδημίας ήταν να έχουν σαπόρτ τους Idles. Θα είναι; Όχι; Θα έχουν άλλη μπάντα για σαπόρτ; Δεν βρήκα καμία πληροφορία.

2 Likes

Το "καλό’ σενάριο, είναι να υπήρχε περιορισμός στην ώρα, γιατί η περιοχή από ότι κατάλαβα έχει πολύ ακριβά σπίτια και θα “ενοχλούσαν”, οπότε 22:00 (που ήταν ακόμα μέρα) το λήξανε.

Ναι και εγώ στην ίδια φάση ήμουν, οπότε με την πλειοψηφία των πιο εμπορικών τους έξω με ψιλοαπογοήτευσε. Έστω το rearview mirror ρε παιδιά :cry:
Αλλά ήταν καλοί.

Δεν ήταν φεστιβάλ και το support ήταν οι White Reaper. Με το καλό!

1 Like

Είναι (αρκετά) περισσότερες οι βραδιές που δεν το παίζουν, παρά αυτές που το παίζουν. Γενικώς, γκρίνιες για το setlist δε χωράνε στη συγκεκριμένη μπάντα ρε παιδιά, πιο τίμιοι σχεδόν δε γίνεται.

3 Likes

Το ακούω αυτό, γιατί σκάλιξα αρκετά τα setlists των τελευταίων ετών (και προ νέου δίισκου).

Εξέφρασα προτίμηση, ότι ακόμα και σε σχέση με black/jeremey/betterman/daughter κλπ, έστω αν άκουγα αυτό θα ήμουν παραπάνω από “ικανοποιημένος”. Και από το YLB μόνο το intro έπαιξαν. Αν δεν ήταν το πρώτο μου live, σίγουρα δεν θα το διαβάζατε ως σχόλιο αυτό.

Η όποια γκρίνια είναι περισσότερο για το σκάρτο 2ωρο. Next time.

Και οι προηγουμενες τους συναυλιες του 2022 σε αυτα τα πλαισια ηταν δυστυχως.
Νομιζω οτι θα πρεπει να το συνηθίσουμε πλέον.

Σιγουρα σε καποια gigs θα δουμε και περιπτώσεις που θα παιξουν παραπανω απο 20-24 τραγούδια.
Απλα δεν θα ειναι η νόρμα.

Δεν ειναι μονο οτι παιζουν λιγότερο, αλλα και το rotation εχει περιοριστεί, ενω υπάρχουν συγκεκριμένα τραγούδια σε συγκεκριμένες/'ιδιες θέσεις στο setlist.

Οκ, μεγαλώσατε, δεν αντέχει ο EV να τραγουδάει σωστα 3 ώρες, ουτε να βαράει ο Matt οπως πριν 20 χρόνια. Δεκτό. Αλλα βάλτε ενα best of setlist και να εχετε ενα rotation 6-8 τραγουδιών ανα περιοδεία.

Αν ειχα να γκρινιάξω για κάτι θα ήταν μονο για τον αγαπημένο μου EV.
Ας το αφήσει το ρημάδι το μπουκάλι, γιατι εχουμε να ακούσουμε σωστα τους στίχους του immortality και του wishlist απο το 1998 :stuck_out_tongue:
Ας βάλει tele prompter (καλα το εγραψα?) στην τελική.
Να ειναι 100-110 λεπτα οι συναυλίες τους, αλλα να ειναι πιο “επαγγελματικες” τουλάχιστον

ΥΓ. Και λιγοτερα covers :sunglasses: .
ΥΓ2. Παντα με αγάπη στην πιο μεγάλη μπαντα του πλανήτη.

όπως είχε γράψει και κάποιος προ δεκαπενταετίας (?) σε ένα ξεχασμένο site που ίσως βρίσκεται καταχωνιασμένο σε κάποιον αραχνιασμένο server που τρέχει ακόμα windows 95, το χειρότερο τραγούδι της αγαπημένης αυτής μπάντας και καλή ευκαιρία για κατούρημα σε μια συναυλία. Μακάρι ο vedder να ξεχνούσε δια παντός όλους τους στίχους του και να μην το ξαναέπαιζαν ποτέ. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Αθήνα δηλαδή ήταν άσχημο το Wishlist; Μην είστε άμπαλοι, ΓΑΜΑΕΙ :sunglasses:

1 Like

Δεν το ξερα πως παίζει ρόλο η γεωτοποθεσία για να εκτιμηθεί η ποιότητα ενός τραγουδιού :stuck_out_tongue_closed_eyes: το wishlist γαμιέται σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου. Μεγάλε Μαικ, που σε πέτυχε ο κοντός πάνω στις ζαμπονιές σου και σου το επέβαλε, να ξέρεις, είμαι μαζί σου