EΠΙΤΗΔΕΣ το κανε.Του το είπε η Polly.[-X
ε οχι, δεν ειναι πια μονο δικο του! ειναι και δικο μας
σα να πηγαινει ξαφνικα ο hugo ν αλλαζει τους χαρακτηρες απο τους αθλιους…δε θα ειναι οι αθλιοι πια
αλλα ξεφευγω καλά θα κανει να μην το πηδηξει πολυ!
αναψα τσιγαρο:?
τι λετε ρε εγω τρελαθηκα βλεποντας το απο το γιουτιουμπ
αν ημουν μεσα θα ειχα πεθανει
Έχεις ένα θέμα με την Πόλυ ε;
Έχεις βαλθεί να τους χωρίσεις σήμερα ε:lol::lol::lol:
Kαι το άλλο
Είναι πρώτα πρώτα αυτά,μετά θα βγουν τα “καλύτερης ποιότητας”
Πάλι κάνει μαγκιές ο David με το μαντολίνο ή είναι ιδέα μου;
Προσπαθώ βασικά να την μετατρέψω σε Γιόκο Όνο φάση να χουμε κάποιον να βρίζουμε,γιατί δεν νιώθω καλά να τα χώνω στον Γκιλμουρ ρε γαμώτο.8)
Ναι ακούγονται κανα 2 πρασινάδες μέσα,αλλά ντάξει,απαρατήρητες σε σχέση με το Numb…
Σωστό. Του φόρτωσε και τον μπούλη-επαναστάτη γιο (yo!) και έγινε θέμα στα πρωτοσέλιδα το αγόρι μας (ο David, όχι ο γιος).
Χαχαχαχα ε τον παππού…
Πάντως συγκρατηθείτε,και ιδιαίτερα ο κύριος Cozy μας,επειδή αν δεν ήταν η Polly ο Ντεϊβούκος μας πιθανόν να μην έβγαζε στο Division Bell(που το έχει και λατρεία κιόλας).Αντιθέτως ακόμα θα ζούσε με τον ντίλερ και θα έπαιρνε την κόκα του,όπως τα χρόνια πριν την γνωρίσει(τέλη δεκαετίας '80)
[SPOILER]Αλλά μπορεί να έκανε reunion Pink Floyd8)
[/SPOILER]
Edit:Αγκαλιές και φιλιά μαθαίνω ότι είχαμε σήμερα στο Λονδίνο και ο Roger Waters έδειξε να σαν να “απολογείται” για τις συμπεριφορές του πιο παλιά.Μπράβο τα παιδιά,να λάμπει και η αλήθεια καθώς αρκετά άκουσε ο David και η Polly!Και μυθικός Γκίλμορ όταν μιλούσε ο Roger για τα παλιά μαθαίνω,έκανε νεύματα κτλ!
Το τείχος πλέον έπεσε για τα καλά.
Πριν το Outside The Wall τον υποδέχτηκε πάνω με δόξα και τιμή επίσης!
Χαχα, έλα μωρέ, λες και την ξέρω, αστειεύομαι. Και δεν έχω ιδέα για τα προσωπικά του David στα 80’s. Αλλά είναι αυτό που λέει ο Κώστας, πρέπει να γκρινιάξουμε και να τα ρίξουμε κάπου. Κουβέντα να γίνεται μωρέ.
Που τα διάβασες ρε; Στείλε λινΓκ.
Ξέρεις πόσο σε λατρεύω και φυσικά καταλαβαίνω ότι κάνουμε πλάκα!Σήμερα είναι μέρα χαράς για όλους τους θαυμαστές των Pink Floyd!!!:D:D
Μου τα λένε άτομα που ήταν μέσα αυτά,εε βασικά ένας,αλλά διαβάζω και reports άλλων ατόμων όπου ήταν μέσα και γράφουν σε διάφορα Φλοϋντοφόρουμ.
Όμορφες στιγμές
Χε χε, έτσι τα κονέ, ωραίος ο νέος 8)
Πάντως, τι μέρα χαράς ρε;! Το όνειρο έσβησε - Εντάξει, καταλαβαίνεις - ήμουν τόσο κοντά
Πάντως αν είναι όπως τα λες / στα είπαν, μπορούμε να περιμένουμε κάτι και στο μέλλον. Δεν εννοώ στις επόμενες συναυλίες, αλλά γενικότερα. Ιστορικές στιγμές indeed.
Φοβερή η συμμετοχή του Mason
Δε βλέπω άλλα, αρκετά spoilerιάστικα με το βιντεάκι του CN :?
Έλα και το Fleeting Glimpse το γράφει
Before Outside The Wall:
Roger: “Now we know, tonight is the night, that David did me the enormous honour”… prolonged, immense cheering… indaudible… “We’ve done it today. So please welcome David Gilmour!” … even longer, more hysterical cheering… “David Gilmour!” … yet more cheering… “By a strange and happy extraordinary conicidence, there is another remnant of our old band here tonight. Please welcome, Mr. Nick Mason!” … insane cheering… “Thankyou. So let’s have everyone else, come on guys. We’re in this together now. Here they are.”… band come onstage to more cheering, everyone plays Outside The Wall!
There were some other words said by Roger after everyone had left the stage but the three of them, about how much he enjoys playing live now, and what sounded almost like an apology for his past behaviour, and there were lots of hugs! It was fucking beautiful, I’m telling you!
Και φαίνεται πόσο ψυχούλα είναι ο Roger…
Λιωνω με το υστερικο γελιο στο 2.43, ακριβως ετσι θα εκανα κι εγω:lol:
Θεικη αντιδραση Waters που ερχεται o Gilmour κι αυτος προσποιειται οτι φτυνει καποιον :lol: :lol:
Ο πρώτος που μίλησε για λάθη στην κιθάρα κλπ., φαντάζομαι ότι θα έκανε τούμπες για να δει τον Gilmour να παίζει το σόλο με ξεκούρδιστη κιθάρα!!! :lol:
Η Polly τι φταίει ρε παιδιά; Ο μεσιέ Gilmour θέλει να το παίξει καλός πατέρας και να ρίχνει καμιά πενιά πού και πού, και όπως έχει πει και ο ίδιος, το έχει κερδίσει αυτό με την αξία του. Φυσικά οποιαδήποτε σύγκριση με Yoko Ono είναι παντελώς άστοχη!
Μόνο τούμπες??Ολόκληρο το πρόγραμμα της Κομανέντσι στους Ολυμπιακούς θα σου βγαζα.Παρόλα αυτά έχω υπερευαίσθητα αυτιά στα φάλτσα καλώς ή κακώς,οπότε…i live with it.
Προφανώς και αστειευόμαστε για την κυρία Samson-Gilmour…
Πάει το όνειρο του Gilmour
Πάντως ωραία είμασταν εμείς χθες που ξέραμε τι γινόταν την στιγμή που γινόταν, αλλά δεν γίνεται να είσαι εκεί και να ανεβαίνουν ολόκληροι Γκίλμουρ και Μέησον στην σκηνή, και συ αυτό που κάνεις είναι να βγάλεις το άηφον για να το γράψεις στο τουίτερ.
Δεν απαγορεύονταν εκεί τα κινητά? :lol:
Γκίλμορ=Θεούλης
:D:D:D