Pigeons In The Movies

I noticed that pigeons are commonly used in movies and I’m collecting a summary of their appearances. My plan is to provide a review focused on the pigeon relevance in each movie. I hope you enjoy it!!

http://pigeonmoviedb.blogspot.com/movie

epicness level : 10000000

οχι ρε μαλακα γιατι μου το κανεις αυτο…
τωρα θα κοιτάω σε καθε ταινια αν εχει περιστέρια!!!

οπως το κακο που μου εκανε το επεισόδιο του family guy με το να λενε η πρωταγωνιστές το ονομα της ταινιας!!! :stuck_out_tongue:

lame…

ποντικια με φτερα! ουστ…

Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να παρω στα σοβαρα αυτο το thread,αλλα ωραια σκηνικα με περιστερια εχει το ‘’[B]Ghostdog[/B]’’ του [B]Jim Jarmusch [/B]και το ‘’[B]Killer[/B]’’ του [B]John Woo[/B].

O John Woo στις περισσότερες ταινίες του έχει περιστέρια. Είχε κάνει σχετικό αφιέρωμα μια φορά η εκπομπή της ερτ3 ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ με το κόλλημα που έχει ο Woo με τα περιστέρια μάλιστα.

Ναι,ε?Ενδιαφερον.Βασικα εγω οταν λεω John Woo,εννοω [B]MONO [/B]ο,τι εχει κανει στο Hong-Kong.Τις ταινιες του στο Hollywood δεν τις εχω δει και δεν νομιζω να το κανω ποτε.
The Killer,Hardboiled,For A Better Tommorrow,Last Hurrah for Chivalry για τις οποιες προσκυναω,ειχαν περιστερια???Ειλικρινα δεν θυμαμαι καθολου.Ενδιαφερον παντως!!!

Το αφιέρωμα έχει πολλά χρόνια που έγινε, νομίζω η τελευταία ταινία του woo τότε ήταν το face-off αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Στο face off πάντως έχει περιστέρια. Δεν τις έχω δει όλες βασικά απλά θυμάμαι το αφιέρωμα αυτό.

john woo fails in Hollywood αλλα face off>συνολο περιπετειων των 90ς.-

ισχύει