Peter Gabriel vs Peter Hammill

αυτός ακριβώς, τίποτ άλλο


μόνο και μόνο που ο Hammill με το over(καταραμένε κωστα) με ώθησε να φάω το κεφάλι μου αφού μου ειχε φαει την ψυχή, διαλέγω αυτόν…
αλλά δεν ρίχνω ψήφο.θα είναι εντελώς πλασματική.

Με διαφορά ο δευτερος. Van der Graff generator…
Και βρισκομαι στο Μαντσεστερ εκει που ξεκινησε το σκηνικο. Μακαρι ναχα μια μηχανη του χρονου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τον λατρεύει.
Peter Gabriel.
Γιατί ΠΑΣΟΚ.

…Peter Gabriel:respect::):!:

Εγώ προσωπικά ψηφίζω με κλειστά μάτια Πέτρο Γαβρήλο γιατί είναι ένας από τους ελάχιστους μουσικούς τους οποίους εκτιμώ σε κάθε τι που κάνουν και γενικά ταυτίζομαι πολύ με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την τέχνη. Πέρα από τα καθαρά μουσικά κριτήρια πάντα ο Γαβρήλος σαν περσόνα μου έβγαζε ένα ακαθόριστο ουμανιστικό, οικολογικό feeling και τον αγαπώ πολύ γι’αυτό.

Τώρα ο Hammill είναι ένας απ’τους ελάχιστους καλλιτέχνες του prog που δεν πολυγουστάρω. Ντάξει σαφώς τον εκτιμώ και τα συναφή αλλά οι VDGG και ο ίδιος ποτέ δεν μου κάνανε κούκου. Γούστος είναι αυτός.

Aπο την μία ειναι αυτό.Και συμφωνώ πάρα πολύ εδω με τον Μητσο.Ειναι η όλη αίσθηση που σου βγάζει ο άνθρωπος σχετικά με την τέχνη!
Και φυσικά οι δισκάρες που έβγαλε στα 80ς ειναι μνημεία και μην ξαναλέμε πάλι για το ποσο δύσκολο ειναι το πέρασμα για τους μουσικούς,και ιδιαιτέρως τους προγκ,απο τα 70ς στα 80ς.Εχουν χαθει καράβια.

Απο την αλλη και ο Χαμμιλ,πιο Χαμμιλ,πιο Χαμμιλ ειναι ενας μικρός θεός και τους VDGG (παρότι απο το Μάντσεστερ:p)του παω και γουστάρω

Ίσως τείνω προς τον Πετράκη τον Γαβριήλ γτ καθε φορα που θα βλεπω το live στον Λυκαβηττό θα χυνω 5 κουταλιες της σουπας.
Και οπως ειπώθηκε απο πανω,και ΦΙΛΑΡΑΚΙ του Τζωρτζ

Hammill για μένα με διαφορά, τον άλλον τον ακούω και ψάχνω ωτοασπίδες! :stuck_out_tongue:

Ελα ρε σοβαρα,εσύ με τα ακουσματά σου;:-s

Γαβριήλ επειδή…Genesis γαμώ.
Ο Χάμιλ,αν και έχει πιο “περιπετειώδη” και ενδιαφέρουσα φωνή, με κουράζει όταν θα θελα να ακούσω κάτι σε πιο χαλαρό mood,που δε θα πρέπει να μαι στην τσίτα δλδ να καταλάβω τι παίζει.

Από Πέτρους βέβαια,μόνο ΓΑΪΤΑΝΟΣ ρε γατάκια…