PENTAGRAM,live in Athens!18/04/2011!

σιγα μια φορα φωναξα ΜΠΗ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΝΤ,δεν ξελαρυγγιαστηκα κιολας:!:

παπια εγω ειπαμε δεν πινω.δεν ξερω τι λες.

όσο σκέφτομαι το live ,μου έρχονται οι εικόνες κατα ριπάς !

απο που να το πιάσεις ?

ο εναρκτήριος πρόλογος “This is our first time in Italy” …
Θεός !!!

ή η [B][U]ερμηνεία[/U][/B] του Bobby στο Call The Man !
πραγματικά σε αυτο το track δεν ήταν ουτε “τρελός” ,ουτε στον κόσμο του ,ουτε οι γκριμάτσες είχαν σημασίες ,ουτε πατριάρχης του doom και οτιδήποτε άλλο.
Στο Call The Man ήταν ΜΑΓΚΑΣ με κάτι @#$% να !

μεγάλο live .-

Προσωπική γνώμη όχι, αλλά πλησίασε γερά.

Ντάξει τι να λέμε τώρα. Evil Seed, The Ghoul και Relentless κορυφή, και γενικά κόσμος σούπερ, μπάντα τέζα, από τις συναυλίες που θα θυμόμαστε πολύ καιρό.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάιβ το χτεσινό.Μπάντα και κοινό μες στην κάβλα και την πόρωση.Πραγματικά συγκινητικό.
Cheers σε όλα τα παιδιά που γνώρισα:drunk:

Αχ, ωραία ήταν!

Cheers σε όσους γνώρισα και σε όσους δεν γνώρισα! :wink:

Λοιπόν φέτος η Ανάσταση έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα…
Χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει πλήρως τί είδα/άκουσα χτες, θα προσπαθήσω να τα περιγράψω.

[B]Lucky Funeral[/B] : Άλλη μια φορά που τους είδα. Σταθερή αξία. Από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες σε αυτό το είδος. Προβαρισμένοι και “επαγγελματίες”, δεμένοι και με στιβαρό ήχο (άσχετα αν στην αρχή το θηριώδες μπάσο είχε υπερκαλύψει την κιθάρα).
Respect στον τραγουδιάρη που φόραγε μπλούζα Speedblow, οι οποίοι θα έπαιζαν κανονικά αλλά…
Επίσης, δεν ξέρω ποιος τού προμηθεύει αυτά τα αξεσουάρ αλλά πρέπει να έχει κάποιο φετίχ να φοράει πράγματα στο κεφάλι. Την άλλη φορά ένα string, τώρα ένα λουλουδένιο (?) στεφάνι… :drunk:

[B]Infidel[/B] : Είχα να τους πετύχω live από τη συναυλία με την άλλη ιστορική doom μπάντα, τους Trouble, πριν μερικά χρόνια. Άλλαξε λίγο ο ήχος τους νομίζω. Ξεφύγανε από τις κλασσικές doom φόρμες και το “πειραματίσανε” λίγο το πράμα. Περισσότερα clean σημεία και μερικά τζαμαρίσματα. Το rhythm section κάνει όλη τη δουλειά. Ο mr.Πούσιος άφησε λίγο στην άκρη τις κρύες ατάκες του παρελθόντος και κοίταξε τον εαυτό του. Σα να βελτίωσε και λίγο την προφορά του. Θετικά αυτά. Κατά τα άλλα, περιμένουμε τον καινούργιο δίσκο (ο οποίος είναι ήδη έτοιμος) για να κρίνουμε όπως πρέπει.
[B][SIZE=“4”]
Pentagram[/SIZE][/B] : Τί να πω τώρα εδώ? Ειλικρινά αισθάνομαι “λίγος” για να μιλήσω. Μετά τους St.Vitus, άλλο ένα απωθημένο που έγινε πραγματικότητα και κανείς δεν το πίστευε. Ok, καλά τα support που μας έβαλαν στο κλίμα, αλλά τώρα ήταν το real deal. Μετά από αρκετή ώρα αναμονής που έκανε την αγωνία να χτυπήσει κόκκινο, βγαίνει o Victor Griffin. Ε κάπου εκεί ήταν που πάγωσε ο χρόνος. Με αργαααααά βήματα και κυριολεκτικά doom ρυθμούς αποκαλύπτεται και ο μέγας μάγιστρος Bobby Liebling ! Βλέπω τα βλέφαρά του να ανοιγοκλείνουν με βήμα 10 δευτερολέπτων και γενικά να είναι σε κατάσταση ύψιστης κοκκαλοσύνης και προβληματίζομαι αρχικά για την εξέλιξη του live. Πού να ξερα ο κακομοίρης τί θα επακολουθούσε… Day Of Reckoning και όλες οι αμφιβολίες πάνε περίπατο. Μόλις μπήκε η μουσική, λες και πάτησε ένα κουμπί ο Bobby και μπήκε αμέσως στο mood. Άπειρο respect σε αυτή τη μορφάρα, το ζωντανό θρύλο που έβγαλε όλο το live με απίστευτο κουράγιο και δύναμη, τραγουδώντας μοναδικά και με τη γνωστή, άκρως ψαρωτική σκηνική του παρουσία! Από την άλλη ο Griffin, κράτησε το live. Βράχος. Απίθανος κιθαρίστας! Βοήθησε και σε μερικά σημεία με τα φωνητικά του. Το setlist δεν ήταν και το ιδανικότερο για μένα (Be Forwarned ρε =p), αλλά τέτοιες ώρες αυτό είναι το λιγότερο που μετράει. Τεράστιες καύλες σε The Ghoul και Relentless. Κλείσανε το live με το παμπάλαιο έπος When The Screams Come (πόσταρέ το Dr.Doom ;)) και ένα εμβόλιμο τζαμάρισμα με άψογο solo από τον Βίκτωρα. Ανέβηκε και στη σκηνή ο γνωστός-άγνωστος/συνήθης ύποπτος, αλλά οκ δεν θα ήθελα να το σχολιάσω…
H ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβω καθόλου. Θα ήθελα να πατήσω το repeat και να πάμε πάλι από την αρχή!
Μπράβο και στον κόσμο ο οποίος συμμετείχε ενεργά και με πολύ κέφι ! Πάντα τέτοια!
Χεσμένος εντελώς, μίλησα λιγάκι στον Griffin αργότερα και του ζήτησα να έρθει και με Place Of Skulls. [-o<

[B][SIZE=“4”]Τεράστιο live !!![/SIZE][/B]

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις καινούργιες φάτσες και στους παλιούς γνώριμους!

Αληθώς ο Κύριος !

Ωραίοι ήταν τελικά αυτοί οι

\m/ σε όσους τα 'π(ι)αμε και μη.

Έλα ρε τελικά αυτοί παίξανε;

brein.d3d, το έχω ανεβάσει και λέω για 2-3 ακόμα!

Όταν στην αρχή της συναυλίας ενημερώθηκα ότι ήμουν στην Ιταλία,χαμογέλασα πικρά και παρηγορήθηκα στη σκέψη πως τουλάχιστον τους είδα απο κοντά.Λίγη ώρα μετά ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ μαζί με το γητευτή της εξάχορδης κ.VICTOR GRIFFIN,αλλά και τούς νεαρούς που έχτιζαν ένα απίστευτο rythm section με είχαν γα…!!!Απίστευτο live από μία μπάντα που με ταξίδεψε όχι στην Ιταλία αλλά πίσω στο χρόνο.Ακόμα και τώρα δέν μπορώ να πιστέψω τι είδαν τα μάτια μου,για αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος πού και εμείς με την ανταπόκριση μας τούς προσφέραμε τέτοια συγκίνηση.Το γεγονός πώς δέν γνωρίζω πόση ώρα έπαιξαν,δείχνει την αξία του live.:bow2::bow::bow2::bow::papas::papas::papas:

To banner πίσω από το συγκρότημα αυτό έγραφε.

Jägermeister live in Italy λοιπόν

με support τους Speedblow (οι πρώτοι).

μόλις τα είδα
[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=Dc7f2uifuNk[/U][/B]
και
ξύλο : [B][U]http://www.youtube.com/watch?v=jkLTMj03Sms[/U][/B]

review και videos

http://drdoomslair.com/2011/04/19/pentagram-live-athens-an-club-04-18-2011/

Cheers, guys!
Thanks και στους διοργανωτές για το live (αν μας διαβάζουν)…

ΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ.

εδω http://youtu.be/Ye3OprktuiU
καπου στο 0.26 κατι απανωτα ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ σε μενα πηγαιναν γαμωτηνπουταναμου?

Δεν είναι καθόλου απίθανο

Ωραίος και πάλι ο DrDoom με τα videos και το review! Μπράβο ρε μαν! :wink:

[SPOILER][I]“First notes of ?The Day of Reckoning? sounded from Victor?s guitar and Bobby said: ?It?s the first time we play in Italy?. I wasn?t sure if I should laugh or cry. Well, it?s true Athens was conquered by the Romans in 146 BC, and he is old enough to have lived at those times, so I thought it was a small mistake.”[/I]
:lol:[/SPOILER]

:lol: Τα έλεγα κι εγώ αλλά δεν με άκουσε κανείς…

Πάντως τα βιντεάκια που έχουν ανέβει έχουν και αρκετά αστεία σημεία…

Πριν αρχίσει το “20 Buck Spin” τυφλωμένος από την ομορφιά μιας κοπέλας, ο γερο-Bobby χτυπάει καταλάθος το κεφάλι του στο μικρόφωνο και της λέει “oh, you’ve got beautiful eyes”… ([B]κλικ![/B])

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού πριν το “Sign Of The Wolf” κάποιος τού φωνάζει “Είσαι καυλιάρης!” … ([B]κλικ![/B]) :lol: (btw, απίστευτη απόδοση από τη μπάντα στο συγκεκριμένο κομμάτι!)

[SPOILER]Στο 20 Buck Spin θα δείτε και ένα επίτιμο μέλος του φόρουμ σε stagediving…:roll:[/SPOILER]

Το βιντεο μου: [B]Day of reckoning[/B]

Στα πρωτα δευτερολεπτα ακουγεται και η θεϊκη ατακα: It’s the first time we play in ITALY!!! χαχαχαχαχαχαχα ποοοοοοσο θεος ειναι…#-o:bow2:

“Λαέ του Βόλου, έλα να καμαρώσεις το λαό της Λαρίσης!”

(Γεώργιος Παπανδρέου, απευθυνόμενος προεκλογικά σε Λαρισαίους, μετά τη λανθασμένη προσφώνηση “Λαέ του Βόλου…”)

Μιας και την επομένη της συναυλίας την έκανα κατευθείαν για Νάξο, δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα εδώ.
Επειδή όμως τα είπατε όλα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι η βραδια ήταν μαγική και ότι σας αγαπάω όλους!!
Τσιρς σε όλη τη ρόκινγκ συνομοτοξία που παρεβρέθηκε, σε παλιούς και νέους που γνώρισα.
Αλλά μεγαλύτερο χέιλ ειδικά, στον Θέριον:

[SPOILER][SIZE=“7”][B]BE FORWARNED ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/B][/SIZE][/SPOILER]