Ποια ειναι η γνωμη σας για τα piercing?

wtf :?

εμένα δε μου αρέσουν στα κουλά σημεία. πχ μάγουλο, σαγόνι που λες (δεν έχω δει βέβαια, αλλά φαντάζομαι :?), ανάμεσα από τα μάτια- εκεί ψηλά στη μύτη, πίσω στο σβέρκο, σε κοιλιά κλπ.

Κρικος στη μυτη.

ειχα,εχω και θα εχω αρκετα σκουλαρικια.

ειναι καθαρα θεμα “ιδεολογιας” παρα, εμφανισης.

Αγόρια μόνο αυτιά (2-3) και άντε κανα κρίκο στο φρύδι. Κάτω από το χείλος, στο χείλος κοκ είναι ψιλομάπα, ειδικά όταν κάνουν τις κινήσεις πάνω κάτω με τη γλώσσα που φαίνονται σαν χαζοί.
Κορίτσι στα αυτιά οκ εννοείται και τρελό στη μύτη αν αυτή δεν έχει κανα ιδιαίτερο αισθητικό πρόβλημα. Αφαλό κομπλε είναι αλλά όχι κάτι πίπες που βάζουν και κρέμονται, ε και στο χείλος καμιά φορά μπορεί να ΣΕΞΥ καμιά φορά όχι.
Εννοείται σε επίπεδα/άκυρα σημεία είναι σίχαμα και τα στρετσινγκς απορρίπτονται όσο μικρά και να ναι.
Από τατου γουστάρω τα μικρά και διακριτικά. Θα το σκεφτόμουν πολύ όμως πριν κάνω

Κρίνοντας κι από τον αριθμό piercing που έχω πάνω μου (7: δύο στο ένα αυτί, τρία στο άλλο, τρύπα στη μύτη και αφαλό) μάλλον τίθεμαι υπέρ! :stuck_out_tongue:

Συμφωνώ, ωστόσο, ότι τα στρέτσινγκς είναι άθλια, όπως επίσης και κάτι υπερβολικά εξτρίμ σε ρώγα κλπ. Επίσης, θεωρώ πως όποιος κάνει πίρσινγκ στο πρόσωπο θα πρέπει να περιοριστεί σε ένα μόνο -άντε δύο- για να μην υπερβεί το όριο της καλαισθησίας :stuck_out_tongue:

ωραιος, ή μαλλον ωραια :stuck_out_tongue:

Είναι γαμάτα αρκεί να γίνουν στο σωστό σημείο και στον σωστό αριθμό!
Προσωπικά έχω στο αυτί κλασσικά και ένα στη γλώσσα! Τώρα αν θα έκανα άλλο… Δε γνωρίζω αλλά δύσκολα!

Εγώ έχω 3 στο ένα αυτί και 2 στο άλλο

Κάτω από το χείλος είναι φυσιολογικό δεύτερη μέρα στο εσωτερικό να χει κάνει μια πληγή διπλάσια απ’ την τρύπα; :stuck_out_tongue:
Την ώρα που τρώω το δαγκώνω απότομα και έχει καρασκιστεί

(μ’ αρέσει που πιο πάνω έλεγα ότι είναι ψιλομάπα και μάλιστα το κουνάω κι εγώ σαν χαζός :P:P)

Στηρίζουμε,στα επίμαχα σημεία,ιδιεταίρως!
http://www.shoot.gr/document.php?category_id=253&document_id=40257

:? :? :? :?

Ε κι εσύ πρόσεχε λίγο τώρα τις πρώτες μέρες.
Κι εμένα με πονούσε θυμάμαι για καμια βδομάδα όταν έτρωγα, μετά συνηθίζεις.
Τώρα για τόσο μεγάλη πληγή θα σε γελάσω, ελπίζω να βάζεις καμιά Fucidin ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Συμφωνώ μέχρι τελείας. Αν και οχι κρικο στο φρυδι, κατι αλλο, οχι κανα κερατο ομως να πεταει.
Εγωχω κρικο στη μυτη, θελω να κανω κι αλλη μια, δλδ τουτο:

αλλα δεν αρεσει σε κανενανε που το χω δειξει. :frowning:

το χω δει και λαιβ και μετραει πολυ!
go for it!

Απέξω ένα αντισηπτικό που μου δωσε και από μέσα κάνω μπουκώματα λιστεριν :b

Fucidin υπάρχει το ενδεχόμενο να ερεθιστεί

Εγω χρησημοποιουσα την Terramycin, μια αντισηπτικη κρεμα που χρησημοποιουν πολυ οι πιρσεραδες.
Απλα προσεχε οταν μασας ωστε το δοντι να μη βερδευεται με τον πατο του σκουλαρικιου. Δεν εχεισ να κανεις πολλα, απλα υπομονη
και να το καθαριζεις οταν ξερενεται η κρεμα απεξω

Ωραια ειναι,ειχα 2,τωρα εχω ενα,αλλα προτιμω τα τατουαζ 8)

Από προσωπική εμπειρία κανείς ξέρει τι παίζει με σημάδια που αφήνουν ορισμένα πιρσινγκς; Γιατί σήμερα τα έβγαλα για λίγο για καθάρισμα κλπ και ψιλοξενέρωσα βλέποντας κενές τις τρύπες και σκέφτηκα να τα βγάλω τελείως :b

σε ποιο σημειο ομως;

εμενα το piercing δεν με εκφραζει ουτε καν. ενταξει μπορει σε ενα πολυ μικρο ποσοστο καποια σκουλαρικια να ομορφαινουν τον αλλο κυριως σε φρυδια η αντε και κανα στην κοιλια σε κοπελες (που ως γνωστον ομως ειναι επικινδυνο) αλλα γενικα δνε καταλαβαινω αυτη την αναγκη να ομορφυνουμε το σωμα μας με τεχνητα μεσα και να καλωπιστουμε με σκουλαρικια, τατου κλπ. μιλαω για την αναγκη, οχι για το αποτελεσμα που μερικες φορες ειναι ωραιο. (για να πω την αληθεια παλιαας πουμε ειχα κολλημα με τα τατου αλλα τελικα ουτε εκανα ουτε ειναι το τοπικ τους εδω…)