Ποια ειναι η γνωμη σας για τα piercing?

ρε φιλε σε κανει γκευ…αστο να κλεισει…:stuck_out_tongue:

οταν ξυπνησες δεν το καταλαβες??και γτ θα περασει 5ωρο?

Παντως, @@, εκλεισε… και πηγα να την ξανανοιξω μονος μου αλλα μαλακιες εκανα. θα παω σημερα να την ξανανοιξω…

@γουαιζ: Γκεη? Τι τατου ειπαμε εχεις?

αηδιαστικα τα βρισκω:-k

ελα τωρα που δεν ξερεις…αφου τα εχεις δει…:wink::roll:

E γιαυτο δεν μπορεις να με λες νγκεη :smiley:

εχω ένα πρόβλημα…εεεμ κάποια μαλακία πρέπει να κάνα στον ύπνο μου και κάτι έπαθε η τρύπα μου στη μύτη μου και πάιζει να μολύνθηκε γιατί βγήκε απο την πάνω μεριά κάτι σαν σπυράκι…τι κάνουμε για να φύγει? το σπάμε η τσου? αν ξέρει κανείς κάτι επι του θέματος λέει :stuck_out_tongue:

Κι εγω το χα παθει, δεν σπαει θαρρω(προσπαθησα:p). 'Η θα φυγει μονο του ή παιζει προβλημα με το σκουλαρικι(αν αλλαξες προσφατα) οποτε ξαναλλαξε. Εγω παντως εβαζα φυσιολογικο ορο και βοηθησε.

Θε να πα να κανω ενα μικρουλι μαυρο labret…

Ολο λεω να κανω streching στις τρυπες μου κι ολο το σκεφτομαι.:-k

Και στη μυτη θελω να χτυπησω ενα piercing.

stretching…:-k

ΟΚ η μυτη, ειναι αγαπημενο σημειο για piercing…αλλα αν το παρακανεις με το τεντωμα στα αυτια…καποια στιγμη αργοτερα θα κανεις το Βουδα!:lol:
εχω δει αρκετους πλεον να το παρακανουν και μετα να 8ελουν νυστερι!

Το στρετσινγκ ειναι ψιλοχαλια ε.

Και αηδιαστικά.

Πω πω αυτο το στρετσινγκ και μονο που το βλεπω ανατριχιαζω!:? εγω στη μυτη θελω να κανω αλλα ψιλοφοβαμαι και οποτε παω γυρναω πισω :stuck_out_tongue:

Μικρο μωρε μη φανταστεις,το μεγαλο κι εγω το βρισκω υπερβολη.

O Κρικος σε γυναικεια μυτη ειναι σαικτσι.

και γω θελω να κανω piercing αλλα δεν ξερω που:?

τόσα σημεία έχεις στο σώμα σου.ξεκίνα από το κλασικό στο αυτί και άμα σαρέσει πειραματίσου:p

τη μυτη την εκανα αρκετα μεγαλος (πριν 6 χρονια) και μπορω να πω οτι παιζει να ειναι το πιο κομπλε σημειο για πιρσινγκ…τι αυτια και μαλακιες…:smiley:
το γαματο ηταν οταν ενας κολλητος μου ειχε περασει χαλκαδες στις ρωγες του και απλα ΤΟΝ Ε-ΠΙ-ΝΕ οποτε ελεγε καμια μαλακια!! titty-twister ftw!!
οσο για το stretching, (outlawtorn86) τα μικρα παλευονται (καπως) αλλα dunno,man…δεν ειναι απλα μια τρυπα και αν δεν σε πολυψηνει ,παιζει και να το μετανιωσεις αργοτερα…θελει λιγη σκεψη!

το στρετσινγκ εχει φαση ρε…καταρχας μεγαλωνουν οι αποθηκευτικοι χωροι του σωματος σου…πες οτι δεν εχεις τσεπες και εχεις ψιλα…το τοποθετεις με χαρη στο σημειο του στρετσιν και εκτος απτην χαρακτηριστικη γιαλαδα που σου δινει ειναι ενας ασφαλες τροπος να κρατας τα χρηματα σου…αντε αν τα χες στη τσεπη να σ παρουν το πορτοφολι,στο αυτι ομως???τι θα σ παρει?

:lol:

θελει τεχνη για να ισορροπησεις τα φραγκα στην τρουπα ρε μαν!
ασε που θα φαινονται σε ολους!
Παιρνεις ενα μαρσιπο ή ενα απο αυτα τα γυναικωτα τα τσαντακια που φορανε χιαστη ολοι οι Νεο-μετρο-τρεντουλες και εισια καλυμμενος!