Στης γυναικες μου αρεσουν πολυ αλλα σε αντρες δεν τα γουσταρα ποτε!!!
mia xara einai arkei na mhn goustareis toso oste na gineis san:
p.s. xtes mou to eipe mia filh… Gyrnaei apo euro-trip persi to kalokairi kai exei kanei alles dyo trypes sta autia. Thn vlepei o pateras kai tis leei :
'kala oi okto trypes pou sou edose o theos den sou ftanoun kai thes kai alles ? ?
Εντάξει μωρέ, δεν θα το έλεγα. Σίγουρα περισσότερο από παλιότερα αλλά πάντοτε τρυπιώσαντε ο κοσμάκης.
Εμένα μου αρέσει και δεν μου αρέσει, ανάλογα τον άνθρωπο θα έλεγα.
Και την ηλικία. Δηλαδής όταν βλέπω τρυπήματα σε κάτι 14-5χρονα και (-) είναι να χώσω μπουκετίδια.
Και σε μεγαλύτερους επίσης αντιαισθητικόΤΑΤΟΝ. Κια εγώ ο ίδιος σκοπευω να τα βγάλω σιγά σιγά, απλά όχι ακόμα. (το σίγουρο οτί δεν πάω για περισσότερα)
Αγαπημένα από τον θηλυκό πληθυσμό είναι σε κατω χείλος [B]στόματος [/B].
Όχι λέω σε γλώσσα πίρσιγκ , για αγόρια-κορίτσα. Μου δημιουργεί μια ανασφάλεια κ’ μια αηδία συνάμα
Αυτά.
Είναι ωραία αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό! Το να έχει κανείς μια τρύπα στη μύτη ή στο φρύδι ή στη γλώσσα κ.ο.κ. δεν είναι άσχημο αρκεί να μην είναι σαν το παραπάνω. Υπάρχουν και βέβαια οι περιπτώσεις που σε κάποια άτομα δεν πάνε και είναι σκετη αποτυχία. Προσωπικά αυτό που με ανατριχιάζει είναι στον αφαλό… δεν ξέρω γιατί απλά με ενοχλεί. Αλλά γενικά εγκρίνω…
Για δώστε κάνα info, μου ζήτησαν τα παιδιά δεύτερό σκουλαρίκι η μικρή και ο γιος piercing στην μύτη. Να τους πάω σε tattoo studio πού κάνει piercing η να ακολουθήσω τον κλασσικό τρόπο (πιστόλι δηλαδή);
Τον κλασικό τρόπο ακουλούθησε, κατηχητικό και κυριακάτικες λειτουργίες κάθε βδομάδα και θα στρώσουν.