When the American tour ends next summer, Waters will have been on the road for nearly two years. [B]“They’re trying to get me back to Europe next year,”[/B] says Waters. “But I think I’ll be completely cooked by the end of July next year.”
Ξέρει κανείς floydάκιας άν το βινύλιο του Dark Side of the Moon (Discovery Edition ) κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει Ελλάδα; Λέτε αξίζει ή να ψάξω για καμμιά παλιά κόπια;
νομιζω οτι το discovery περιλαμβανει μονο cd.εκτος αν εννοεις εκεινη την σουπερ ντουπερ εκδοση-κουτι του dark side που παιζει να εχει και βινυλιο μεσα,αλλα στο αμαζον ειναι τσιμπημενη.
Ότι θα λέει,θα λέει.
Όμως άμα το θες βινύλιο,ψάξε καμιά παλιά κόπια,ει δυνατόν την πρώτη,και θα είσαι άρχοντας8)
Άμα θες επεξεργασμένο ήχο κτλ χτύπα κάνα cd με νέο mix και τα σχετικά,όμως για βινύλιο προτείνω την παλιά κόπια.
Πέρα από αισθητικής πλευράς,οι πρώτες κόπιες του δίσκου αυτού πραγματικά έχουν να πουν πράγματα.Μην ξεχνάμε ότι οι πρώτες κόπιες είναι στην ουσία δεύτερης γενιάς8O
Ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει σε αυτό γιατί και γω το ψάχνω.
Μάζεψα κιόλας λεφτά να το πάρω από play αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα και πήρα ένα σωρό άλλα πράματα. Απλά το ανέβαλα όμως. 8)
και γενικά άμα το αγόρασε κανένας, ας μοιραστεί μαζί μας εντυπώσεις
Οι τιμες ειναι ακομα πολυ ψηλα, απο 110 εως 130. Αν υπαρχει επιπλεον κοστος αποστολης η τιμη ειναι πιο πανω.
Υπομονη, χριστουγεννα ερχονται και φυσιολογικα καπου θα βρεθει κατω απο 100 Εκτος αν ρωτησετε αυτους που τα εχουν, για καλυτερη τιμη. Καποιος θα δεχτει.
Το amazon.co.uk δεν έχει έξοδα αποστολής για ελλάδα για αγορές άνω των 20-25 λιρών ,αρκεί να"τσεκάρεις" την free super saver delivery επιλογή.
Το Immersion μου ήρθε,είναι σκέτο φετιχ,είναι η νιοστή διαφορετική έκδοση που έχω το dark side of the moon και παρόλα αυτά είναι καύλα ,τα μπιχλιμπιδάκια μέσα είναι άκυρα μεν(κασκόλ,σουβεράκια και μπίλιες???δλδ…μόνο οι Floyd!) αλλά πανέμορφα(ειδικά τα σουβέρ).Τώρα από υλικό πέρα απ το blue ray δεν προσφέρει δα και κάτι που ο ήδη καμένος Floyd-ας δεν έχει δει ή ακούσει,δεν πρόλαβα ακόμα να δω-ακούσω όλα τα περιεχόμενα,αλλά απλά είναι η σχεδόν υπέρτατη έκδοση του dark side of the moon ever(θα ήταν η απόλυτα υπέρτατη αν περιείχε και βινύλιο κατ’εμέ).Για τους φετιχιστές οπαδούς και μόνο,άντε και για τους 3-4 που δεν έχουν ακούσει ποτέ το Dark Side Of The Moon.
Και εγώ για την Discovery Box Set έκδοση ενδιαφέρομαι να μου έρθει το κουτί σπίτι και να ακούω τα Cd αλλα δεν ξέρω από που μπορώ να το αγοράσω και τι γίνετε με την ισοτιμία με αλλα νομίσματα; λέτε να έρθουν όλα τα προϊόντα από το Why Pink Floyd στην ελλάδα(αν ναι μακάρι να έρθουν πολύ σύντομα);