Pierced Arrows 18,19,20,21 Νοεμβρίου

Στις 18 στην θεσσαλονίκη. Το λαιβ της χρονιάς μέχρι στιγμής (και προ διετίας ήταν άψογοι αλλά με ελάχιστο κόσμο. Φροντίστε να στηρίξετε φέτος:)

edit : καπτεν κλεγκ, ψήσου ρε αγόραρε

:):):):):):):):slight_smile:
yeahhhh!!!γνωρίζουμε περισσότερα για αθήνα??το που θα παιξουν?(λογικά σε κανα αν)?ποσο??

Gagarin στην αθήνα. Άλλα έχει και πάτρα άμα ξενερώσετε οι Νότιοι :slight_smile:

Τιμές δεν γνωρίζω, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μάλλον

μια χαρα το Gagarin!!!θα είμαστε και πιο ανετα!!!:):):smiley:
θενξξξξξ!!!

PIERCED ARROWS

ΑΘΗΝΑ | 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | Gagarin205

  • Special guests:
    The 700 Machines - The Velvoids

Οι Pierced Arrows είναι το νέο πρόσωπο των αγαπημένων μας Dead Moon και είναι εδώ για μια ακόμη φορά σε ένα mini tour που τους φέρνει στην ΑΘήνα για ένα μοναδικό σόου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Gagarin205!

To ζεύγος των Fred & Toody Cole με τον Andrew Loomis στα drums σχεδόν για μια εικοσαετία έδινε μαθήματα ηθικής και άψογης garage αισθητικής. Μετά την αποχώρηση του Loomis από την “Αγία Τριάδα” το ζεύγος Cole αρνήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο όνομα - αν και αυτό θα ήταν το πιο εύκολο για αυτούς.
Οι Pierced Arrows συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν οι Dead Moon ? οργανώνοντας μία επίθεση στις αισθήσεις, με την ίδια ειλικρίνεια και το ίδιο συναίσθημα που ανέδειξε τους Dead Moon σε μια ιδιαίτερη μπάντα.

Οι Pierced Arrows, με τον νέο τους ντραμερ Kelly Haliburton ερμηνεύουν ΟΛΑ τα αγαπημένα Dead Moon tracks αλλά και νέα κομμάτια όπου φυσικά ο ξεχωριστος ήχος των Dead Moon είναι ευδιάκριτος. Δυνατά riffs, φολκ μελωδίες, punk ύμνοι αλλά και ο βαλς ρυθμός του ?Shades? και ! ο τζαζ ήχος του μπάσου στο ?Clouds?, που πλέον τονίζουν τον ξεχωριστό ήχο των Pierced Arrows.

Για την ιστορία, μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Fred Cole ήταν εκεί, στην δεκαετία του ?60, με τους Lollipop Shoppe όταν ξεκίνησαν όλα, ενώ δύο κορυφαίοι μπασίστες, o Lemmy των Motorhead και ο Ben Shepherd των Soundgarden αναγνωρίζουν στην Toody Cole ο μεν πρώτος το δυναμικότερο μπάσο του πλανήτη, ο δε Ben την πνευματική μητέρα και μέντορα!

Οι Dead Moon, το τρίο από το Oregon σίγουρα ήταν ότι ακριβώς άκουγαν στα θρανία τα σημερινά hot names Ηοrros και Black Lips αλλά και super idols Strokes, και White Stripes.
Παρά την ταπεινή τους ύπαρξη, η επιρροή των Dead Moon ήταν τεράστια.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διασκεύασαν κομμάτια των Dead Moon, ανήκουν οι Pearl Jam, ενώ είναι γνωστό ότι επηρέασαν τη μουσική των Nirvana.

Οι “δικοί μας” Last Drive δεν σταματούν ποτέ να λατρεύουν Dead Moon και τους βλέ! πουμε πάντα στο κοινό ή και… πάνω στη σκηνή κάθε φορά που οι γερόλυκοι του garage punk έρχονται στα μέρη μας.

To logo τους, ένα skull στην θέση του “man on the moon” είναι το απόλυτο Rock ‘N’ Roll οικόσημο, αναγνωρίσιμο στην garage κοινότητα όσο τίποτε άλλο…

Προς το τέλος της καριέρας τους, τα τρία μέλη της μπάντας φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Rolling Stone.
Έχοντας την ικανότητα να προσελκύσουν εκατοντάδες οπαδών οπουδήποτε στον Δυτικό κόσμο, οι Dead Moon, αποτελούν την μεγαλύτερη DIY (Do It Yourself) μπάντα στην ιστορία της μουσικής.

Αν και οι Dead Moon δεν υπάρχουν πλέον, το ζεύγος Cole συνεχίζει δυναμικά!

Pierced Arrows
Line Up:
Fred Cole (Lead vocalist/guitarist/songwriter)
Toody Cole (bassplayer/vocalist)
Kelly Halliburton (drummer)

Check:
www.piercedarrows.com

Προπώληση εισιτηρίων από τις 29 Οκτωβρίου

Τιμή Εισιτηρίου: 22?
Σημεία Προπώλησης: Ticket House: Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Online Sales: www.ticketpro.gr

A quick refresh of your music memory?

The Weeds ? Oι πρώτες ηχογραφήσεις του Fred Cole ως μπάντα. Mουσικό στυλ:= 60’s garage-punk. Κυκλοφορίες= δυο 45s. Ο Fred στα κύρια φωνητικά & στην κιθά! ρα. Περίοδος 1965/ 66

The Lollipop Shoppe ? Θρυλική ψυχεδελική μπάντα από το Portland, Oregon. Κιθάρα & φωνητικά: Fred Cole. Mουσικό στυλ: Ψυχεδελική rock με ένα ιδιαίτερο σήμα κατατεθέν (καθ?όλη τη διάρκεια των χρόνων εως και τους σύγχρονους Dead Moon). Κυκλοφορίες: LP στην Shamley Records (επανακυκλοφόρησε στην Μ. Βρετανία). Δύο 45s (ένα στην Shamley & ένα στην Tower Records. Αξιοσημείωτο: >You must be a Witch< ερμηνεύτηκε από πολλές μπάντες π.χ the Fuzztones & the Droogs.

Zipper ? Ο Fred Cole βρήκε την επόμενη μπάντα. Mουσικό στυλ: Hardrock. Κυκλοφορίες στην προσωπική του δισκογραφική εταιρία Whizeagle Records. Τοπικό LP. Περίοδος 1974.

The Rats ? Η γένεση μιας νέας μπάντας. Ένα τρio για μια ακόμη φορά. Οι Fred & Toody Cole μαζί με έναν ντράμερ. Mουσικό στυλ: Punk. Κυκλοφορίες: 3 LPs στην Whizeagle. Αξιοσημείωτο: Πολύ μοντέρνο. Ηχογραφήσεις! μικρού κόστους με δικό τους εξοπλισμό. Περίοδος 1976-80.

King Bee ? Σύντομο live rock σχήμα. Mουσικό στυλ: Garage punk. Κυκλοφορία: ένα φανταστικό 45 στην προσωπική τους δισκογραφική εταιρία Whizeagle Records. Πάλι προετοιμασία στο σπίτι τους. Περίοδος 1984.

The Western Front - Tρio με τον Fred Cole στα φωνητικά. Κυκλοφορίες: Πολλά τοπικά 45s στην Whizeagle. Περίοδος 1986-88. Mουσικό στυλ: Country.

DEAD MOON ? Ζωντανό, ανανεωμένο τρίo. Οι Fred & Toody Cole με τον Andrew Loomis στα ντραμς. Mουσικό στυλ: deep garage 60’s rock ‘n’ roll. Επιτέλους μία παγκόσμια καινοτομία. Αρκετές Ευρωπαϊκές περιοδείες καθώς και περιοδεία στην Αυστραλία. Περίοδος 1988 μέχρι και το 2006. Κυκλοφορίες: (δείτε δισκογραφία) αρκετά 45s και LPs στην Tombstone Records, αρκετά LPs & CDs στην Music Maniac Records. Αξιοσημείωτο: Ο Fred Cole ακόμα ηχογραφεί δίσκους με εξοπλισμό που έχει στο σπίτι του και πάντα σε MONO.

Μετά τη διάλυση των underground θρύλων DEAD MOON, το φθινόπωρο του 2006, η είδηση ότι οι ιδρυτές Fred και Toody Cole συγκρότησαν νέα μπάντα, δεν ξάφνιασε κανέναν. Τον Απρίλιο του 2007 επιστράτευσαν τον ντράμερ Kelly Haliburton και σύντομα οι PIERCED ARROWS αποτέλεσαν ζωντανή πραγματικότητα, δίνοντας συναυλίες και ηχογραφώντας κομμάτια για προσεχείς κυκλοφορίες. Ήταν εμφανές ότι αν και οι Dead Moon δεν υπάρχουν πλέον, το ζεύγος Cole συνεχίζει δυναμικά!