Εντάξει το κακό έχει παραγίνει.
Διαβάζω ότι θα είναι πάλι στην O2,σαν θεατής.
Καλά βρε αγόρι μου γλυκό,κατέβα και εδώ κάτω λίγο.Να σε δει και λίγο το εξοχικό σου,όλο και κάτι έχεις εδώ εσύ.Κοτζάμ Νταρκ Σαϊντ έγραψες σχεδόν εδώ.Τι θα πει η Αμβροσία στην Λίνδο ε;Ο φίλος σου που λέει συνέχεια “ο Ντέιβιντ και ο Ντέιβιντ”;Τα ελικόπτερα που πέταγες κάποτε;Αυτά τι θα γίνουν;Δεν θα τα δεις;
Έλα λίγο να σε χαρώ,και ας μην παίξεις,θα τα βρούμε εμείς.
Το Καστελόριζο δεν θα το δεις;Κοντεύει να μας το πάρει η Τουρκία(πρώην)κούκλε μου!!Τι θα κάνεις εσύ για αυτό;
Κάν’το για τον πατέρα μου που υπηρέτησε φαντάρος στην Ρόδο και σε θυμάται “Άγγλε”,ξέρεις εσύ…
Άντε με τον αργοκίνητο,μην σηκωθεί και του πέσει η κοιλιά,έχει πάει η Μπλακ-Στρατ δύο μέτρα πιο μπροστά από το κυμπαριλίκι…
Προσωπικά θεωρώ καλύτερη εκτέλεση του Saucerful Of Secrets την από πάνω αλλά και μία άλλη στην Ολλανδία,αν δεν κάνω λάθος,το 1970 στο Pop Festival
Το τραβάνε όσο δεν πάει…Ο Mason στα καλύτερά του,ο Wright να “οργώνει” όλο τα πλήκτρα,o Gilmour να πετά σολάκια μέσα στο τραγούδι και ο Waters εκστασιασμένος να φωνάζει “Come on!!” στον Γκίλμορ!Και συνεννοούνται με τα μάτια,ούτε καν βασικά!
Floydized (και όποιος θέλει να απαντήσει), ποια είναι η καλύτερη κυκλοφορία από άποψης εικόνας/ήχου του [B]video[/B] ή του [B]PPV[/B] και όχι του [B]DVD[/B] του Pulse;
Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ PPV και video, σίγουρα όμως υπάρχουν ανάμεσα σε αυτό που είχα δει το '94 στην ΕΤ1 (και έχω ακόμα σε βιντεοκασέτα!) και στο DVD που κυκλοφόρησε.
Λίγο άσχετο,αλλά μου ήρθε καθώς το διάβαζα μόλις τώρα.Ο Γκίλμορ γενικά ήταν σε φάση εκείνη την περίοδο και μόλις τώρα έπεσε στα ιντερνετικά μου χέρια μία εξομολόγηση της μιας εκ των τριών γυναικών που είχε για backing vocals,και περιγράφει πώς της την έπεσε ο David Κτλ.Ένα έχω να πω.ΜΑΣΤΟΡΑΣ.Όποιος θέλει,να το διαβάσει να παίρνει μαθήματα από τον άρχοντα.
Και στα σοβαρά τώρα,είχε δείξει και το Delicate ρε 'σεις;:-s
Εγώ το χα πετύχει και γράψει το Delicate σε βίντεο από ένα κανάλι της πούτσας που το παιζε και συχνά μάλιστα.Το Pulse θυμάμαι να το συζητάμε την επόμενη μέρα στο προάυλιο του σχολείου.
Απ το ίδιο κανάλι έιχα γράψει και ένα live των Europe και ένα του Gary Moore.
Στείλε κανα λινκ να ενημερωθώ για τα κατορθώματα του Γκίλμουρ Στρος Καν…
Πω πω, το είχε γράψει ο πατέρας ενός φίλου μου που μένει απέναντι και πηγαίναμε και το βλέπαμε. Θυμάμαι σωστά πως πριν δείξουν τη συναυλία είχε προλογίσει κάποιος από τους κλασσικούς “αρχαίους” της ΕΡΤ;
Θα σε γελάσω. Η εγγραφή άρχισε πάνω στην εισαγωγή του Shine on… - πριν από αυτό ήμουν στο δωμάτιό μου, καθώς δεν είχα σκοπό να δω τηλεόραση εκείνο το βράδυ!
μου έστειλε το αγγλικο amazon σαν πρόταση τις επανεκδόσεις…ε παναγιτσα μου…
την μια βλέπεις την κουτά με όλα στα £140, από την άλλη έχεις τις Immersion εκδόσεις(και ακριβές)…
και επίσης δεν υπάρχει μια…και όταν θα υπάρχει θα τα έχουν τσιμπήσει όλα οι μάγκες και ανέβει η τιμή τους στο θεό :?