Pentagram (aka, Αποθεωστε)

Φύλλο και φτερό ο bobby ρε :frowning: :frowning:
Γαμημένα ναρκωτικά

[U][I]Εδώ[/I][/U] βρίσκεται μια συνέντευξή του Bobby στο The Obelisk όπου ισχυρίζεται ότι έπινε κόκες με διάσημους και πήγαινε με μικρά αεροπλάνα στην Κολομβία για να κάνει εμπόριο, ότι έβγαζε εκατομμύρια, αλλά τα ‘ήπιε’ όλα (μάλλον είχε δει το Blow στα κόντα μέσα στη σαπίλα του καναπέ του και μπήκε μέσα στην ταινία από το πολύ κρακ).
Στα σχόλια γράφει και ο Hasselvander όμως που τον κατηγορεί ότι είναι μυθομανής και για διάφορες άλλες λαμογιές από την εποχή που ήταν στη μπάντα.

Και για να το ξεφτιλίσουμε τελείως πάρτε [I][U]εδώ[/U][/I] ένα ξεκατίνιασμα για τη γυναίκα του, αυτά που γράφει στο blog της και την επιρροή που έχει στον Bobby.

Κάτω τα χέρια από τη Bobbόγρια ρε!

[U][I]Αυτό[/I][/U] είχε κυκλοφρήσει ως δείγμα από την Metal Blade για το DVD. Με σχετικά καλή εικόνα, αλλά για τον ήχο όπως τα λες.
Live συνεχίζουν να είναι ισοπεδωτικοί πάντως και με το αλλαγμένο setlist εφέτο.

Eίστε οφτόπικ, ο τίτλος λέει “αποθεώστε”

edit - βεβαια, technically, αυτό κάνετε τώρα που το σκέφτομαι

Junkie junkie αλλά την 24χρονη γυναίκα του την έχει έτσι; Σωστοστ!

Το θέμα δεν είναι η γυναίκα αλλά η μουσικάρες που έχει βγάλει και η ενέργεια που συνεχίζει να βγάζει μετά απο όλα αυτά στα live του. :D:D

Λοιπόν, doom brothers & sisters δίνω το σύνθημα.
Το ντοκυμαντέρ [B]Last Days Here[/B] για τον Bobby Liebling είναι εκεί έξω :!:

Πριν κανα 3μηνο είχαν σκάσει μύτη ένα σωρό fake λινκς αλλά εδώ και μερικές μέρες βγήκε το πραγματικό.
Μάλιστα κάποιος μάστορας το ανέβασε και στο σωλήνα:

[B]http://www.youtube.com/watch?v=mj-tNf5aK8M[/B]

Κατεβάστε το όμως καλύτερα, να το δείτε όπως πρέπει.
Πάω να αγοράσω μερικά χαρτομάντηλα μέχρι να κατέβει…
:cry:

Δεν ξέρω άμα θέλω να το δω ρε γμτ, με χαλάει να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση =/

Γιατί, ήταν και σε καλύτερη η κωλόγρια; :smiley:

αυτό θα με πεις, το “…our first time in Italy” δεν ξεχνιέται :stuck_out_tongue:
αλλά και πάλι μωρέ

Δεν ήμουν στο λαηβ αλλά μου το είπε ο τραγουδιστής μας :lol:
Πάντα λιωμένος ήταν μωρέ, αλλά αγαπάμε γιατί είναι κάτι σαν μικρογραφία του Όζζυ…

Λοιπόν, το ντοκιμαντέρ είναι πολύ καλά γυρισμένο, προφανώς επικεντρώνεται στην ανάνηψη του Liebling τα τελευταία χρόνια, αλλά οι blast from the past ιστορίες είναι ιστορικά κειμήλια.
Οι υπερβολικά ευαίσθητοι ας το δουν από τη μέση και μετά, ο άνθρωπος ήταν ένα ράκος με το ένα πόδι στον τάφο, η σκηνή που δείχνει το μολυσμένο χέρι του είναι ανατριχιαστική.

Από την άλλη υπάρχουν αρκετές σκηνές υπέρτατου χαβαλέ και συγκίνησης όπου ο Bobby κάνει σαν μικρό παιδί. Ξεχωριστή στιγμή είναι όταν γνωρίζει τους Down, που τον υποδέχονται σαν τον παιδικό τους ήρωα, ειδικά ο Bower. Παρεμπιπτόντως μόλις τελείωσαν μια κοινή αμερικανική περιοδεία, αυτά είναι πακέτα.

Σε άλλα νέα, δυστυχώς ο Griffin αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα τον Νοέμβρη, μόλις τελειώσει και η μικρή ευρωπαϊκή περιοδεία που θα παίζουν όλο το Relentless, για να ηχογραφήσει και να περιοδεύσει με τους Place Of SKulls.

Ε όχι ρε πούστη. Πάλι έφυγε;

Αυτό δεν είναι ντοκιμαντέρ για τους πένταγκραμ, θα έπρεπε να λέγεται “μία μέρα με τον μπόμπυ” .

Το ντοκιμαντέρ είναι για τον Μπομπυ, όχι για τους Πενταγκραμ.
Ο Γκριφιν θα γυρίσει κάποια στιγμή, πού θα βρει καλύτερα.

Σωστά, γι’αυτο έπρεπε να λέγεται έτσι…

Το να τον βλέπεις σε τέτοια κατάσταση δεν προσφέρει τίποτα… ελπίζω στο μέλλον (που δε νομίζω) να βγει ένα σωστό για τους πένταγκραμ.

Θα έρθει λέει ο καλοφαγάς καλόγερος από τα μέρη μας
Ζμπουτσαμς

Αν υπήρχε Λάζαρος, καλλιτεχνικός και ζομπιακός, θα ήταν ο Μπόμπι. Όχι ο Πόρτις.

5 Likes