Δηλαδή σε όλα αυτά που σε ρωτάω αυτό σκέφτηκες να απαντήσεις?
Πραγματικά πιστεύεις οτι μου την είπες τώρα?
Κάνε κάνα ποστ στο topic του breaking bad, τουλάχιστον εκεί γελάμε και λίγο με αυτά που γράφεις.
Δηλαδή σε όλα αυτά που σε ρωτάω αυτό σκέφτηκες να απαντήσεις?
Πραγματικά πιστεύεις οτι μου την είπες τώρα?
Κάνε κάνα ποστ στο topic του breaking bad, τουλάχιστον εκεί γελάμε και λίγο με αυτά που γράφεις.
οπως ειπα κ πιο πανω , με εμπαθη κ κομπλεξικα ατομα δεν εχω κ κατι να πω
κυνηγα την ουρα σου μοναχος - πλεον δε χαλαω ενεργεια σε τυπακια σαν εσενα
γεια σου ριπ.
Πάντως awake θα σε απογοητεύσω και γω, για το βινυλριπ Animals που σε είπα ότι θα ακούσω.
Ίδια περίπτωση με τον γράκχο ακριβώς, δεν βρήκα καμιά διαφορά σε σχέση με το ριπ του σιντιού, ίσα ίσα κιόλας.
__Είχα πολλά να μοιραστώ, αλλά δεν θέλω, νιώθω ότι κάποιος θα πει μια εξυπνάδα /χοντράδα και θα πάνε όλα στράφι. Γιατί ρε παίδες…; Aν, ΑΝ ανοίξετε κανα σοβαρό topic περί SACD ή περί Vinyl Rip (καλύτερα ξεχωριστά) ή έστω περί διαφορών σε όοοολα τα φορματ ήχου, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ενώ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑ δεν το κατέχετε σε βάθος το θέμα, και ΚΥΡΙΩΣ σταματήσετε την ειρωνεία, μπορεί να μοιραστεί και κανένας σοβαρός άνθρωπος ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ του μαζί σας /μας και να μάθετε /ουμε μερικά πράγματα. Αλλιώς συνεχίστε την “ξερωλίαση”, θα είστε άλλωστε πολύ ευτυχισμένοι. Είναι απο κουραστικό μέχρι στενάχωρο να βλέπεις γνωστούς, φίλους και αγνώστους να το κάνουν αυτό. ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ είμαστε, για να κουβεντιάσουμε (έστω τυπικά ευγενικά) και να μάθουμε. Καμ ον γκάιζ, μπορείτε πολύ καλύτερα.
__ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ας σταματήσουμε να πηδάμε το topic των floyd -ναι έχει σχέση το θέμα ποιότητα ήχου με τους floyd, αλλά μέχρι ενός σημείου.
EDIT (προς RACCHUS BABEUF):
__Ελα, μη το πάμε εκεί. Οκ, όμορφο ακούγεται και όλοι στο δημοτικό αυτό πιστεύαμε, κάτω η υποκρισία, τα φορμάλιτις κλπ, αλλά σοβαρά τώρα (γιατί αυτό που εσύ λες είναι ουτοπία και προδιαθέτει ανθρώπους με εξαιρετική παιδεία -όχι σπουδες κλπ- ποιότητα, ωριμότητα, έλλειψη εμπάθειας, μικροπρέπειας και εγωισμών κλπ), η ευγένεια είναι αρετή. Και προστατεύει απο το άλλο άκρο της καφρίλας, της απαξίωσης, της ειρωνείας, της αμάθειας και της ημιμάθειας, και της φτηνής ρητορικής μέσω της οποίας ο κάθε βλακας (κυριολεκτικά) μπορεί να “αποδείξει” τα πάντα, ή ακόμα “καλύτερα” δε χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Κυρίως καταστρέφει τη διάθεση και το καλό κλίμα, οπότε, προτιμώ κάποιος ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ έστω και τυπικά. ΔΕΝ της δίνω καμία αξία (αν αυτό εννοούσες “ποιος τη γαμεί”), αλλά την προτιμώ. Την προτιμω, δεν την εκτιμώ.
Ποιός τη γαμεί την τυπική ευγένεια. 8)
Μηχανικός Ήχου δεν είμαι,ούτε πρόκειται να γίνω ο άνθρωπος,αλλά στα αυτιά μου το flac ακούγεται πολύ πολύ καλύτερα από το mp3.Καμία σχέση.Ίσως να φταίει και το είδος μουσικής που ακούω(δεκαετίες 60-70)όπου μπορεί να γίνει απτό αυτό.
Και μην πηδάτε το θρεντ εδώ μέσα ε!Γράψτε κάτι σχετικά με το θέμα.
Έγραψα πριν για τις “προσωπικότητες” που κάθονται στον ήχο του συγκροτήματος από το 1978 και μετά,και ευθύνονται για τα,αμφιλεγόμενα εδώ μέσα,remaster,τα οποίο ξανατονίζω η μουσική κοινότητα τα έχει αποθεώσει,παρόλα αυτά όμως υπάρχουν ενστάσεις και πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν.
Άλλη άποψη,μιας και θα μιλάμε τους επόμενους μήνες για αυτό με την κυκλοφορία που ανακοινώθηκε χθες,υπάρχει;
Προσωπικά δεν νομίζω να (ξανα)αγοράσω το box set Discovery με την φουλ δισκογραφία,γιατί σε σχέση με το Oh,by the way δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω.
Επίσης ελπίζουμε σε immersion box set του Animals και προσωπικά της μεγάλης μου αδυναμίας,του πειραματικού Ummagumma(που δεν πρόκειται δλδ,αλλά wtf,ελπίζουμε κτλ…8)
ναι, ναι και ΝΑΙ.
Ακόμα και οι ίδιοι το 'χουν παραμελήσει όμως.
Digipacks > > > Vinyl replicas
Υ.Γ. Και νέο remastering επίσης!
Βαλτός είσαι συ,δεν εξηγείται…
παρακαλω να με δεσετε καπου ωστε να κρατηθω μακρια απο δισκαδικα και καρτες ιντερνετ
Ναι…να δεθούμε μαζί…αλλά και πάλι γιατί;;;;;;;;;;;
…τέτοια δεν θέλουμε;;;;;;;;;;;;;
…ντου λοιπόν:p
:):!:
Hold your horses… μέχρι το Σεπτέμβριο!
…ουπς…καλά που μου τό’πες:):!:
Eν τω μεταξύ έκαναν και γενική ανανέωση στο site ή έχω να μπω καιρό;
Ισχύει!
Ο manager του Waters είχε πει για ένα καινούριο Floyd site το οποίο θα έχει και sections για τις solo καριέρες των μελών, και μάλλον αυτό είναι η αρχή!
Α ωραία,επειδή έμπαινα πολύ τακτικά!
Φοβερό πάντως ε!
Επίσης, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, αλλά ο Mason είπε στη συνέντευξή του ότι ο Waters θα προτιμούσε το όλο reissue πρόγραμμα να σταματούσε στο The Final Cut (προφανώς γιατί τα υπόλοιπα δεν είναι Pink Floyd)!
Τελικά μερικά πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ!!!
Έχει χάρη που θα τον δω το καλοκαίρι…Από 10 Ιουλίου και μετά αυτά Raziel!:p:p
Τον Mason;;; 8O8O8O