Pestilence, benediction, grave, 28 απριλιου αθηνα!

Όταν κάποιος δηλώνει “deathmetallas” και ένα συγκρότημα της εμβέλιας των PESTILENCE έρχεται στην πόλη σου και σου παρέχεται και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και πάλι δεν πηγαίνεις τότε τι να πω…
Άλλοστε δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό, ας μην αναφέρω συναυλίες τύπου Dismember που παίζανε στο κέντρο και πάλι είδαμε πόσοι πήγανε…εμείς και μεις είμασταν.
Δικαιολογίες απλα δεν υπάρχουν.

Βασικά απ’ότι κατάλαβα, οι 2 πρώτες μπάντες ήταν καταιγιστικές, και οι Pestilence τραγικοί.Κρίμα που δεν κατάφερα να πάω(γαμώ την δουλειά μου γαμώ!!!) πάντως.Όσο για τους Pestilence και την ακύρωση στην Σαλόνικα έχω να πω πως ακύρωσαν και την εμφάνιση τους λίγες μέρες πριν στην Βιέννη.Απότι μου είπε ένας φίλος μου που μένει εκεί, πήγαν, είδαν τον χώρο και δεν τους έκανε!!!Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι τραγικοί!

τι καιδια που ειστε ολοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! τεχνικο ντεθ παιζουν οι ανθρωποι, τι περιμενετε??? να χοροπηδανε??? οτι ο μαμελι ελεγε ολο fuck, κ οτι ειναι ψωναρα, ναι. οντως. αλλα εβγαζε κ μια παρανοια που ηταν ωραια! κ παικτικα ηταν αψογοι. αλλη φορα αλλους τους κραζουμε για τα λαθη τους και αυτους τους μαλωνουμε που επαιξαν κ γαμω. τωρα, ενα αλλο αρνητικο. η συνοχη, η ψυχροτητα. 3 πραγματα. απο τη μια, οπως ειπα ειναι τεχνικοι κ λογικο ειναι να μην μπορουν να ειναι κια καραπαθιασμενοι. απο την αλλη ηταν το τελευταιο τους λαιβ, μπορεις να πεις οτι ειναι και κουρασμενοι. αλλα η αληθεια ειναι οτι συνοχη δεν ειχαν. δεν ξερω αν φταιει που παιζουν μαζι μετα απο 15 χρονια η που ισως δεν ταιριαζουν η που συνιθισαν στα ποπ κ στα τζαζ αλλα συνοχη δυστυχως δεν ειχαν.

γενικοτερα:

grave: δυνατοι, αψογος ηχος, καλη ερμηνεια, οχι τοσο καλα φωνητικα (μεταλκοριζαν λιγο)

benediction: δυναμικοτατοι, φοβερος τραγοπυδιστης, αισχρος μπασιστας-ποζερι (το κορυφαιο: η μουρη του την ωρα που εκανε μπας σολο ο μπασιστας των πεστιλενς), καλη ερμηνεια, χαλια ηχος ειδικα στις κιθαρες.

pestilence: φοβερο παιξιμο, καλος ηχος, μετριο σετλιστ, καραφλοξενερα, μαμελι-ψωναρα, τρελος τεχνικα μπασιστας!

γενικα ικανοποιητικη βραδια αλλα οχι απο αυτες που ειναι αξεχαστες…

Τεράστια απογοήτευση:(

Πήγα καθαρά για Pestilence και ουσιαστικά είδα ένα πιθήκι να ουρλιάζει fuck.
Κρίμα και περίμενα πως και πως[-X#-o

Ελα ρε, εγω τον συμπαθησα τον τυπο γιατι μου θυμιζε τον Danny Lilker:metal: (σε μικρογραφία βεβαια:lol: )