Pink Floyd

Όχι ρε,τον Roger!
Αλλά όχι θα με χάλαγε να δω και τον Nick

Είπα κι εγώ! Μη μας κάνεις να χάσουμε τον ύπνο μας βραδιάτικο! :lol:

Πάντως όπως το βλέπω, οι τυχεροί οι Λονδρέζοι θα δούνε Gilmour ή/και Mason και εμείς θα μείνουμε με το $%#$*#% στο χέρι!

(να ένας λόγος για γκρίνια! #-o)

Μας βλέπω να γράφουμε τρεις σελίδες άνετα,γκρινιάζοντας για το σημερινό ενώ παράλληλα θα έχουμε μείνει κάγκελο από τα βίντεο:lol::lol:

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ… :frowning:

Who ever is at the O2 arena 12th May. Let me know if David Gilmour attended. Thanks.
44 minutes ago via iPhone · Like ·

Spina Roberto likes this.
    Deke Thursby [B]he is there tonight[/B]
    24 minutes ago · Like
    Deke Thursby [B]and Nick Mason[/B]
    21 minutes ago · Like
    Scott Lockie No way Nick Mason too!

αμαααν
ελπιζω να ναι θεατες:p:(

http://lockerz.com/s/101053906

:slight_smile:

Όχι ρε μαλάκα…

:o:o=P~=P~:eek::eek::eek::cry::cry::cry:

Τον χάσαμε τον Γκίλμορ γκέρλ πατριώωωωτη…

Eίναι κανένας πρωκτόφαρδος συμφορουμίτης άραγε εκεί μέσα απόψε,για να μας τη λέει μια ζωή μετά??

Παιζει να ειναι ο Cozy μαγκες, χωρις να ειμαι σιγουρος 100%

Αν ισχυει το παραπανω, μολις ερθει Ελλαδα θα τον(ε) πηδηξω… ε θα τον ρωτησω πως περασε

8O8O8O8O

[-X[-X[-X

http://yfrog.com/h0dfevfj

ΚΛΑΙΩ ΡΕ

πω ρε μαλάκα…:cry:

Ρε σεις τι λέτε τώρα… Συγκίνηση μόνο. Ίσως η τελευταία μεγάλη στιγμή αυτού του θαύματος που γνωρίσαμε σαν Pink Floyd.

Έβγαλε και το μαντολίνο του για το Outside The Wall λένε…

να μη σου πω τι βγάζω εγώ έξω καλύτερα…

Ντροπή!!! :lol::lol::lol:

Πάντως μπράβο. Ήταν το πλέον λογικό να εμφανιστεί στο Λονδίνο, τι να λέμε τώρα.

Ρε τον παντοφλάκια να πούμε…Μην φύγει απ το Λονδίνο και έχει την κρεβατομουρμούρα της Πόλλυ.Λογικά μετά από απόψε θα γουστάρει και πάλι και θα της λέει"έλα βρε μωρό μουυυ,άσε με να πάω να παίζω με τον Ρότζερ όπως παλιααά στο υπόλοιπο της περιοδείας" και αυτήν θα λέει “ΟΧΙ!Δε σε ξαναφήνω να κάνεις τα ίδια.Να χτίζεις τοίχους με τον Ρότζερ ξέρεις,να ασπρίσεις τον φράχτη στον κήπο ακόμα δεν αξιώθηκες,δυο μήνες το λέω,χαμπάρι εσύ” κτλ…

:lol::lol::lol:

Kαλά ισχύει εν μέρει και αυτό,αλλά είναι και τέτοιος ο Γκίλμορ που είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελε να “κάνει” πολλές φορές.Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του