Στο 03:15, καταλαβαίνεις το πόσο [B]ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ[/B] και στην[B] ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ[/B] ήταν εκείνη η γενιά. :sleep: \:D/ :hippy:[B]ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ[/B]. Τι θα τον έκαναν περισσότερο από τα σκατά που τον έκαναν δεν μας έχουν πει ακόμη. Τους τραγουδάει για πρόβατα ο Roger και αυτοί από την μαστούρα δεν μπορούν να σηκωθούν ούτε για να περάσει ο άλλος [B]*[/B]. [B]ΒΟΔΙΑ ήταν Roger όχι πρόβατα.**[/B]
[B]*[/B] Μην μείνετε στο να περάσει ο άλλος και ξέρω ότι η σκηνή είναι μοντάζ και μπορεί να μην έπαιζαν το sheep εκείνη τη στιγμή.
[B]**[/B] Κατηγορώντας εκείνη την γενιά χτυπώ το καμπανάκι σε αυτούς που την θαυμάζουν. [B]Και ούτε φταίνε αυτοί[/B] που ήταν βόδια αγράμματα. Τα νέα βόδια όμως θα φταίνε, γιατί τώρα με το διαδίκτυο [B]μπορούν να μάθουν Ιστορία[/B] και μπορούν [B]να παραδειγματιστούν από τα λάθη που έκαναν εκείνοι και να μην τα επαναλάβουν.[/B]
Υ.Γ.Προσέξτε τι θα πείτε αν θέλει κάποιος να υποβάλει ένσταση. Σε αερολογίες δεν θα απαντήσω.
awake
Ο Floydized το post το έγραψε στις 19-12-2010. Εσύ τώρα ξύπνησες για να του δώσεις τα συγχαρητήρια;;; :-k:-k:-k
Ψάχνεσαι για κανένα σώου αλλά τι να σε κάνω έχω άλλα στο κεφάλι μου.:p:p:p
ακουω αυτο το απιστευτο bootleg και μου εχει φυγει το κεφαλι - μεχρι να βγαλουν κανα επισημο sbd απο την περιοδεια του 75 αυτο κανει μια χαρα τη δουλεια του.σαν νασαι 1η σειρα κ να βλεπεις τους θεους
[SPOILER]Pink Floyd
Title - "Echoes From The Past (Platinum Edition)"
Label - Digital Reproductions DR 42675-4
There are many Pink Floyd RoIOs out there. Most of them are audience recordings
and pretty diffcult to listen to. This one, however, has to be the best audience
recording of an old Floyd show ever. This rivals the Boston Garden show for quality,
IMHO. If your a Floyd fan, don’t miss this one!
Disc 1:
Intro
Raving and Drooling
You’ve Gotta Be Crazy
Shine On You Crazy Diamond (1-5)
Have a Cigar
Shine on You Crazy Diamond (6-9)
“Sit down and enjoy the show…”
Disc 2:
Speak to Me
Breath
On the Run
Time
The Great Gig in the Sky
Money
Us and Them
Any Colour You Like
Brain Damage
Eclipse
Echoes
The Digital Dan Review:
An incredible audience show from the Sports Arena in Los Angeles, California
on April 26, 1975. This is the complete master tape source, so complete that
you here the taper testing the mics as the show starts. The sound is nothing
short of astounding. Incredibly clear and quite devoid of almost any fan noise.
The bass is well captured, deep and powerful with no distortion whatsoever. The
highs are also very crisp and not the least bit of harshness. In other words,
the mix is just about perfect as if it were a soundboard. I think I have a good
idea who taped this show and it explains a lot. There are a few things that make
this recording truly unique. First, the pre-release versions of Sheep (Raving
and Drooling) and Dogs (You Gotta Be Crazy). Raving and Drooling is much
different instrumentally during the jam sections than is the album version,
including some rhythm guitar that sounds like disco-funk! The lyrics to You
Gotta Be Crazy are quite different from the album version of Dogs. Even Roger
calls it a rather “mean” song. “Any Colour You Like” is the great jam version
and this is the last tour with performances of “Echoes” in its entirety. All
and all this recording is absolutely amazing for its age and one that you will
definitely want in your collection. [/SPOILER]
και κατι τελευταιο , οι περιοδειες του 75/77 πρεπει να ηταν μεγαλο χασιμο - κ μονο απο τα σετλιστ που ειχαν της ‘ακους’
[B]75: ολο το dsotm / σχεδον ολο το wish / σχεδον ολο το animals/ echoes
77 : ολο το animals / ολο το wish / 3 κομματια απο dsotm[/B]
Αντε γεια !!!
edit : το κλιπ που ποσταρε ο φλουνταιζντ - υπαρχει εκει εξω για κατεβασμα.
[SIZE=“4”][B]Λες και ψέματα.[/B][/SIZE]!!!
Από ότι είδα στο - Find all posts by awake - κατά μέσον όρο 4-5 posts την ημέρα έχεις. Εκτός και αν θέλεις να μου πεις ότι [B]για να μπαίνεις στα άλλα topic χρόνο είχες[/B] αλλά για το topic Τ[B]ΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ[/B] ? όπως λες - [B]χρόνο δεν είχες[/B].:-k:-k
Κανόνισε γιατί γίνομαι δύσκολος άνθρωπος όταν γυρνά το μυαλό μου.:(
Blackie σέβομαι τις απόψεις σου,τις βρίσκω ενδιαφέρουσες και πολλές φορές συγκλίνουν με τις δικές μου,και πάνω από όλα σέβομαι και την εμπειρία σου,καθώς με δική σου δήλωση εδώ,έχω καταλάβει πως δεν είσαι κάποιος νεαρός σαν εμένα αλλά κάποιος που έχει μία ηλικία.
Δεν είναι το θέμα να ρίξουμε το φταίξιμο σε εκείνη την γενιά.Όντως οι Pink Floyd ήταν πολύ μακριά από τέτοιες νοοτροπίες κτλ.Δεν ήταν άλλο ένα συγκρότημα που με κάποιο τσουβάλιασμα θα τους έλεγες “κομμουνιστές” ή “αριστερούς” ή “ακτιβιστές”,τέλος πάντων καταλάβατε τι θέλω να πω.
Και αυτό που λες για τον Waters ότι τους έλεγε άλλα δίκιο έχεις.Εδώ κάνανε ολόκληρο Live At Pompei ώστε να έχει ένα πνεύμα αντί-Γούντστοκ.Καταλαβαίνετε πόσο μπροστά και πόσο στιβαρό φιλοσοφικό υπόβαθρο είχαν οι άνθρωποι που έπαιζαν στους Pink Floyd.8)
Και πάντα πίστευα ότι ο Γκίλμορ είναι πιο αυστηρός σε τέτοια θέματα και γενικότερα πιο “αντιπαθητικός” σε τέτοιες κινήσεις από τον Waters
Ναι βασικά Παντελή ακούγονται διάφορα τέτοια,δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν όμως.Και το θέατρο της Δωδώνης λέγανε ότι θέλανε.Προσωπικά δεν είμαι και τόσο σίγουρος διότι το αρχικό concept νομίζω πως ήταν να παίζει η μουσική των Pink Floyd και να φαίνονται διάφορα έργα τέχνης αλλά ο David Gilmour,με τον οποίο ήρθαν σε επαφή,δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος.Μετά το αλλάξανε λίγο και τους άρεσε.Ε μετά κατέβηκαν τα φορτηγά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία:D
Δεν το αποκλείω όμως κιόλας.
Επίσης λέγανε ότι το 1994 θέλανε το Καλλιμάρμαρο για συναυλία αλλά δεν τους αφήσανε επειδή φοβήθηκαν καθώς πριν κάποια χρόνια στην Βενετία πήγαν να βουλιάξουν την πόλη με την ενέργεια που χρησιμοποιήσαν:lol::lol::lol:
Και το '89 πάλι λέγανε ότι ήθελαν να βάλουν σιδερένια κρεβάτια κατά μήκος όλης της παραλιακής στην Αθήνα!Κάτι τέτοια τα έκαναν οι αλήτες,το '77 έκαναν παρέλεση με γουρούνια κτλ στην Νέα Υόρκη:lol:
εβαλα σημερα με το που ξυπνησα ν ακουσω το The Piper at the Gates of Dawn(χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο απλα επεσε το ματι μ πανω τ :p) και καθως ακουγα το [B]pow r. toc h. [/B]χαζεμενος απ τους ηχους ειπα να βρω τπτ γιa το κομματι στη wikipedia κι ειδα αυτο
According to Pink Floyd drummer Nick Mason, the original four members of Pink Floyd (Syd Barrett, Roger Waters, Rick Wright, and Nick Mason) were present at Abbey Road Studios and watched the Beatles recording “Lovely Rita” from the Sgt Pepper album.[4] Voice effects and noises similar to those used in “Lovely Rita” could be heard in Pink Floyd’s “Pow R. Toc H.”, recorded next door during the same period.
:roll:
φανταστηκα απλα το σκηνικο κι ειμαι ολη μερα μ ενα χαμογελο
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν ολα που ακουστηκαν “καποτε” ηταν αληθεια, αλλα ολα αυτα μεγενθυνουν τον μυθο μιας μπαντας… Και οι Pink Floyd εχουν πολλες τετοιες ιστοριες στην πορεια τους.
Α θενξ, δεν προλαβαινω να βρω αυτο το τοπικ για να το γραψω:)
Λοιπον εχουμε και λεμε:
Wish you were here με SACD και 5.1 mix επιτελους
To live at Wembley του 74, που ολοι ξερουμε απο το bootleg, ΜΕ Raving and Drooling/You gotta be crazy
Τα demo του Household Objects
Τα demo του Wall
Το Live at Rainbow που παρουσιαζεται ολο το Dark Side για πρωτη φορα
Επιτελους σωστο remastering σε ολα τα αλμπουμ
Και ολο και κατι θα εχω ξεχασει… Οκ ηξερα οτι θα βγουν καποια καινουρια συντομα, αλλα δεν περιμενα ολα αυτα… μιλαμε για ιστορικη μερα:D:D
Α, επειδη το ειδα στο αλλο τοπικ, το dvd του wall απο το 1980 δε θα ειναι μεσα, απ οσο ξερω
Και ναι, μάλλον το video του The Wall παραμένει ευσεβής πόθος προς το παρόν (αν και δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τι θα περιέχουν 2 από τα 7 CD του The Wall).
Υ.Γ. Αρχίζω τις οικονομίες για τα Immersion editions. Αναρωτιέμαι αν και τα υπόλοιπα ή κάποια από τα υπόλοιπα album τύχουν αυτής της περιποίησης.
Ελπίζω να έχει κάνει ο James Guthrie το θαύμα του στο remastering, και να μην μας ξενερώσουν οι τύποι από το forum στο stevehoffman.tv!
awake, δε λέω καλά τα vinyl rips, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με το να κρατάς στα χέρια σου ένα πακέτο σαν τα Immersion editions με την τέχνη του Storm Thorgerson αποτυπωμένη σε χαρτί και των Pink Floyd σε CD/DVD/Bluray!
(Επίσης, θα μου εξηγήσεις γιατί το vinyl rip θεωρείται καλύτερο; Κατ’ αρχάς έχει χαθεί η αναλογικότητα του ήχου που είναι το πρώτο επιχείρημα που θα σου πει κάποιος για την ανωτερότητα του βινυλίου από τη μετατροπή σε FLAC/MP3.)
το να σου εξηγησω αμα δεν το εχεις ακουσει δεν λεει τπτ πιστεψε με
ειναι σαν να πεις σε καποιον πχ , γιατι το σεξ ερωτευμενος ειναι καλυτερο απτο στεγνο σεξ.
αμα δεν το βιωσεις , δεν μπορεις να καταλαβεις
ακου και κρινε μονος σου.εγω παντως αυτο εκανα.
δεκτο το περι artwork κλπ κλπ , αλλα στο τελος εγω θελω μονο ενα πραγμα , τον καλυτερο δυνατο ηχο στα ακουστικα του flac player μου - κ αυτον τον βρηκα μακραν στα συγκεκριμενα βινυλ ριπ