Pearl Jam!

Ειναι επος το wishlist.

Challenge.
Βγαλτε setlist 24 κομματιών τυπου best of. Και 5 ακομα για το rotation τους.
Υποχρεωτικα ενα απο κάθε δισκο. :stuck_out_tongue:

To δικο μου

Pendulum
Go
Animal
Hail Hail
In My Tree
Nothing As It Seems
Daughter
Even Flow
Infallible
Light Years
Brain Of J
Immortality
I Am Mine
Do The Evolution
Porch
Rearview Mirror
Just Breathe
Present Tense
Quick Escape
Inside Job
Black
Jeremy
Alive
Rocking In The Free World

Rotation:
Better Man
Elderly Woman
Once
Corduroy
State Of Love And Trust

1 Like

Θα ξεκινήσω με αυτό…και σαν πρώτη φορά δεν θα είναι και πολύ «ψαγμένη» λίστα :stuck_out_tongue_winking_eye:

Alive
Animal
Corduroy
Hail hail
Do the evolution
Breakerfall
Save you
Worldwide suicide
Got some
Sirens
Superblood wolfmoon

Ελεύθερες επιλογές:

Once
Jeremy
Rearviewmirror
Not for you
Given to fly
Nothing as it seems
Mind your manners
Dissident
Spin the black circle
Better man
Black
Even flow
State of love and trust

Rotation:

Porch
Deep
Nothingman
Yellow Ledbetter
Why go

1 Like

Φρανκφούρτη χθες και από την λίστα μου παραπάνω άκουσα 10 από αυτά, χωρίς να παραπονιέμαι καθόλου όμως! Με πολύ ιδιαίτερο άνοιγμα (Inside Job) και ακόμη πιο ιδιαίτερο κλείσιμο (Indifference).

Με εκπλήξεις όπως το Fatal και In My Tree αλλά και το Garden.

Δυστυχώς είχε μέτρια προς κακή ακουστική ο χώρος, ειδικά πάνω στα μπαλκόνια, όμως η μπάντα είχε τρομερή απόδοση, ο κόσμος το ίδιο και αυτή η φωνή να μην σπάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο ρε!

Από ότι διάβασα κάψανε το Even Flow από το encore για να το αντικαταστήσουν με το River Cross από το Gigaton ώστε να το αφιερώσουν στις γυναίκες απολογούμενοι για αυτό που γίνεται πίσω στην χώρα τους. Μαζί με τον σκοπό το τραγούδι έγινε «τεράστιο» και Highlight της βραδιάς.

5 Likes

Συνεχίζουν να διαθέτουν τα μπουτλεγκς τους από κάθε εμφάνιση ή την σταμάτησαν αυτήν την ιστορία;

Συνεχιζουν κανονικα.

2 Likes

Απλως απο Ευρωπη δεν εχουν βγαλει κατι ακομα, θα περιμενουμε λιγο. Δεν πειραζει, καλυτερα μαλλον, για να ειναι προσεγμενα.

3 Likes

Νταξει, πετυχα Animal κ Faithfull!!! Αλλα δεν παραπονιεμαι, παιξαν Rats(!!!), Why Go, Porch, State of Love and Trust, Corduroy για ξεκινημα αρρωστια. Στο διλημμα Not For You ή Whipping χασαμε αλλα δεν πειραζει.

Επισης θα σταθω σε 2 σημεια:

Throw Your Hatred Down. Εννοειται δεν το περιμενα. Το Mirrorball ειναι νομιζω το πρωτο αλμπου που ακουσα απο Neil Young ολοκληρο (η το Harvest, δε θυμαμαι) και ειμαι συναισθηματικα δεμενος με ολα τα τραγουδια του.

Black: δε νομιζω να εχω κλαψει ξανα κανονικα με καποιο τραγουδι live, αν και εχω συγκινηθει πολλες φορες. Σιγουρα θα μπαινει τοπ 5 καλυτερων συναυλιακων εμπειροων μου.

Γενικα ηταν φοβεροι, καλυτεροι απ’οσο περιμενα. Δωσε μου τραγουδια απο Vs και ντεμπουτο και ειμαι χαρουμενος για πρωτη φορα. :metal:

7 Likes

Πρωτη μερα βλεπω ειχε Breath, In Hiding και Light Years, αλλα ειδες εξισου ωραιο setlist! Και εις τα επομενα!

3 Likes

Ed λέει δεν έχει φωνή, έχουν ακυρωθεί ήδη 2 (Βιέννη/Πράγα) και βλέπουμε.

Πίκρα…
@pantelis79 δεν είχες για Ολλανδία;

Ακομα τα εχω :stuck_out_tongue:

1 Like

:crossed_fingers:

1 Like

Δεν εγκρίνω, αλλά γέλασα πολύ…

3 Likes

Μακάρι να ήταν πιο Pearl Jam focused.
Έχει και τεχνικά σημεία για τους ντράμερ.
Μονορουφι πήγε.

1 Like

Που να μην ήμουν και φαν…

2 Likes

Ειμαι σιγουρος οτι εχω ξαναρωτήσει αλλα δεν πειράζει, ειμαι ανω των 40 και δικαιολογειται η ελλειψη μνήμης.

Θελω να αγορασω μερικα official live bootlegs σε cd.
Απο nugs.net ερχονται με τελωνείο?
Αν ναι, εχουμε αλλες εναλλακτικές ?

1 Like
  1. Λογικά, ναι. Έχω πολλά χρόνια να αγοράσω.
  2. Είτε κάποιον στο Γιουεσέϊ, είτε flac αντί για CD :stuck_out_tongue:.
1 Like

θα τους στειλω mail, αλλα με ανησυχει που τα ποσα ειναι μονο σε $.

Θελω φυσική μορφη.

ΥΓ. Ηξερα οτι θα απαντήσεις :stuck_out_tongue: Σε ευχαριστω.

2 Likes

Γιατί σε ανησυχεί που είναι σε $ οι τιμές; Αφού είναι στην Αμερική το κατάστημα του nugs.

1 Like

Ακριβως για αυτο, επειδη θα φαω τελωνειο στο κεφαλι!
Ηλπιζα σε καποια Ευρωπαικη αποθηκη/whatever

Άμπαλοι/άχρηστοι :smiley:. Το ευρωπαϊκό τους store είναι από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα όλων των εποχών.

1 Like