Persistence Tour 2012

Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα για τo hardcore μακελειό που λέγεται Persistence Tour.

SUICIDAL TENDENCIES

Λογικά headliners? θα δείξει.

Ορίστε και οι πρώτες ημερομηνίες που έκλεισαν:

Jan 20 Brielpoort - Deinze, Belgium
Jan 21 Turbinen Halle - Oberhausen, Germany
Jan 27 Garage - Saarbrücken, Germany
Jan 29 14 - Tilburg, Netherlands

Περιμένουμε ημερομηνία για Βερολίνο και παρακαλάω να είναι κάπου εκεί 28 ή 30 Γενάρη :slight_smile:

φερτε τους

Προστέθηκαν και οι Terror!!!

HxC λέμεεεε

Είπα να το βάλω και γω αλλά δεν είδα και πολύ ενθουσιασμό.

Επίσης μπορεί να μεταφερθεί στα events παρακαλώ μιας και δεν αφορα την ελλάδα;

έλα ρε ερχονται και ελλαδα…not

Αν και η μιζέρια περίσσευε προχθές τίμησα αυτό το πακέτο-δυναμίτη, γιατί πού θα τους ξαναβρείς όλους αυτούς μαζεμένους;

Walls Of Jericho: Αφού το είχες δει ότι ξεκίναγαν στις 8, γιατί κωλοβαρούσες; Next time… αν και απ’ ό,τι άκουσα έσπειραν. Για τους προηγούμενους δεν έχω ιδέα.

Terror: Όσο τους είχα ακούσει παλιότερα θυμόμουν ότι δεν μου αρέσανε και τόσο, αλλά με το που βγήκανε κατάλαβα τι παίζεται και πλησίασα να νιώσω. Ρε τι παίρνει ο τραγουδιστής; Φουλ στην ενέργεια και την καλή διάθεση κι από κάτω κακός χαμός. Aυτά τα Spit My Rage και Your Enemies Are Mine είναι για να βγάζεις πολλά απωθημένα, ενώ ακόμα ψάχνω ένα κομμάτι που παίχτηκε με γαμάτο θρασοπανκ ριφάκι. Ο ένας κιθαρίστας φορούσε παλιακή μπλούζα Obituary - Slowly we rot οπότε δικαιωματικά κερδίζουν περισσότερους πόντους.

Biohazard: Με πιο ολοκληρωμένες συνθέσεις και με πολλά κιλά εμπειρία έκαναν όλο το μερός να κουνιέται. Η φάση χωρίς Seinfeld και με αντικαταστάτη ντράμερ ήταν λίγο κάπως, αλλά το δίδυμο Al Pacino - Jo Pesci στις κιθάρες ήταν αρκετό να μεταφέρει λίγο αλητεία από το Brooklyn στη μέση της Ευρώπης. Love Denied, Punishment και χαμός στο ίσωμα. Και βρισίδια στους securitάδες στο τέλος για το true της φάσης.

Suicidal Tendencies: Εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι θα παίξουμε σφαλιάρες τελικά (βοήθησε και το γεγονός ότι ακουγόταν το Circle Of The Tyrants στα ηχεία) και ετοιμαζόμουν για θεαματική είσοδο στο μακελειό με το You Can’t Bring Me Down, στην αρχή το μπάσο ήταν τόσο δυνατά που έμεινα σε στάση ανθρωπάκι d.r.i. περιμένοντας να φτιάξει ο ήχος. Ούτε κιθάρες, ούτε φωνητικά, μόνο μπάσο, τέτοιο χάλι δεν έχω ξανακούσει ούτε σε ελληνικό support στο woodstock. Αλλά όταν ακούγονται I Shot Reagan και Fascist Pig στα καπάκια, όλα τελειώνουν. ΜΠΑ-ΧΑ-ΛΟ. Άσε που έφτιαξε και ο ήχος εντωμεταξύ.
ΔΕΝ έπαιξαν Institutionalized, αλλά ο Mike παίζει να έφαγε κάνα 20λεπτο στο σύνολο να μας λέει την ιστορία της ζωής του κυριολεκτικά. Παίξε κανένα κομμάτι παραπάνω ρε μπάρμπα, αφού δεν σε καταλαβαίνουν καν έτσι γρήγορα που τα λες. Στο Pledge Your Allegiance ανέβηκε τόσος κόσμος που το crowd surfing γινόταν πάνω στο σκηνή.

Γενικά πολύ ενέργεια, πολύ ξύλο, τσαγάκι και ύπνος.

Άντε και του χρόνου με Converge και Nuclear Assault.

εμ ΘΑ’ΠΡΕΠΕ να αφορά ΚΑΙ την Ελλάδα ([I]πόσοι και πόσοι θα πλακωνόντουσαν να βρεθούν στα λαιβ του??[/I]) αλλά μάλλον θα…μιζεριάζαμε κουβεντιάζοντας τη ([I]σίγουρα[/I]) τσουχτερή τιμή τικέτου…

[I]Αλλά δεν σχολιάζω παραπέρα διότι[COLOR=“Gray”]…νιανιανιανιαααγκρρρρρ[/COLOR]…[/I] :frowning:

Ήτανε να πάω και γω αλλά στράβωσε τελευταία στιγμή και δεν ακολούθησα τα φιλαράκια. Ευτυχώς ήμουν στο περσινό όμως!

e-Nick πάλι σε εκείνη την αποθήκη έγινε;;

26 ευρώ ήταν, λογική τιμή.

Ναι, στο Astra.

Γαμώ είναι εκεί! Είχα πάει στο προηγούμενο με Sick Of It All!!!

Ντάξει για τις τιμές τι να πω… 26? για τόσες μπαντάρες;;;; ΤΙΠΟΤΑ

Αυτά καλύτερα να τα βλέπουν μερικοί που την έχουν δει καλλιτέχνες και γω δε ξέρω τι και ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους…

Αλλά ξέχασα εμείς είμαστε περιθωριακοί τύποι!

Wasted Youth ρε μονιά!

Δεν απορώ που ακουγόταν μόνο το μπάσο, ο Thundercat αυτή την εποχή είναι μέσα στους 5 μπασίστες του κόσμου ανεξαρτήτως είδους.

Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς επειδή είναι καλός, παίζει slapping και ανεβοκατεβαίνει την ταστιέρα συνέχεια , δηλαδή δεν ακολουθεί απλά το ρυθμό που έχουν οι κιθάρες, ήταν τόσο ψηλά στη μίξη στην αρχή που χαλούσε η αρμονία του κομματιού.
Στην τελική το You Can’t Bring Me Down θέλω να το ακούω με τσίτα κιθάρες κι από πίσω να ακούγονται οι παπάδες που παίζει ο Thundercat.
Άλλη μια φορά που τους έχω πετύχει σε ανοιχτό φεστιβάλ είχα πάθει ταράκουλο με τον ήχο τους. Όχι τίποτ’ άλλο, είμαστε και φάνκι αγόρια. :afro:

Τώρα με αναγκάζεις να μπω σε “εξυπνάκιας/μουσικός mode on”, και δε μ΄αρέσει, αλλά επειδή τυγχάνει ναι και το όργανο που ξέρω περισσότερα πράγματα, το ρυθμό τον οδηγει το μπάσο (μαζί με τα τύμπανα) πριν απ΄τις κιθάρες. Άρα ποτέ δε θα μπορούσε να τις ακολουθήσει.

Εγώ αυτό που ήθελα να πω προηγουμένως, ειναι πως επειδή ακριβώς είναι τόσο καλός μουσικός, γι’αυτό ξέρει να βρίσκει και τον ήχο του, σε αντίθεση προφανώς με τους άλλους.

Έχεις δίκιο, η έκφραση “να τις ακολουθήσει” είναι λάθος, αν και άλλο εννοούσα.

Προφανώς το rhythm section δίνει το ρυθμό, το λέει και το όνομα άλλωστε και ο τύπος είναι τόσο παιχταράς που έχει καμπάνα ήχο και ξέρει ακριβώς τι και πότε να κάνει.
Το μόνο που λέω είναι ότι στη συγκεκριμένη συναυλία ο ήχος του μπάσου ήταν τόσο ψηλά στην αρχή που κάλυπτε όλα τα όργανα, ακόμα και τη φωνή. Κι επειδή παίζει διαφορετικά θέματα από τις κιθάρες (όχι ότι δεν τις ακολουθεί), το κομμάτι ακουγόταν τελείως διαφορετικό. Αυτό, υποθέτω, ήταν θέμα του ηχολήπτη, όχι ότι οι κιθαρίστες δεν ξέρουν τι ήχο να βγάλουν με συνέπεια να ακούγονται πιο κάτω από το μπάσο. Αν και σίγουρα το μπάσο ακουγόταν πιο καθάρα από τις κιθάρες, ένδειξη ότι μάλλον είναι καλύτερος παίχτης από τους υπόλοιπους, ακόμα και μετά που βρήκε ο ηχολήπτης τη σωστή ένταση για το καθένα.