Yπαρχει κανενας καλος εδω μεσα να οργανωσουμε κανενα τουρνουα?
Εγω επαιζα λιγο. Δεν ειμαι και γαματος αλλα ξερω να παιζω.
Ειμαι μεσα με τα μπουνια
στο γυμνασιο επαιζα 2-3 ωρες την ημερα. ειχα κερδισει κ ενα τουρνουα :p. τ εχω παρατησει βεβαια αλλα ψηνομαι πολυ αγρια
Εγω τους γαμουσα ολους στην κατασκηνωση.Αλλα εχασα απο εναν.
εγω σας εχω ολους, σε τουρνουα στο γυμνασιο ειχα βγει δευτερη. Και οχι στα κοριτσια.! τωρα εχω ξεχασει λιγο να παιζω, ο αποπανος πχ με νικησε (μια φορα).
Νουμπακια ανοιγω challenge. Στη σαλονικη να κανετε τουρνουα απο οκτωβρη για να ρθω και γω :Ρ
To φτανεις το τραπεζι ? :-s
πφ, ντεθστα, ολο κακιες εισαι.
Χαχαχαχ, παρομοίως!
Αλλά γενικά δε παίζω και τίποτα τρομερό, ωραίο άθλημα btw!
ο δατς γουαη θελει να παιξει λιγο γαμημενο πινγκπονγκ
Moυ αρεσει τρελα το ping pong! Ουτε εγω ειμαι κανας παιχταρας, αλλα δεν με λες και εντελως ασχετο. Εγω στην κατασκηνωση ειχα παει παει στα ημιτελικα πριν 2 χρονια:p. Μαλλον μεσα ειμαι και εγω αν παιχτει κανα τουρνουα (για Αθηνα ε).
Ρε οντως θελο λιγο γαμημενο πινκ πονκ!
Σοβαρα τωρα ρεμαλια δηλωστε.
Δεν χρειαζεται πολυ ωρα και γαμει σαν αθλημα.
ελα ελα! μπειτε και αλλοι!
και εγω μεσα. γουσταρω πολυ αν και εχω προβλημα με τα γονατα και πανω απο μια-μιαμιση ωρα δεν μπορω πλεον να παιξω…
Τα σπάει και ψιλοκατέχουμε…
Προς ΕΜΠίτες: Τιμήσατε τα τραπέζα (ναι, χωρίς ι) στο δοξασμένο γυμναστήριο;
Εμείς τα έχουμε τιμήσει συχνά πυκνά.
έπαιζα κι εγώ παλιά, αλλά τα τραπεζάκια άρχισαν να εξαφανίζονταν στα στέκια που πήγαινα… ή εξαφανίζονταν τα ίδια τα στέκια
Ρε! Στον ουρανό σας έψαχνα και στη γη σας βρήκα. Ψάχνω καιρό να παίξω καλό ping pong και βαυκαλίζομαι ότι παίζω και καλά. Κανονίστε. Έχω υπόψη και μπιλιαρδάδικο στο χαλάνδρι με τραπέζια για όποιον τον βολεύει η περιοχή.
Αντε κανονιστε ντε να παιξομεν
παρομοιως σε ολα
Κανονίστε.