Pendulum

Οι γνωστοί-άγνωστοι στη χώρα μας PENDULUM, μια μπάντα-κράμα των ποικίλων ήχων από τον χώρο της dance,που αλιεύει συχνά-πυκνά σέϊμπλς από γνωστά rock, metal , jungle και dub μονοπάτια, με έντονες επιρροές από ύστερους prodigy, από “παρανοικά” μελωδικούς orbital , από The.Corp. και σωρό άλλους, κατάφεραν μέσα στα χρόνια να κερδίσουν το σεβασμό του κοινού. Κοινού που τα σπάει σε κάθε συναυλία τους, αφού ο χαρισματικός φρόντμαν της μπάντας γνωρίζει καλά τα μυστικά του πως να “ξεσηκώνει” τον κόσμο μπροστά και να κάνει τους λοιπούς της μπάντας να τον ακολουθούν σε ξέφρενους ρυθμούς. Κι αν τους πρότιντζι ο “εγκέφαλος” είναι ο Λιαμ, εδώ συμμετέχουν -πραγματικά!- όλοι: ο χαρισματικός Rob Swire στα φωνητικά (vocals), ο στιβαρός Peredur Gwynedd στις κιθάρες (guitar), ο σταθερός Gareth McGrillen στο μπάσο (bass guitar)και ο μανιασμένος Kevin Sawka στα ντραμς (drums) “γκρεμίζουν” πραγματικά σε κάθε λαιβ που δίνουν. Έχουν αποδείξει πως είναι καλοί όχι μόνο στο να βγάζουν δίσκους, αλλά και συναυλίες -απόλυτα must όσων αγαπούν την μουσική…

Κάτω, ορισμένοι από τους δίσκους που έβγαλαν:

[SIZE=“3”]Immersion[/SIZE]

[SIZE=“3”]In Silico[/SIZE]

[SIZE=“3”]Hold Your Colour[/SIZE]

[SIZE=“3”]Witchcraft[/SIZE]

Σχόλια; :wink:

Ασχολίαστοι βασικά. Κάθε κομμάτι τους είναι διαφορετικό και έχει κάποιο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα. Αγαπημένος δίσκος το “Immersion”. Υπάρχουν βέβαια σημεία που μετά από πολλή επανάληψη προσωπικά με κουράζουν αλλά τουλάχιστον δεν επαναλαμβάνονται σε κάθε κομμάτι.

Όταν είδα το [B]dvd με το LIVE [/B]τους, διαπίστωσα πως έπαιζαν κάθε άλλο παρά…αδιάφορα: [I]τα κομμάτια- δυναμίτες το’να μετά το άλλο, δεν κούραζαν παρά ανάγκαζαν σε mosh-pit.[/I]

Πριν μια βδομάδα έγινε η ανακάλυψη και δεν ακούω τίποτα άλλο. Καταπληκτική μπάντα. Δύσκολα αλλάζω κομμάτι όταν παίζει (βασικά μόνο για να ακούσω στο καπάκι κάποιο άλλο, που μόλις άκουσα). Συνδυάζουν άψογα όλα τα παραπάνω είδη όπως προαναφέρθηκε. Τα drums είναι από άλλο πλανήτη.

Live at Brixton. ´Οτι καλύτερο έχω δει σε live dvd, μακράν. Απλά δεν φαντάζομαι πως θα ήταν, αν υπήρχαν και κομμάτια από το immersion.
http://www.youtube.com/watch?v=sF0t4iRSn-4

Αξίζει να ασχοληθεί ο καθένας με τη μπάντα κατά τη γνώμη μου.

ναι, ειδικα τωρα που το διαλυσανε.

Δυστυχώς ένα dj set προλάβαμε να δούμε μόνο :confused:

Και επειδή το διαλύσανε? (που κατά κύριο λόγο διαβάζω πως απλώς κάνουν break για να ασχοληθούν με τα side projects βλ. Knife Party…δλδ δεν παίζει λόγος διάλυσης). Ίσως εγώ δεν κατάλαβα το ποστ του μίστερ.

Προγραμματίζω ήδη ταξιδάκι για Δανία που παίζουν στις 21 Σεπτέμβρη.