πλακα κανεις???8O8O8Oνα παω δλδ αυριο ν χτυπησω???μην παω κ τζαμπα δλδ,θελω κοντα μια ωρα,απο κει που μενω…
Τα remasters ρε συ βγήκαν το '94! Αυτά έχει! Δεν έχει βγει κάτι πιο πρόσφατα!
Animals ή Wish You Were Here?
Nαι, εννοώ εκδόσεις πριν το '94 που δεν έχει γίνει remastering αλλά είναι απλά AAD.
Για το DSOTM έχει βγεί και η έκδοση σε 5.1 που έιναι πιό πρόσφατη αν δεν κάνω λάθος.
Τεσπα, ευχαριστώ, θα πάω να τα τσεκάρω και να συμπληρώσω ίσως κάποια κενά.
Ναι για το DTOTM ισχύει αυτό που λες και να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι ποιο είχε στη fnac. Από τα υπόλοιπα πάντως, αυτά που έχει είναι τα remasters του '94/'95.
Το WYWH το είχε νομίζω 9 Ευρώ. Το Animals δε θυμάμαι. Εγώ πήρα “A Saucerful…”, “Meddle” & “Obscured…” 21 ευρώ όλα μαζί!
Δεν μου αγοραζεται και μενα κανενα ?
Μένω πολύ κοντά, οπότε μπορώ να περάσω αν θες, να πάρω και μετά στα στέλνω. Pm me…
Όχι, εγώ ποιο είναι καλύτερο ρωτάω.
Α! Ε, αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση. Το Animals είναι πιο progressive και “δύσκολο”, ενώ το WYWH πιο “άμεσο”…
αν βρεθούμε για μπάσκετ, να σου δώσω κι εγώ ένα cd για ένα μέλος από δω που μένει πάτρα
κατ εμε το animals ισως και να ειναι οτι καλυτερο εγραψαν.ειδικα αμα εχεις διαβασαι κ το animals farm του orwell το connection ειναι ακομα πιο μεγαλο.
βρηκα ΤΟ pink floyd hub στο DC++ που εχει ολα(μα ολα!) τα bootlegs που εχουν κυκλοφορησει απο pf
εφαγα ενα κολλημα και κατεβασα καμια 50αρια μονο απο την in the flesh tour 1977 που παιζουν ΟΛΟ το animals,ΟΛΟ τo wish you were here και 2 κομματια απο dark side
και απιστευτες εκτελεσεις…
pigs(3do) στα 18-19 λεπτα
shine parts 6-9 στα 21 λεπτα
και ο waters δαιμονισμενος με τα ζωα απο κατω που πετανε στρακατσρουκες κ δεν τον αφηνουν να τραγουδησει κ τους γαμωσταυριζει…
τεραστια μπαντα(και βασικο,live ακομα ποιο τεραστια)
ψαχτε να βρειτε το bootleg ‘animals insticts’(revision B) πουναι απο στο oakland,CA 09.05.77
ηχος σαν απο soundboard…
επισης βρηκα σε torrent site (που δεν μπορω να το αναφερω εδω παρα μονο με pm) απιστευτες εκτελεσεις απο βινυλια ριπαρισμενα αψογα σε lossless
τα κατεβαζεις και ειναι σαν να εχεις βινυλια που δεν νομιζω να υπαρχουν πια στο εμποριο(πχ ιαπωνικη εκδοση του animals απο 1977)
τρομερο εργαλειο το ιντερνετ.
μιας και πιάσατε κουβέντα για το animals σας προτρέπω να ζητήσετε από τον Dyingfreedom τώρα που τον έχετε συντάκτη να σας προμηθεύσει με ένα καταπληκτικό κείμενο που είχε δημοσιεύσει κάποτε για το Animals.
Πάνο, μιας και δεν βρίκσεται πλέον αυτό το κείμενο κάπου, αν θες εκμεταλλεύσου το.
Πρόσφατα ανακάλυψα πως το έχω αγοράσει 3 φορές (σε διαφορετικές εκδόσεις). Χαμπάρι δεν το είχα πάρει…
Επίσης, Dude, ελπίζω να εννοείς εμένα!
Τέλος, από τη μια στραβώνω για αυτά που έχω χρυσοπληρώσει, από την άλλη έχω τρύπες να καλύψω.
Ξεκαρδιστική συνέντευξη του Guy Pratt εδώ:
Ο τύπος είναι θεός :lol:
animals για μενα…
μια ερωτηση…ξερει κανενας αν εχει βγει ποτε το is there anybody out there? the wall live 1980-81 σε ντιβιντι ή βιντεοκασσετα??
πρεπει να εχει παρει κατι το ματι μου στο μοναστηρακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος…θενκς…
Υ Π Ε Ρ Ε Κ Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Ο Ι
μην λεμε συνεχεια μωρε τα ιδια…
Υ Π Ε Ρ Ε Κ Τ Ι Μ Η Μ Ε Ν Ο Ι
μην λεμε συνεχεια μωρε τα ιδια…
Ρε το να μη σας αρέσουν είναι σεβαστό…
Μη γίνεστε γραφικοί όμως, έλεος…
μεγαλο συγκροτημα αλλα οχι οσο θεωρουνται, τουλαχιστον οχι συγκριτικα με αλλες μπαντες.
ποιος γινεται γραφικος ρε βεγγο?
Σαφώς. ¶λλωστε υπάρχουν πολλές μπάντες που έχουν βγάλει “Dark Side Of The Moon”, “Animals”, “Wish You Where Here”, “Meddle”, “The Wall”…
Το Wall Live σε DVD δυστυχώς δεν υπάρχει.