Pink Floyd

Ε εντάξ’, εδώ δεν έχει και ΠΟΛΥ άδικο. :roll:

Fixed for ya! 8)

Raziel ναι,είναι η μοναδική live εμφάνιση του κομματιού και μάλιστα από μέλος που δεν υπήρξε στην αρχική ηχογράφηση.Ο Rick του είχε στείλει μήνυμα ότι δεν μπορέσει να έρθει δύο εβδομάδες πριν νομίζω και γενικά το κλίμα είναι άστα…Συγκινητικό

Wish You Were Here,ο David το θεωρεί το καλύτερό τους και δεν ξέρω αν διαφωνώ τόσο εν τέλει.

απορω που δεν εχει γινει χαμος στο θρεντ της συναυλιας γιατι ολοι εκει μπαινουν.ολη μερα γραφουν εκει μεσα για καθε τι και τωρα τπτ.τετοιο σοκ:p

Φαντάζομαι ότι αρχικά θα σκόπευαν να παίξουν κάτι άλλο, αλλά μετά την τραγική εξέλιξη με τον Wright, διάλεξαν αυτό το τραγούδι (το οποίο αποτελεί και σύνθεση δικιά του αν δεν κάνω λάθος), προκειμένου να τον τιμήσουν.

Η άδεια θέση στο Hammond, δίπλα στον Jon Carin, είναι από τις εικόνες που σου μένουν… :frowning:

Πάντως αν ήταν να παίξει εδώ θα το πρόδιδε η Didi Music.Τα εισιτήρια για εκείνη τη μέρα θα είχαν διπλάσια τιμή.Να μην βγάλει κι ο Λωρούλης κατιτίς?

Αυτο πρεπει να γινει η νεα f word :roll:

φανταζεσαι?9/7 the wall live ξερω γω και απο κατω στην αφισα guest star david gilmour:lol::lol::lol:

Πάρε κόσμεεεεεεε

κλάψε κόσμεεεεεεεεεε…

θέλουμε και Ελλάδα τον Gilmour ρε πούστη :frowning:

Οι στιγμές που ο Roger κάτω απο το σόλο του Gilmour χτυπά το τοίχος είναι ανεπανάληπτες

Σμπαρεκουάκ…

[SPOILER]Αρκετά ψιλολαθάκια άκουσα πάντως…(music nerd alert):p[/SPOILER]

:lol::lol::lol:
Κάτι πήρε το αυτί μου,το σχολίαζαν πολύ κιόλας,αλλά ποιος τα γαμάει…8)

[SPOILER]ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ
[/SPOILER]

:lol: Όντως!

[SPOILER]Να χρυσώσουμε το χάπι λίγο :([/SPOILER]

αντε ρε τον αμπαλο να πουμε ουτε ενα σολο δεν μπορει να βγαλει.καλα που δεν θα τον δουμε.

Gilmour και λάθος δεν χωράνε στην ίδια πρόταση ούτε για πλάκα, ιερόσυλοι:!: :-k

Σοβαρά τώρα όμως, κλαίει η κιθάρα πάνω στον Τοίχο και κλαίω κι εγώ μαζί πούστη μου. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Ρε μαλάκες,εντάξει,το δεύτερο verse το γάμησε,ότι να’ναι τραγουδούσε,τώρα το πήρα πρέφα.

Βασικά σε 1-2 σημεία κάνουν μπαμ. Έλα ρε David, βγες ξανά να το παίξεις καλύτερα :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Καλά, αν ήσουν/ήμουν μέσα εκείνη τη στιγμή, παίζει να σου φαινόταν η καλύτερη εκτέλεση ever ξέρω 'γω.[/SPOILER]

Αν είναι να έρθει ας πεί και άλλο verse εμένα δεν με νοιάζει :stuck_out_tongue:

Βασικά εγώ στην αρχή μόνο το σόλο νόμιζα ότι το έκανε “κάπως” σε κάποια σημεία αλλά και τα λόγια τα πηδάει:lol::lol::lol:

Δικό του είναι,ότι θέλει το κάνει!