Σε ευχαριστώ θα δω τι θα κάνω θα ψάξω και θα σας πω όταν λες περίπου 160 είναι πάνω από 160 η κάτω. Αν και ένταξη λέω να περιμένω μήπως πέσει η έρθει πιο φτηνά στην ελληνική αγορά.
:lol::lol::lol:
!!!
Σόρρι μαν για το γέλιο,αλλά θεωρώ πιο πιθανό να πει αύριο ο ΓΑΠ ότι ο κατώτατος μισθός θα είναι 5.000 ευρώ.
Το αυτό.
Σήμερα μου ήρθε εμένα,έπειτα από μέρες ταλαιπωρίας και ότι και να πεις είναι λίγο.
Ναι είναι ακριβό,δεν έχει καμία νέα κυκλοφορία μέσα κτλ κτλ όμως είναι τόσο προσεγμένο και τόσο στιλάτο που είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο.
Τα καλούδια που έχει μέσα δεν παίζονται απλά όπως λέει και ο Κώστας από πάνω,από το εισιτήριο για το Rainbow τον Φλεβάρη του '73 και το backstage pass της τότε περιοδείας έως και χειρόγραφο του Roger με τις περίφημες ερωτήσεις που δημιούργησαν το νόημα του δίσκου.Δηλαδή 'νταξ,κλάμα.
Είναι η απόλυτη version του απόλυτου δίσκου των Pink Floyd,όσοι μπορείτε πάρτε το και δεν θα χάσετε:wink:
Σε λίγες μέρες θα immerse και στο Wish you were here,το οποίο ομολογώ πως το περιμένω με μεγαλύτερη αγωνία απ ότι το DSOTM,ειδικά τα έξτρα καλούδια.:D:D:D
σας μισώ τόσο πολύ. ίσως βολευτώ με κανα experience πάντως
Μαλάκα Κώστα θα το βουλώσεις επειδή δεν έχω τα λεφτά τώρα;
ρε,ξερουμε ποτε κυκλοφορει το dvd της περιοδειας?
Σάμπως εγώ έχω μωρέ μαλάκα??Το σκατό μου παξιμάδι έκανα για να το παραγγείλω.
Λέω να χρεώνουμε το να λέμε ανέκδοτα.Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δηθενιές.
έδιτ:
@θεριέ,κάτι είχε ακουστεί για Δεκέμβρη,αλλά σε ένα άλλο σάητ είπαν για 2013.Τι 2013 γαμώτο???Βέβαια εφόσον συνεχίζει να περιοδεύει και να κονομάει μίλιονς,χαζός είναι να οτ βγάλει νωρίτερα??
:lol::lol::lol:
Kάπως θα το κάνουμε με τα δήθεν και θα βγάζουμε λεφτά:p
Πάντως το Immerse του WYWH σκοπεύω να το πάρω,αλλά όχι τόσο άμεσα,δεν έχω τα λεφτά τώρα:(
Ομολογουμένως ίσως να έχει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον από το αντίστοιχο του Dark Side Of The Moon,καθώς από εκείνη την περίοδο των Floyd έχουμε σαφώς λιγότερο υλικό από ότι είχαμε την περίοδο '71-'73.
Λίγο το ότι είχαν αποφασίσει να κόψουν τις συναυλίες,λίγο το ότι ο καθένας ξεχωριστά είχε μιλήσει στον manager για να αποχωρήσει(χωρίς να το έχουν συζητήσει μεταξύ τους)μας στερείται η δυνατότητα να έχουμε πολύ “ανεπίσημο” υλικό από τότε,που να έχει διαρρεύσει.
Συνεπώς το υλικό το έχει το ίδιο το συγκρότημα και το περιμένουμε με ανυπομονησία:roll:
Wish You Were Here με βιολιά και δεν συμμαζεύεται:D
Άσε που και έχουμε να κάνουμε με την πιο “καυτή” περίοδο του Γκίλμουρ κιθαριστικά,οπότε θα γίνεται μακελειό…
Για το DVD τώρα,όντως λένε πως έχουν τα άλλα δύο σειρά,του 81 των Floyd(έχει τα δικαιώματα ο Waters αν και υποτίθεται πως είχε χάσει τις κόπιες:lol: )και αυτό της περιοδείας του Dark Side Of The Moon,που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.
Ειδικά αυτό του Wall του '81 έχει πολύ πολύ δουλειά,καθώς οι Floyd τότε,αν και είχαν αποφασίσει να το τραβήξουν,δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τον φωτισμό κτλ,και τώρα ο Waters το έχει πάρει λίγο πατριωτικά το θέμα!
βαλτε καμια φωτο μ αυτο που πηρατε αν θελετε,να δουμε:)
είχα μια μεγάλη απορία εδώ και χρόνια σχετικά με τους Pink Floyd και νομίζω ότι εδώ είναι το μέρος που μπορεί να βρω μια απάντηση… :roll:
δεν έχω δει ποτέ κάποιο video (live ή τηλεοπτικό) από την περίοδο των Wish you were here και Animals (που είναι οι 2 αγαπημένοι μου δίσκοι από Floyd)… δεν υπάρχει κανένα τηλεοπτικό υλικό ή είναι πολύ σπάνια να τα βρει κάποιος?? άλλες μπάντες της εποχής (π.χ. zeppelin, stones, sabbath) έχουν πολύ υλικό και για αυτό μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει έστω ένα live clip από αυτούς τους δίσκους…
Ναι είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει πράγμα από αυτές τι περιόδους,πέρα από λίιιιγες εξαιρέσεις.Αν ψάξεις θα βρεις κάποια βίντεο από live εμφανίσεις τους.Εκείνα του 1975 είναι πιο λίγα νομίζω από εκείνα του 1977,όπου εκεί έχουμε κάποια βίντεο από την τότε περιοδεία,την In The Flesh(περιοδεία όπου όπως έχουμε πει είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη που έκανε ποτέ συγκρότημα-ασχέτως αν ακόμα και οι ίδιοι οι Floyd δεν την αναφέρουν ποτέ).
Είναι πραγματικά κρίμα να μην υπάρχει ένα καλό bootleg βίντεο όπου θα υπάρχει τουλάχιστον μία συναυλία του 1977:(
Μετά χαράς:)
Όλο το πράμα απλωμένο.Από τα 6 δισκάκια,το photo album της περιοδείας,το booklet και το credit’s book έως το κασκόλ,τις μπίλιες και γενικά όλα τα αναμνηστικά
[SPOILER]
[/SPOILER]
Εδώ,μία φωτογραφία από το εσωτερικό του άλμπουμ της περιοδείας
[SPOILER]
[/SPOILER]
Χειρόγραφο του Roger Waters σχετικά με το Dark Side Of The Moon…
[SPOILER]
[/SPOILER]
…και η πίσω πλευρά όπου αναφέρει και κάποιες από τις ερωτήσεις οι οποίες δημιούργησαν και το concept του αριστουργήματος
[SPOILER]
[/SPOILER]
Και εδώ έχουμε αναμνηστικά από το backstage pass της περιοδείας και το εισιτήριο για την 18η Φεβρουαρίου του 1973,όπου οι Pink Floyd παρουσίασαν τον δίσκο στο Rainbow
([B]σημείωση[/B]:Το Dark Side Of The Moon ξεκίνησε να παίζεται στην ολότητά του σχεδόν από τις 20 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου.Όμως κάτω από τον τίτλο “The Dark Side Of The Moon” παίχτηκε στις 20 Φεβρουαρίου,στις 20:00 το απόγευμα,για πρώτη φορά,δύο μέρες δηλαδή μετά τις 18.Αυτή η μέρα μπήκε “εκτάκτως” στις άλλες τρεις που είχαν κλείσει οι Pink Floyd και κυκλοφόρησε αργότερα σε bootleg όπου και τότε πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα(!!!) καθώς πολλοί νόμιζαν ότι πρόκειται για επίσημη κυκλοφορία.
Ο τίτλος πλέον ήταν “The Dark Side Of The Moon-An Assorted Piece For Lunatics”.
Στις προηγούμενες μέρες ο τίτλος “Dark Side Of The Moon” δεν υπήρχε,παρά μόνο το δεύτερο σκέλος.)
[SPOILER]
[/SPOILER]
ενταξει δεν εχω λογια
κοσμημα!
[SPOILER]Ο Γκίλμουρ βάζω στοίχημα πως ακόμα ρίχνει γκομενάκια με την κιθάρα,την φωνή και το όλο πακέτο:p[/SPOILER]
[SPOILER]και την κοιλιτσα! :p:p[/SPOILER]
Floydized η Immersion Edition ειναι μια ομορφια πραγματικα. Τα κοιτας ολα και τα απολαμβανεις με τις ωρες. Και το The Dark Side Of The Moon ειναι ο αγαπημενος μου Floyd δισκος, οποτε καταλαβαινεις πως ζηλευω… Πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο.
To Wish You Were Here με το βιολί είναι μία ομορφιά πραγματικά και είναι ηλίθιοι που δεν το κυκλοφόρησαν τελικά.-
Όχι εντάξει,και η φωνή του Ντέιβιντ καλή είναι:p
το χειρογραφο ειναι φωτοτυπια η κανονικα με στυλο απο ροτζερ?
επισης επειδη δε βγαζω τα γραμματα στις τρεις ενδιαμεσες ερωτησεις τι ακριβως γραφει?:-k
Tα notes της Ιmmersion του “Wish You Were Here” αναφερουν ποιανου ειναι το μυξορουφι και ο βηχας στην εισαγωγη του ομωνυμου κομματιου?:lol: