Ποια ειναι η γνωμη σας για τα piercing?

ναι εχεις δικιο παρολα αυτα στο τατοο μετα απο λιγο τον συνηθιζεις τον πονο…επισης ειναι και το σημειο που το κανεις.:roll:

Σωστό αυτό.
Γενικότερα… :roll:

Χμ.
Κι αυτό σωστό, επίσης.

Αλλα ειναι ωραια, αλλα οχι, εξαρτατε και απο το φυλο και απο το καθε ατομο ξεχωριστα… Την ολη νοοτροπια που υπαρχει απο πισω πρωσοπικα δεν την κατανοω, οποτε δεν θα την σχολειασω κιολας.
Δεν εχω κανενα, αν και το εχω σκευτει πολλες φορες για αυτη, αλλα εχει καταντισει τοσο αΐδια που καλητερα να μεινω “αγνος” και “συνιθισμενος” (τωρα το συνιθισμενος που το ειδανε οταν ολοι εχουν κανει τρυπα…)

σκεψου ομως οτι πανω απολα το πιρσινκ το κανεις για παρτη σου.γουσταρεις να διακοσμεις το προσωο σου και το σωμα σου(ταττοο)
δεν πα ναχουνε 200000000 αν8ρωποι τρυπα στο αυτι η ταττοο?8α το κανω επειδη γουσταρω το πρωι να ξυπναω και να χαιρομαι.αλλος το κανει για μαγκια,αλλος για μουρη,αλλος για να δει αμα του παει και αλλος απλα για εμπειρια.εγω τα χω κανει για ολους αυτους τους λογους…:roll: :wink:

αποψη μου παντα…

Εχεις δικιο, αλλα δεν ειναι κατι που το γουσταρω ιδιετερα… Δηλαδη τι; Θα εχω ενα κρικακι στο αυτη… So what?.. Αν καπιοι στιμγη βρω μπροστα μου ενα σκουλαρικη που να μου αρεσει τρελα, τοτε ναι… θα το σκευτω πολυ πιο σοβαρα να κανω τρυπα, απλα για να εχω το ταδε σκουλαρικι και να γουστραρω, αλλα απλα για την τρυπα δεν γουσταρω…

νταξει αν γενικα δεν εισαι της ολης καταστασης οκ.
οσον αφορα το “so what”,εν μερει εχεις δικιο…αλλα οπως σου πα ο κα8ενας το κανει για τον λογο του… σε αλλους δεν προσδιδει τπτ το κρικακι (η το οποιοδηποτε σκουλαρικι) και σαλλους προσδιδει.
πιστευω οτι δυσκολα,παντως,καποιος κανει τρυπα μονο για το σκουλαρικι…

Συμφωνω… Υπαρχουν πολοι που εχουν πολυ ιδιτερο λογο για καθε τρυπα, υπαρχουν περισσοτεροι που εχουν λογο η/και νοοτροπια πισω απο το piercing, και υπαρχουν δυστιχος πολυ περισσοτεροι που απλα το κανουν για την μαγκια κλπ.
Απλα για εμενα δεν συμενει τιποτα το να εχω ενα σκουλαρικη, περα απο το αιστικο του θεματος, για αυτο και θα εκανα τρυπα μονο για να φοραω ενα σκουλαρικι που θα μ’αρεσει

εχεις δικιο…αλλα μην λες “δυστυχως” γιαυτους που το κανουν απο μαγκια.καλως η κακως ειναι θεμιτο ο αλλος να το κανει και γιαυτο.πχ το τσιγαρο οι πιο πολλοι το 3εκινανε γιαυτο το λογο.αλλα γτ εγω να διαιολογισω αυτον που το κανει επειδη εχει προβληματα και να μην δικαιολογησω αυτον που το κανει για μαγκια?

συγχωρεστε με για την ψιλοακυρη συγκριση αλλα ειναι 4+30 το πρωι και κπ δικαιολογουμαι!:stuck_out_tongue:

εντιτ:η συνεχεια αυριο γτ ειμαι λιωμα!

ξερει κανεις πως λέγεται ένα τρυπάδικο στην αγία παρασκευη στο παλιο εμπορικο? :-k

Απέναντι απ’την κάτω πλατεία (με την εκκλησία) λες; Περισσότερο tattoo κάνει, πρόσφατα άνοιξε, Berlin λέγεται

ναι πολυ πιθανο…
να το προτιμησω?

Αφου λεγεται BERLIN…ΝΑΙ :razz: :razz:

Ο τατουατζής καλός φαίνεται απ’τη δουλειά του που έχω δει, και έχει καλές τιμές.
Την κοπέλα που έκανε τρύπες την έχει απολύσει, δεν ξέρω αν βρήκε άλλη ακόμα :stuck_out_tongue:

ετσι ειναι.κι εγω θελω στο φρυδι αλλα δεν μου πηγαινει κι ετσι δεν το κανω.παντως ενα στη μυτη θα το εκανα.

Προς το νούμερο με το nick mrwhatsisname…θα πάω εγώ να ρισκάρω εκεί τη ζωούλα μου επείδη εσύ είσαι τσίπης?:roll: :!:

Που προτείνετε να πάμε?

Όντως κι εγώ θέλω αλλά φοβάμαι για αρρώστιες κλπ επειδή είναι και ο πατέρας μου γιατρός και μου τα χει πρίξει

Για τατουάζ ή για piercing μιλάμε;
Καθαρός είναι πάντως ο Berlin.

Aυτό που λέει το thread:)

Επομένως στο Berlin που έχει και καλές τιμές δεν μπορείς να πας γιατί προς το παρόν έχει μόνο ταττοο.
Πήγαινε στο Barcode πίσω απ’την Εθνική Άμυνα, που χρυσοπληρώνεις μεν, αλλά έχει ένα όνομα και παίρνεις και τη βελόνα στο χέρι για σιγουριά, άμα αυτά είναι που ψάχνεις :wink:

Yep αυτό ακριβώς ήθελα εγώ…τώρα το άλλο το χαμένο τι θέλει αδιαφορό:p Τhnx Aloe8)