Pig Destroyer

Αφενός το’ψαξα στη κατηγορία και αφετέρου ουδεις πήρε τη πρωτοβουλία- τη παίρνω εγώ λεπόν…:smiley:

[SIZE=“3”]Pig Destroyer[/SIZE] λεπόοοον και δεν έχω αυταπάτες: δεν θα μπούν πολλοί στο κόπο για διάφορους λόγους. Δεν έχουν “εύκολο ήχο”, ακολουθούν ιδιαιτερότητες και…ας μη το αναλύσω καν!!! Όποιος είναι open-minded, ακολουθεί και προσκυνά…:wink:


Terrifyer


Natasha


Explosions In Ward 6

…και ναι: άλλο απωθημένο μου να τους δω λαιβ:frowning: :!:

πανε μπροθταλ ασωλτ που τους εχει μαζι με τα παντα ολα :smiley:
ον τοπικ τα παμε και στους αγκοραφομπικ θεουληδες προσκυναμε οτι εχουν κανει και θα κανουν :smiley:

Ειχα τσεκαρει το Phantom Limb οταν ειχε βγει και ειχα καραγουσταρει.
Εκει ομως πραγματικα τους αγαπησα ηταν με Terrifyer και το
πιο-τελειο-δεν-γινεται Prowler In The Yard.
Αλλα γενικα ναι.Αγαπαμε οτι εχουν βγαλει.

(ξεθαβω πανηγυρικα)

Το terrifyer είναι και γαμω τους δίσκους, μέσα στην παράνοια και με πολύ πορωτικα thrash περάσματα. Τι άλλο θα προτείνατε από p.d.?

Εμένα μου άρεσε πολύ και το Book Burner που δεν άρεσε σε όλους. Σε αυτό το άλμπουμ αγάπησα τον (νέο τότε) drummer τους, Adam Jarvis. Έπαιξε φοβερά 2-steps/punk θέματα μαζί με blastbeats. Δεν είναι τυχαίες και οι πανκ διασκευές που έκαναν σε αυτό το album (bonus version).

Σε πολύ κόσμο δεν άρεσε ο γυαλισμένος ήχος. Δεκτό. Και μένα με χάλασε στο τελευταίο LP τους. Βασικά πολλοί γούσταραν PD για τη σαπίλα και την αρρώστια που έβγαλαν στο Prowler in the Yard. Η τέλεια ισορροπία βέβαια είναι στο Terrifyer που το θεωρώ τον καλύτερο δίσκο της δεκαετίας στο grindcore και μπαίνει αξία στο πάνθεον μαζί με τους παλιούς κλασικούς των Napalm Death, Carcass, Terrorizer, Repulsion κτλ.

Το Phantom Limb deathίζει. Έχουν και τη sludge πλευρά τους, δες πχ το Natasha EP. Τις προάλλες κυκλοφόρησαν και νέο Ep το οποίο δεν πρόλαβα να ακούσω ακόμα (δες The Grindcore Thread). Πάντως τα τελευταία χρόνια με έχουν χάσει και μένα… δεν ξέρω αν μπορούν να γυρίσουν το κλίμα αλλά το ελπίζω. Για πολλά χρόνια άκουγα τους δίσκους τους στο repeat, νομίζω ότι έχουν λιώσει τα αυλάκια σε αυτούς τους 2.

image

Τσέκαρε και Agoraphobic Nosebleed, το συγκρότημα του κιθαρίστα τους (αυτός και ένα Drum machine τα μοναδικά όργανα συν 3 vocalists).