Ποια ειναι η γνωμη σας για τα piercing?

Υπαρχουν ανθρωποι που θα μου πουν την γνωμη μου για το piercing.

Eιναι συνηθως το καλυτερο ειδος ανθρωπων αυτοι οι αθρωποι?

Γιατι να ειναι?Η γιατι να μην ειναι?

Δεν έχω κανένα… ναι, το ξέρω ότι είναι περίεργο αλλά δεν μ’ αρέσουν ιδιαίτερα. Ούτε καν στα αφτιά δεν έχω…

γεια σας παιδια :slight_smile: εγω δεν εχω κανενα ,αλλα θελω να κανω!μου εκανε μια φιλη μου στο σχολειο κ εβαλα μπαρα αλλα δεν μ αρεσε…μηπωσ θα μπορουσε κανεισ να με βοηθησει να διαλεξω σκουλαρικι? xP δν ξερω τι να βαλω :S σκεφτομαι κρικο…το στυλ μ ειναι (φυσικα) rock-metal…ελπιζω να μπορει καποιος να με βοηθησει ^^

Σου εκανε μια φιλη σου?Προσοχη με αυτα ε…σε ποιο σημειο? xD

πως να σε βοηθησουμε να διαλεξεις??να δωσουμε ραντεβου στο μοναστηρακι να παμε να σου λεει ο κα8ενας την γνωμη του?

Εσυ ολο χωνεσαι να βγαινεις με φορουμιτακια…πονηρε

ναι αλλα εσυ με δινεις…και δεν σταυρωνω…

Γαμωωω…κοιμομουν στο λεοφορειο και μου φυγε το πιερσινγκ στο χειλος χωρις να το καταλαβω (ναι ειμαι βοιδι) και τωρα για να παω να βρκαινουργιο πρεπει να περασει ενα 5ωρο. Λετε να κλεισει? (την εχω ενα μηνα τη τρυπα)

Εγω εκτος απο το αυτι-σουροτιρι που εχω…θα ηθελα να κανω ένα στην γλωσσα…αλλα θα φαω απολυση…:frowning:

στα @@ σου! κάντο!:slight_smile:

Κοπέλα είναι ρε συ. Δεν έχει @@. Να το κάνει στη γλώσσα?

πώς δεν έχει @?

:p:p:p:p:p:p

Και μη ξεχνάμε:

@@@ = τα παπάκια στη σειρά.

Έχω ροζ τριανταφυλλια…:stuck_out_tongue:

Γαμώ το, θέλω να το κάνω αλλά δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου…

κάντο! Θα σε προσλάβω εγώ μετά… 8)

[SPOILER]…να κάθεσαι να κάνεις όλες τις βρωμοδουλειές, και να μην κάθομαι εγώ υπερωρία! :stuck_out_tongue:

ΝΑΙ! ακόμα στη δουλειά είμαι!!! :([/SPOILER]

Εγω πηρα αδεια και σημερα και αυριο και μαλλον δευτερα…

Θα σαλεψεις εσυ…

Εξαρτάται αν το πρόσεχες. Σε μια συμμαθήτρια μου δεν πέρασε μισή μέρα απ’ όταν έχασε το σκουλαρίκι της και έγινε μια ωραιότατη πληγή (δεν το πρόσεχε βέβαια) και φυσικά σκουλαρίκι δεν έμπενε. Αν το πρόσεχες λοιπόν οι πιθανότητες είναι μικρές (άλλωστε σε στόματα, μύτες, γλώσσες κτλ είναι πιο δύσκολο να κλείσει η τρύπα απ’ ότι στο αυτί).

Οι τρυπες στην γλωσσα κλεινουν με τη μια λογω του σαλιου που επουλωνει τις πληγες.