Που να πέσει ο σέρβερ να μη δω και να μη μάθω τίποτ’ άλλο μέχρι αύριο. Κι άκουγα και το Wall τώρα μόλις. Του ματς ρε.
αδυνατω να το πιστεψω:?
σκατοφλωροι εγγλεζοι
Εγώ έβαλα Λίτσα Γιαγκούση.Και συγκεκριμένα αυτό… http://www.youtube.com/watch?v=tcMvbtH4NZc
Δεν την παλεύω.
Απο μενα καληνυχτα:)
?David is not repeating his special guest performance at a later occasion, I?m sorry to disappoint those of you with fingers crossed and tickets for later shows.?
αυριο ολοι Κιαμο να κλαψουμε τη μοιρα μας.
Χτύπα κι άλλο ρε David, θα τ’ αντέξουμε!!!
Από τότε που ανοίγει με το Ytse Jam έχει ανέβει επίπεδο ρε ο Κιάμος.
[SPOILER]\:D/[/SPOILER]
ελα ξεκολλατε ΑΥΤΟΙ δε θα χουν ντι βι ντι
[SPOILER]ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ:([/SPOILER]
Ναι Θεριέ,πάμε Κιάμο…Εκεί παίζουν και για εισαγωγή το Ytse Jam.Αφού θα χάσουμε και Theater το καλοκαίρι,μια χαρά.Παρηγοριά…
μικρη παρηγορια οτι ο Mason δεν επαιξε,απλα ανεβηκε στη σκηνη μαζι τους στο τελος.
α ρε πουστηδες αγγλοι.
Ρε πούστη είναι το καλύτερο συγκρότημα που βγήκε ποτέ στο σύμπαν.-
Ακόμα να το πιστέψω
Δεν ήμουν. Έχω εισιτήρια για 17 και για 18 (πλέον 17 παίζει να μην πάω μιας και 18 έχω εξέταση). ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
Ενώ το Final Cut είναι Floyd, χμ :roll:
Μα την Παναγία,πάγωσα πριν ανοίξω το spoiler.
Γκουχ Γκουχ
Kατά τ’άλλα κρίμα όντως που δεν θα δούμε τον gilmour.
Το αστείο είναι πάντως πως πριν λίγο καιρό κλαίγαμε που δεν θα έρθει το the wall και τώρα μουρμουρίζουμε για τον Gilmour.
Πιες Αερολίν για τον βήχα άμα είναι.:p:p
Τς τς τς, χαιρέκακε
(Έκανα κάτι λάθος με το spoiler και το έβγαλα btw).
Αλλά τέλος πάντων, λε πουλ.
Υποθέτω ότι στο σύμπαν του Waters, είναι πιο Floyd από το Division Bell π.χ. Βέβαια, για μένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο στο συγκεκριμένο παράδειγμα.
Φέρτε Immersion έκδοση του Division Bell τώρα!!1
Χαχα, συμφωνώ 8)
Division Bell = λατρεία.
Στο σύμπαν του Waters το The Wall είναι ότι καλύτερο μαζί με το Dark Side.
Αλλά μην δίνεται πολύ σημασία σε αυτά.Μαλακίες του παρελθόντος που πλέον δεν έχουν καμία ισχύ.
Βλέπω την φώτο με τους τρεις τους και έχω βάλει Remember A Day και έχω συγκινηθεί…
Λείπει ο Rick ρε,λείπει πάρα πολύ:(
Τους ευχαριστώ για αυτά που με έκαναν να νιώσω.
Γκρέμισαν το τείχος σήμερα.Μην σκέφτεστε τα παλιά.
Καλά, μην παίρνεις και όρκο!
This might be the English way, after all!
Η πλέον συγκινητική εκτέλεση του Remember a Day, είναι αυτή που έγινε λίγες μέρες μετά το θάνατο του Rick στην εκπομπή του Jools Holland αν θυμάμαι καλά, όπου υποτίθεται ότι θα συμμετείχε και ο ίδιος ο Rick αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Η συγκίνηση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων:
Πολύ ταιριαστός αποχαιρετισμός στον μεγάλο Richard Wright.