Και έτσι για την Ιστορία, αν και πέρασε 12 η ώρα.
Σαν εχθές λοιπόν (12/09/75) κυκλοφόρησε το WYWH.
Σοβαρά τώρα. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;
KAI AYTA TI EINAI E?TI EINAI?
το 22/9 τι είναι.
TI GREATEST GIG IN THE SKY ΡΕ 8O8O8O8O8O8O
από ότι κατάλαβα αυτά τα video μάλλον αφορούν τις collector’s editions επανακυκλοφορίες…
εχω την εντυπωση παντως οτι δεν κυκλοφορει τιποτα πριν τις 26/9, οποτε το 22/9 τι ειναι?
Χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, πρόκειται για μια καλοστημένη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των καινούριων επανακυκλοφοριών των Floyd.
Κάτι τέτοιο θα είναι,ίσως με καμιά έκπληξη παραπάνω:wink:
Πάντως σε πιάνει κάτι όταν βλέπεις την Algie και πάλι ψηλά,έστω και ψηφιακά,εε;
ανέβασαν και άλλα, θα μας τρελάνουν!
Ωραία πράγματα…
Btw,όταν το άνοιξα το προχώρησα λίγο και έπεσα πάνω στον Wright…Λίγο αργότερα σκέφτηκα ότι σαν σήμερα,πριν 3 χρόνια,τον χάσαμε:(
Απλώς το θυμήθηκα
Αυτο ακριβως ειναι, πολυ ωραια ιδεα.
etsi maresi
Υλικο να γλυφεσαι οι Immersion editions αλλα τιμη τερμα κλοπη.
Κι άλλα!
Επίσης, αν κάποιος βρίσκεται Λονδίνο, υπάρχει στο facebook μια εκδήλωση φτιαγμένη από την επίσημη σελίδα των Pink Floyd, που λέγεται Pigs on A Wing και θα πραγματοποιηθεί στο Battersea Power Station στις 26 Σεπτεμβρίου…με άλλα λόγια θα ξαναφτιαχτεί το εξώφυλο του Animals live!
Ναι η αλήθεια είναι πως η καμπάνια είναι πολύ ψαρωτική!!
Όπως επίσης αληθεύει και αυτό που λες για το event στο Facebook για το Battersea!Δεν ξέρω τι θα κάνουν εκεί ή αν είναι και αυτό στα πλαίσια του πρόμο.
Ενδιαφέρον πάντως έχει προκαλέσει πως στο πρώτο βίντεο,στο Μεξικό νομίζω,στο τέλος έγραφε “22/9 Greatest Gig In The Sky” ενώ τώρα έχει αφαιρεθεί:-k
Πάντως έχουν κάνει και με Battersea και Algie ε!
Αγωνιώ να μάθω τι στο διάολο συμβαίνει πραγματικά!
Εγώ νομίζω ότι και αυτό στο προμόσιον είναι!
[SPOILER]ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ![/SPOILER]
Εν τω μεταξύ βγαίνει ο Γκίλμουρ σε συνέντευξη και λέει ότι έχουν φτιάξει ότι bootleg “υπήρχε στο διαδίκτυο σε [B]χάλια[/B] ποιότητα”
Απορώ πως θα ακούγονται τώρα,που αντικειμενικά τα bootleg των Floyd ήταν πάντα προσεγμένα!
Kαι εντάξει για να λέω και την αλήθεια αυτό το ποστ το έκανα για να τσιγκλίσω κάναν Awake8)
Την Δευτέρα το γουρούνι θα είναι και πάλι στο Battersea