Τί τρύπες έχεις?
Στα αυτιά που έχω π.χ και φοράω χοντρές μπάρες όταν τα βγάζω οι τρύπες φαίνονται αλλά “κλείνουν” μετά…
Στο φρύδι που είχε ο κολλητός μου 2 και τα έβγαλε, τώρα έχει 2 ουλές
Στα χείλη δε μένει τίποτα
Δεν έχω τρυπηθεί πουθενά…φοβάμαι!!! :? :-s
pasxalako εισαι σιγουρος για τα χειλη οτι δεν αφηνει σημαδι?
φιλος δεν φοραει εδω και 2 χρονια και εχει σημαδι - πολυ μικρο αλλα εχει - το σκουλαρικι δεν το φοραγε ουτε χρονο…
εγω ακομα δεν το εχω βγαλει στα χειλη για να ξερω…
οχι οτι με νοιαζει και πολυ αλλα μιας και αναφερθηκε…
Koίτα είναι και στο άτομο…μια παλιά γκόμενα φορούσε και όταν το έβγαλε στην αρχή ήταν σαν σπυράκι και μετά έφυγε τελείως…όπως και του κολλητού μου(ο ίδιος με τα φρύδια:p)
Εξαρτάται βέβαια και από το πάχος της μπάρας
Edit:Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι τις τρύπησαν μόνοι τους
Και καλά κάνεις… Έχει αποδειχτεί ότι το τρύπημα σε ορισμένα σημεία του σώματος μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στην υγεία (και δεν έχει να κάνει με μόλυνση, αφού υποτίθεται χρησιμοποιεί κανείς αποστειρωμένα εργαλεία και κατάλληλα σκουλαρίκια).
Πέρα από αυτά, είναι και αντιαισθητικό π.χ. σε φρύδια, χείλη και γλώσσες! Δεν θα φιλούσα κοπέλα με σκουλαρίκια σε στόμα κλπ
Να μη μιλήσω για σκουλαρίκια στα κάτω χείλη… :?
Μόδα είναι θα περάσει κάποτε (μέχρι να βρεθεί νέα μόδα…).
Όταν λες κάτω χείλη?
Εμενα το αγαπημενο μου piercing και το μοναδικο που εχω πια, ειναι στη μυτη, κρικακι
Ειχα και στο φρυδι για 2 χρονια οταν ημουνα 19 χρονων αλλα το εβγαλα!Μου αφησε μια ουλη (2 μικρα σημαδακια) αλλα μου αρεσει το συγκεκριμενο σημαδι, οποτε δεν εχω προβλημα, ευτυχως
Όλα όσα είπες. :b
Γενικά έχω ακούσει ο,τι να ναι πάνω στο θέμα και νταξει άμα πρόκειται να φαίνονται αρκετά οι ουλές λέει να τα βγάλω και τώρα που δεν τα χω και καιρό (εκτός απ’ του αυτιου που είναι χαμένη υπόθεση :b)
στη ρώγα ξέρει κανείς αν αφήνει σημάδι; :oops:
Καμια φορα σταζει.
Εγω εχω ακουσει οτι σου πεφτει η ρωγα.
τωρα ειλικρινα θες να σ απαντησει???
Εγώ ειλικρινά κατάλαβα ότι εννοούσε το κάτω χείλος του στόματος…:?
μετά το ‘‘πιασα’’ #-o8O8O
αηδία όμως
:lol: οντως!
Άσχημο αυτό που είπες! πολύ άσχημο!! 8O Μου θυμίζει το μύθο για τα φρύδια, όμως μέχρι τώρα κανένα πεσμένο δεν εχω δει, μόνο σκισμένο… :?
αηδια το σκουλαρηκι ρε παιδια στα κατω χειλη αμαν,κοντεψα να κανω εμετο.
Πρόσφατα έκανα τρύπα στο κάτω χείλος ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ (ναι, το κασέ ανέβηκε αισίως στα 8 πίρσιν) κι έχω αρχίσει να προβληματίζομαι μετά την πρωινή μου “περιπέτεια”: η καινούρια μπάρα που έβαλα χθες ήταν πιο λεπτή/κοντή και η μπίλια κόλλαγε στο δέρμα, οπότε κάπως μέσα στον ύπνο μου το πίσω μέρος της μπάρας κατόρθωσε να “κλειστεί” μέσα στο εσωτερικό του χείλους… αηδία σκέτη, αλλά ευτυχώς το απεγκλώβισα! Τώρα δεν ξέρω αν έκανα καλά που το ξανάβαλα, γιατί πάλι το πίσω μέρος είναι οριακά να ξαναχωθεί στην πληγή- σκεφτόμουν να το βγάλω εντελώς, αλλά μετά λέω “ε όχι ρε φούστη! Το έκανες στις διακοπές και δε βούταγες στη θάλασσα μην και το μολύνεις, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΖΑΜΠΑ ΌΛΟ ΑΥΤΟ!” Λίγο πρήξιμο που υπήρχε, πάντως, τώρα έφυγε- θετικό!
Ε, πάρε μια μακρύτερη να μην έχεις τέτοια προβλήματα
Κι εγώ έτσι είχα κάνει όταν άλλαξα για πρώτη φορά.
Βασικά, εδώ είσαι: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4249&highlight=�������������+�������� :razz:
Aχαχαχαχαχ, χόρρορ!!:lol:
Εξωτερικά δεν έχει διαφορά πάντως! ;ρ
Πωπω, ΠΟΣΟ βαριέμαι να τρέχω εις αναζήτησιν μακριάς μπάρας όμως… γιατί άντε να βρεις και μία που δε θα 'ναι ψευτιά! Στην κοιλιά είχα βάλει κάποτε σκουλαρίκι από ένα σχετικά καλό κατάστημα στο Χαλάνδρι και με το που το είδανε στο barcode, το πήραν και το πέταξαν…