Το Atom heart mother είναι ίσως το πιο υποτιμημένο απο τα αριστουργήματα των pink floyd και δυστηχώς συνέβαλαν και οι ίδιοι στην υποτίμηση του.
Deckard αφιερωμένο:D
“I wouldn’t dream of performing anything that embarrassed me. If somebody said to me now: “Right…here’s a million pounds, go out and play ‘Atom Heart Mother’”, I’d say: “You must be fucking joking…I’m not playing that rubbish!”. 'Cos then I really would be embarrassed”
Roger Waters
μεγαλο παλικαρι ο waters
οποτε τον βλεπω στο live at pompeei που μιλαει στις ηχογραφησεις του dsotm με αυτο το αφ’υψηλου,φλεγματικο υφος (κ ελαφρα stoned ματι) πεθαινω
τεραστια μορφη-παιχτουρα.
Που κάθεται και κάνει φιλοσοφικές ερωτήσεις:lol::lol::lol::lol:
Α και τα κυκλάκια με τον καπνό!!
embarrassed λέει… θα τρελαθώ
Παίδες καλό μεσημέρι, πάω σαλόνι για Live at pompeei 8)
αχαχαχαχαχαχαχα μπραβο ρε φλουνταιζντ
εκει ειναι θεος αχαχαχα τον σκεφτομαι τωρα κ γελαω μονος μου
παλικαρι τρελο.
πω ρε πστ μου δεν θα ξαναβγουν τετοιες μορφες
μονο κατι νεροβραστοι που πανε να μας τους περασουν για γαματους κλπ
ουστ !!!
Όπως?
δεν σου μιλαω εσενα,εκβιαζεις ερωταπαντησεις για να φτασεις πρωτος τα 20,000 ποστς :lol:
θα τα φτάσω έτσι κι αλλιώς, οπότε πες.
inb4 Lady Gaga
ελα εξυπνο παιδι εισαι , δεν με χρειαζεσαι να σου πω
απλα δες ποια γκρουπ σημερα μας περνανε ως ΤΑ γαματα κ κρινε
γιατι αναφερεις την κατσαριδα στο τοπικ των λεοντων ? μην εισαι τρολλ 8)
Σε τίποτα porcupine tree θα αναφέρεσαι, οπότε ΟΚ.
Aληθεια πες μας να μαθαινουμε…
Εγω ηξερα για τους Coldplay που τους ελεγαν καποτε τους νεους U2.:lol::lol::lol:
Ειπαμε ταλενταρα ο Chris αλλα ο παλιος (Bono) ειναι αλλιως…
http://www.youtube.com/watch#!v=bVNAiQr0g20&feature=related
…Όποιος δεν έχει βρει το Pro Shot να πάει να το ψάξει τώρα!!
Υπάρχει και η μυθική εκτέλεση του Set The Controls For The Heart Of The Sun
Πρώτα άκουσα τις ασυνάρτητες σόλο ψυχεδελικούρες του Barett, και μετά άκουσα Pink Floyd για πρώτη φορά, οι οποίοι στην αρχή δε μ’αρεσαν καθόλου, τους θεωρούσα υπερβολικά βαρετούς και υπερτιμημένους. Μετά από κάποια καλά ακούσματα, άλλαξα τελείως γνώμη βέβαια. Είναι απίστευτο συγκρότημα από όλες τις απόψεις, αλλά δεν τους θεωρώ και “το καλύτερο του κόσμου, ο μαη γκοντ, ο μαη γκοντ!”
Από άλμπουμ, το Meddle είναι το αγαπημένο μου, μπορεί να κάτσω να ακούσω μέχρι και 5 φορές συνεχόμενα το Echoes, αλλά έχω και μια αδυναμία στο The Piper at the Gates of Dawn, λόγω Barett. Τα έχω ακούσει όλα εκτός από το Division Bell, δεν ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ, though. Συνήθως τα 90’s είναι απογοητευτικά.
Kαι το division bell είναι τρομερό αλμπουμ.Τσέκαρε το επειγόντως.
Κακώς[-X
Έχω να πω οτι ξανάκουσα το Dark side και ήταν σαν το άκουγα για πρώτη φορά.
Ορισμός της διαχρονικότητας.
Ευχαριστούμε.
Four years shining on the skies…
S hine on
Y ou crazy
D iamond