Νταξει μεχρι τα 8 να ξερεις οτι χρειαζεται ανοιγμα μετα τα 8 βαζεις απλα μεγαλυτερο σκουλαρικι και ξεχυλωνει μονο του και μεχρι 14 κλεινει η τρυπα μετα θελεις ενχειρηση…:-s:-s
Καλα να παθεις…
μωρε και γω εχω πιερσινγκ, αλλα το στρετσινγκ μου κανει καπως…
να, δω περα ειπες τη λεξη “ξεχυλωνει”
Χαχα ελα ρε αηδιασες ?? :lol::lol:
θελω να κανω στρετσινγκ στα ματια.
Nταξει μωρε δν ειναι και τοσο καθημερινο να ξεχειλωνει το αυτι σου…
Ε Ενταξει δεν κρεμεται κιολας το γαμησαμε … για να σου κρεμασει ο λοβος πρεπει να το κανει 18 χιλιοστα και πανω…
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι.
Ξέρει κανείς σας κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα(καθαρό κλπ) για piercing και πάνω κάτω που κυμαίνονται οι τιμές?
Εδώ και καιρό θέλω να κάνω αλλά στην Αθήνα δεν έχω βρει και κανένα καλό μαγαζί(καλά δεν έχω ψάξει και πολύ:p).
Εγω στο Μοναστηρακι ειχα κανει, οπως βγαινεις απο τον ηλεκτρικο, στον δρομο ευθεια, ειναι ενα μαγαζακι στα αριστερα σου νομιζω.
Αυτο το στρετσινγκ ειναι αηδια απλα.
Mπαϊρακτάρης, Μοναστηράκι.
Εxtremely funny!
Ναι σκεφτόμουν να το βάλω και στις ατάκες!
ψηθηκα και το πηρα αποφαση(γουαο) να κανω στην μαλακιτσα αυτη στο αυτι(tragus νομιζω :p)
ξερει κανεις καπου στον πειραια αντε και αθηνα που να κανουν εκει?
και καμια τιμουλα αμα παιζει?
:-s
τωρα πλεον που piercing κανει κ η κουτση μαρια (επειδη ειναι ροκ)
σεβομαι μονο οσες γυναικες κανουν σε βυζι και ‘κατω’ περιοχη
ολα τα αλλα εχουν γινει φρου φρου κ αρωματα
Στη Θεσ/νίκη που ρώτησα, επειδή ήθελα κι εγώ, μου είχαν πει γύρω στο 40αρι (συμπεριλαμβανόταν και το piercing).
Για την ώρα έχω μόνο κάτω απ’ το χείλος στη μέση, αλλά θέλω και στον τράγο ένα 8)
ψιλοτσιμπιμενο αλλα τα σπαει 8)
περιμενω και απαντηση για κανα στουντιο εδω:p
σεβομαι λεει.
γαματος εισαι
στηρίζουμε πήρσινγκ γλώσσας στις κοπέλες όμως. 8)
κατά τ’άλλα:
Χα ωραίο το αποπάνω.
Είχα δύο αλλά τα βαρέθηκα και τα 'βγαλα.
Μια χαρά γνώμη έχω… όσο δεν είναι υπερβολικά πολλά ή σε άκυρα μέρη…
Εχω 3(αυτιά) είχα 4(μύταρος)… Τα έχω πολλά χρόνια ακόμα δεν τα έχω βαρεθεί, αλλά δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για περισσότερα.
Δεν μπορώ τους ανθρώπους που κάνουν πιερσινκγ και το πειράζουν / γλύφουν / μασάνε συνέχεια. It cause a disturbance to the force
Τα piercing σε ερωτογενής περιοχές μου την σπάνε. period
Είναι ενοχλητικά σε κάθε έκφανση του ερωτικού παιγνίου.
Τα piercing σε επίπεδες περιοχές (πλάτη, στήθος κέντρο κτλ) δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσουν:-k Όμως σίγουρα με ανατριχιάζουν καμιά φορά.
Τέλος, που είναι το αντίστοιχο thread για tattoos? Θα κάνω μέσα στον μήνα και θέλω προτάσεις για καλά τατουατζίδικα(σε πι-εμ έστω:p).