σημερα ειχα παει νεροτσουληθρες. βαρεθηκα να βλεπω τατου και τρυπες στις ρωγες. ΕΛΕΟΣ!
φιλου απο το σχολειο του κοπηκε η ρωγα πριν κατι μηνες. ευτυχως του ξανακολλησε :lol:
(στραβα).
τα μονα που κατανοω ειναι σε χονδρους (αυτια-μυτη). ολα τα αλλα δεν τα γουσταρω.
Σωστος.
Και μπλιααααχχχ! του κόπηκε η ρόγα; Και αυτός κοτσαμ άντρας πήγε και έκανε εκεί;
ΥΓ. Σε ποιές νεροτσουληθρες πας; Όταν λες έβλεπες τρύπες στις ρόγες τις έβλεπες directly η απλά να διαγραμμίζονται μέσα από το bikini? :lol:
κοπα κοπανα πηγα σημερα (ψιλοβαρετα)
ειδα 4-5 αντρες με τρυπα εκει…#-o
αν θυμαμαι καλα, ολοι με γκομενα…
λες να ειναι αυτη η λυση???
το piercing είναι ωραίο σε αυτιά,μύτη και αφαλό (στις γυναίκες)…με ανατριχιάζουν απίστευτα σε στήθος,πλάτες,παλάμες,… :?
εκανα τραγο εχθες…
δεν πονεσε καθολου 8)
θα κανω και στο δεξι…
θα σε ενοχλούν τα ακουστικά τζουτζούκο
τζουτζουκο?
που με ξερεις ετσι?
το headset του pc δεν με ενοχλει ουτε τωρα παντως,που ψιλοποναω οταν ακουμπαω εκεινο το σημειο…
και εχθες ακουσα μουσικη με τα ακουστικα των sony ericsson http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://gizmodo.com/images/thumbs/f782da06a169ec3bff4d19e7267aa94c.jpg&imgrefurl=http://gizmodo.com/176058/sony-ericsson-hpm%2B82-walkman-phone-headset&h=243&w=300&sz=12&tbnid=3c__YnINRkMX4M:&tbnh=94&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dwalkman%2Bheadset&zoom=1&hl=el&usg=__I2xVcBEg-AgykUN3VB4diBFn22U=&sa=X&ei=AgF_TPebKIqQjAehz5jzCg&ved=0CCAQ9QEwAQ και ισα ισα με ενοχλουσε στην αρχη…
love love love them!!! στα νιατα μου :naughty: ειχα ολο το αυτι τωρα φοραω δυο κ στη μυτη κ στον αφαλο κ σκεφτομαι τη γλωσσα αλλα φοβαμαι λιγο… :?:?
Κατά τη γνώμη μου το piercing και γενικά το σημάδεμα του σώματος με tattoos και διάφορα μπιχλιμπίδια, είναι ο χειρότερος τρόπος να “στολίσεις” το σώμα σου. Δεν τα εκτιμώ καθόλου και δεν νομίζω να κάνω ούτε τώρα ούτε και στο μέλλον…
Διαφωνώ. Τατού ειδικά στηρίζω πολύ. Εχω δει μερικά έργα τέχνης σε κορμιά πραγματικά πανέμορφα.
Piercing ντάξει αν κι επίσης έχω, δε στηρίζω τη φάση πρόσωπο/σουρωτήρι.
Στηρίζουμε σκουλαρίκι στη γλώσσα. Σε γκομενα 8)
Αυτό για καθαρά πρακτικούς λόγους ,είναι καλή φάση. Αλλά μέχρι εκεί.
Φυσικά κάποια είναι έργα τέχνης. Δεν διαφωνώ. Αλλά να έχω πάνω μου ένα τέτοιο σχέδιο το βρίσκω ανούσιο.
+1
οταν βλεπω καποιον/α με τατου καθομαι και χαζευω το σχεδιο,αν και δεν εχω κανενα τα εκτιμω πολυ και ισως και να κανω στο μελλον.Οσο για τα piercing εκτος απο την γλωσσα που εχουν και λειτουργικη αξια μου αρεσουν και αυτα στο χειλος…του στοματος
ωραίο αυτό με τη μύτη. κρικάκια να υποθέσω (?)
καλό είναι στη γλώσσα, αλλά οι συνέπειες πείθουν να μην κάνεις
βρωμιά και δυσοσμία λόγω υγρασίας, ταλαιπωρία στο φαγί για κάμποσο καιρό και η γλώσσα είναι σημείο που μπορεί να “χτυπήσεις” δαγκώνοντάς την κλπ. άσε που ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να χτυπήσει αυτός που την κάνει. λογικά πάντα κι απ’ αυτά που μου έχουν πει, ε.
κρικακια αρχικα, στρασακια, παραμανες, καρφιτσες ( ειχα δυσκολη εφηβεια!!8O8O )
το ξερω για τη γλωσσα αθτα σκεφτομαι κ εγω ειναι ευκολο να μολυνθει οποτε δεν με βλεπω τωρα να κανω.[-X
αλλωστε εχει περασει κ η εφηβεια… :p:p
Παραδόξως συμφωνώ με τον ManagerNick,εν μέρει.
Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,πάνω όμως δεν θα έβαζα τίποτις.
Γουστάρω τρελά τατού σε γυναικείο “κουντεπιέ”,αν καταλαβαίνετε.
ΤΡΕΛΑ ΟΜΩΣ!
Μονο στο αυτι εχω γιατι μπαινω σε πιτ και φοβαμαι μην ξεχαρβαλωσουν (και καλα) :lol:
Σε γυναικα αφαλο μυτη και τατοο ποδι ειναι γκλαμορους
τα piercing μαρεσουν αναλογα με το ατομο - νομιζω οτι δεν πανε σε ολους…
δεν μαρεσουν καθολου τα στρετσινγκς…
εγω απο σκουλαρικια εχω 3 κρικακια στο αριστερο αυτι…
τα 2 χαμηλα-κλασσικα και το αλλο ψηλα στο πτερυγιο…
και 1 piercing - παλι κρικακι - στο χειλος στην μεση…
ελπιζω να μην τρεχω και να μην φτανω σε κανενα live - το εκανα προσφατα και δεν εχω παει σε κανενα live απο τοτε…
οσο για ταττοος - αγαπαω…
ηδη εχω 2…
το 1 σχετικα μεγαλο και το αλλο κτηνακι…
(παιζει να εχω ξαναγραψει εδω - δεν θυμαμαι…)
προσωπικα σε αγορι μονο ενα, στο αυτι και ΑΝ (εχω ενα αλλα ανα διαστηματα το βγαζω)
σε κοριτσια παλι μονο στα αυτια, προς θεου οχι 800 τρυπες σε καθε αυτι.
γενικα απο προσωπικη αισθητικη, αντιπαθω τρυπες στη γλωσσα, σαγονι, κατω απο χειλος, αφαλο (fo’real?) και λοιπα.
αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος και εννοειται δεν κρινω αρνητικα καποιον που εχει τρυπα ας πουμε στο φρυδι.
Γενικά δεν τα πολυγουστάρω.
Αλλά είναι ένα συγκεκριμένο που μ’αρέσει στ’αγόρια: Αυτό εκεί στην άκρη του φρυδιού που μοιάζει με βελόνα. Δεν ξέρω πώς λέγεται.
αηδια
(joking :lol:)