Pink Floyd - The Endless River

Είτε χακάρανε τον λογαριασμό της Πόλυ είτε έχει δίκιο. Ο Nick το είχε αναφέρει όπως και σε διάφορα ψαγμενα φόρουμς ότι υπήρχε μπόλικο υλικό για να βγεί το follow up του Division Bell το 1999, τελικά θα βγει με 15 χρόνια καθυστέρηση.

User Actions
Following

Polly Samson
‏@PollySamson
Btw Pink Floyd album out in October is called “The Endless River”. Based on 1994 sessions is Rick Wright’s swansong and very beautiful. Στο box set που βγήκε πριν ένα μήνα έχει μια βάρκα να κυλά σε ένα ποτάμι, μια φώτο από το division bell, αλλά που του έδωσαν μεγάλη σημασία στο promo του box set.

ΥΓ Ελπίζω να υπάρχει και περιοδεία!

ΥΓ Ο Col από το AFG και διάφοροι άλλοι που είναι κοντά στους Floyd, υπονούν ότι ήταν κοινό μυστικό το άλμπουμ εδώ και καιρό, απλώς περίμεναν το σωστό timing.

Both McBroom-Hudson and Pink Floyd recording engineer Andy Jackson, in a separate talk with the Floydian Slip news site, confirm that work has continued ever since on the secret project. Gilmour has expanded on the initially recorded backing vocals and, McBroom-Hudson says, ?done a lead [vocal] on at least one of them.? Gilmour and Mason have made additional musical contributions, as well. ?It is the extrapolation of the ?Big Spliff? ? a bunch of jams from [‘The Division Bell’] sessions that have had new overdubs done in the last year or so,? Jackson says.

Read More: More Details on Pink Floyd’s New ‘Endless River’ Album Emerge - Including a Possible Audio Preview | http://ultimateclassicrock.com/pink-floyd-endless-river-details/?trackback=tsmclip

Πηγή: http://ultimateclassicrock.com/pink-floyd-endless-river-details/

Σχόλια: κφσξλδκφξσδλφκσξδφλκσξδλφκξσειοξσφλδκφξσλκδφ

bring it on!

Θα προτιμούσα το high hopes να μείνει για πάντα το τελευταίο τραγούδι στο τελευταίο άλμπουμ των Pink Floyd

Ισχύει, αλλά το πιο πιθανό είναι ο νέος να έχει ένα ένα δικό του high hopes

…ακόμα και απλές φήμες να ήταν, μιλάμε ότι εύκολα είναι το νέο της χρονιάς
…και μάλλον ότι πιο αναμενόμενο, εδώ και χρόνια…έστω αν δεν μιλάμε για το κλασικό line up
:):!:

Εντάξει, ο καθένας έχει τη γνώμη του επί του θέματος. Όμως, για τελευταία φορά θα ακουστεί ο κλασσικός Pink Floyd ήχος: η κιθάρα του Gilmour και τα πλήκτρα του αδικοχαμένου Wright. Και αυτό είναι αρκετό…

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Δίχως να θέλω να μειώσω την αξία του μέγιστου R.Wright, σε μια τελευταία προσπάθεια των PF για επανασύνδεση υπάρχει ο Jon Carin που εδώ και 20+ χρόνια δουλεύε δίπλα στον Richard και έχει συμμετάσχει σε όλες τις περιοδίες των PF ή των μελών του, μαζί και ο Guy Pratt στο μπάσο. Το αναφέρω διότι η McBroom δεν απέκλεισε περιοδεία, όπως ακούγεται γενικότερα για το 2015.

Eχουν πολυ μεγάλο υλικο απο το 1994 και απειρα κομματια σχεδόν ηχογραφημένα. Καλα κάνουν και τα βγάζουν, δεν ξερω αν επρεπε να βγουν με σολο δισκο του Ντέιβιντ ή σαν Pink Floyd αλλά από την στιγμή που ο Ράητ ειναι νεκρος… Οπως και να χει οταν βγαινει παλι ξανα μπροστά το ονομα PINK FLOYD δεν μιλάει κανείς. Ούτως ή άλλως και ο Γουοτερς 4 χρονια σχεδόν το Wall εκανε.

Η μουσική λογικά θα γαμάει και αν σκεφτούμε πως μιλάμε για κομμάτια που ο Ραητ είχε πολυ μεγάλη συμμετοχή και ίσως ήταν στην καλύτερη φόρμα από τους 3 (Ντιβιζιον Μπελλ και Μπροκεν Τσάινα σε 2 χρονάκια) τότε η κυκλοφορία με το όνομα των Floyd στέκει μια χαρά

Προσευχηθείτε για περιοδεια, αν και ειμαι σχεδόν βεβαιος οτι κάτι θα γίνει

@Floydized: για περιοδεία χλωμό το κόβω, μάλλον σαν κλείσιμο κεφαλαίου ακούγεται και μια ευκαιρία να δει το φως του ήλιου ακυκλοφόρητο υλικό. Μην ξεχνάς οτι πρόκειται να βγει και σόλο δίσκος του DG, οπότε δεδομένης της… βαρεμάρας που τον διακρίνει, δεν τον βλέπω να οργανώνει 2 περιοδείες. Το πιθανότερο είναι να περιοδεύσει για το δικό του δίσκο.

Ο Andy Jackson (μηχανικός ήχου σε Floyd / Gilmour solo) επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για υλικό της εποχής εκείνης, ξαναδουλεμένο απο Gilmour / Mason.

Επίσημες ανακοινώσεις τη Δεύτερα. Η Polly δεν κρατιόταν μάλλον! :stuck_out_tongue:

Υ.Γ. εννοείται οτι καλά κάνουν και το κυκλοφορούν ως Floyd, δε νομίζω οτι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Παρά το one-off reunion στο Live8, οι Pink Floyd από το '87 και μετά είναι οι Gilmour, Wright και Mason.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

@floydian To broken china είναι τρομερό και underated αλμπουμ, ειδικά το ντουέτο με την sinnead τα σπάει μην σου πω ότι την έκανε να ακούγεται καλύτερα και από το Nothing Compares 2U που είχε υπογραφή prince

Σολο αλμπουμ του DG δεν θα υπαρχει - μαλλον -. Διέδωσαν την φήμη για να μην υπάρχουν leaks από το υλικό. Υπάρχει ήδη ενα 20-λεπτο Leak στο ίντερνετ, οπότε το άφησαν κρυφό για να βγει μια και καλή. το γεγονός ότι κυκλοφορεί τον Οκτώβρη σημαίνει ότι είναι έτοιμο το αλμπουμ στο 100% κ μένει να τυπωθεί μόνο.

Ο Col T στο AFG έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη σόλο δίσκου για το 2015. Το ίδιο και οι Crosby & Nash. Και δε νομίζω αυτοί να συμμετείχαν σε κυκλοφορία Floyd.

Υπάρχει link για το leak αυτό που λες;

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Υπαρχει ενα κομματι που το ειχαν στις συναυλιες και εικαζεται οτι πανω σε αυτο δουλεψαν http://ultimateclassicrock.com/pink-floyd-endless-river-details/
κ
https://www.youtube.com/watch?v=ZZIhXuHFUZI

το 3ο κομμάτι είναι πολύ καλό θυμίζει run like hell

Για Crosby and Nash έχεις δικιο.

Παντως ο Col τα έσπασε με το μάνατζμεντ των PF. τοσο καιρο κρατουσε το μυστικο και του ειπαν να μην το ποσταρει οταν ολοι οι αλλοι το ποσταραν

Μάλλον περί παρεξήγησης πρόκειται. Και νομίζω όχι με το management του συγκροτήματος, αλλά με τον manager του Gilmour. Ίσως ο manager να μην ήξερε ότι η Polly το σφύριξε στο twitter. Πάντως πλέον έχει αλλάξει την υπογραφή της και πρόσθεσε ότι είναι lyricist στο The Endless River. Το site έχει επανέλθει από χθες.

Βγήκε στη γύρα ένα χαρτί με tracklist, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, αλλά…

Γύρω στα 48 λεπτά. Λίγο μου φαίνεται ρε γαμώτο…

Α, επίσης είπε ο Col ότι περιοδεία δεν πρόκειται να υπάρξει - κάτι το οποίο ήταν και αναμενόμενο εδώ που τα λέμε…

Δώσε λινκ αν μπορείς. σίγουρα τα 48 λεπτά είναι λίγα για PF όταν ο μέρος όρος ειναι 5-7 λεπτά ανά τραγούδι.

για τουρ η τύπισα στα backing vox δεν το απέκλεισε, πιστεύω ότι πρέπει να ετοιμάζομαστε για hyde park για το επόμενο καλοκαίρι, το κόβω για 2-3 καλά live (τύπου hyde park ή glastonbury) με τον waters σε 2-3 κομμάτια. κάτι σαν τους stones που κάνουν 5-10 live το χρόνο. Ο David εχει πει ότι βαριέται τις περιοδειες αλλά σίγουρα θα εμφανιστούν κάπου. Ελπίζω και ο Λώρης να δει το τι παίζει, ενα live μας το χρωστάει o david

YΓ κάνε scroll down στην polly ήταν στην Ύδρα για διακοπές, κανείς δεν το πήρε πρέφα. -
Polly Samson @PollySamson · Jun 1
Farewell to Hydra. We totally get why Leonard loves you so, though your manky cats made me wish I had vet (castration) skills.

ΥΓ2. το αλμπουμ πρεπει να ειναι ολο ετοιμο και να περιμεναν το timing.

Pink Floyd can confirm that they are releasing a new album, The Endless River, in October 2014. It is an album of mainly ambient and instrumental music based on the 1993/4 Division Bell sessions. The album is produced by David Gilmour with Phil Manzanera, Youth and recording engineer Andy Jackson. Work is still in progress, but more details to come at the end of the summer.

Και επίσημο πλέον!!! :slight_smile:

old_school, για ποιο πράγμα θέλεις link;

Άρχισαν και οι γκρίνιες από γνωστούς μαϊντανούς: http://www.blabbermouth.net/news/mike-portnoy-says-david-gilmour-releasing-new-pink-floyd-album-is-disrespectful-to-roger-waters

Τεραστιο νεο, αλλα για να ειμαι ειλικρινης με χαλαει λιγο το “[B][I]It is an album of mainly ambient and instrumental music[/I][/B]”.

To link με το setlist αν και είδα ότι γενικά κυκλοφορεί.

για τον Portray, οκ εδώ λέμε mind your own business mate, συμφωνώ ότι η waters-era είναι η πιο δημιουργική αλλά μην ξεχνάμε ποιος συμπεριφέρθηκε στον Wright σαν σκουπίδι κάποτε και τον έβαλε στο the wall να παίζει ως session μουσικός.

Ήταν στη φωτογραφία που ανέβασα. Αν και λένε ότι είναι ψιλομουφέ…