Pink Floyd

δηλαδη κατι που εχω δει στο μοναστηρακι σε dvd με το ιδιο εξωφυλλο (με τα προσωπα τους) δεν ειναι αυτο ετσι???

υπερεκτιμημενοι ειναι στον δικο σου μικροκοσμο και ο λογος ειναι επειδη δεν σου αρεσουν τοσο πολυ…

και στον δικο μου μικροκοσμο καποιες μπαντες<< που κατα γενικη ομολογια θεωρουντες κορυφαιες>> τις θεωρω υπερεκτιμημενες επειδη δεν μου αρεσουν τοσο πολυ…

οποτε δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου αλλα ουτε και να διαφωνησω…

ε, οχι τα συγκεκριμενα δεν τα εχουν βγαλει αλλοι, απλα εχουν βγαλει πολυ καλυτερα:
KING CRIMSON - 1oς, LIZARD
ELOY - OCEAN
VAN DER GRAAF GENERATOR - PAWN HEARTS, H TO HE WHO AM THE ONLY ONE
SOFT MACHINE - THIRD
GONG - η τριλογια
AMON DUUL - TANZ DER LEMMINGZ
CAN - EGE BAMYASI

και καμια κατοσταρα αλλα…

σε χαλασε?

κοιτα λιγο τον τιτλο του thread και μετα πες μου αν εγραψα κατι λαθος
εκτος εαν πρεπει να γραφουμε μονο εγκωμιαστικα σχολια, οποτε σορυ, ειναι τελεια μπαντα!

Υπάρχουν κάτι bootleg μόνο, με χάλια εικόνα και νομίζω μόνο αποσπάσματα της συναυλίας.

Πάρα πολύ, δε θα κοιμηθώ το βράδυ :stuck_out_tongue:

Βαριέμαι να το αναλύσω, πάντως αναφέρεις δίσκους κορυφαίους μεν, αλλά που απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και είναι λίγο αυτό που λέμε “Η τέχνη για την τέχνη”. Επίσης, κανένας από αυτούς που ανέφερες δεν είχε τη συνέπεια των Floyd όταν μεσουρανούσαν. Οι Floyd έβγαλαν 8-9 δίσκους που είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Τα παραπάνω συγκροτήματα, πλην των Crimson, άντε να έβγαλαν 2-3 που πραγματικά άξιζαν.

2-3? μπα… ψαχτα λιγο καλυτερα. τεσπα απλα εγω ειπα την προσωπικη μου αποψη γιατι αυτο καταλαβα οτι ηταν το θεμα του thread
και σιγουρα οι floyd δεν εχουν 8-9 καλους δισκους ουτε σε ολοκληρη την δισκογραφια τους (γνωμη μου)

καλα εκανες και ειπες την γνωμη σου,η οποια ειναι και σεβαστη …δεν ειπα κατι αρνητικο για αυτο…

οκ τοτε. δηλαδη με αγαπας? με αγαπατε ολοι σας?

εννοειτε πως σ αγαπαω…κοριτσακι εισαι η αγορακι;;;;:):):slight_smile:

ε οχι και κοριτσακι, 25 χρονων κοριτσαρος!:roll:

οτι πρεπει…θες να τα φτιαξουμε;;;:youwish::youwish::youwish:

εμμμ… γιατι οχι? ποσο χρονων εισαι?

27…κοιτα αφου ακουμε και οι δυο rock νομιζω πως ταιριαζουμε…τουλαχιστον σ αυτο…

ναι αλλα ουτε που ξερω πως εισαι… ετσι στα τυφλα βρε?

ε αν θες ολα γινονται…μου στελνεις το msn σου και ολα παιρνουν το δρομο τους…

ε δεν ξερω… και αν δεν σου αρεσω και μετα ερθεις σε δυσκολη θεση?.. δεν ξερω ρε ειναι λιγο περιεργες αυτες οι γνωριμιες απο ιντερνετ. εσυ δεν εχεις κοπελα?

Αυτο ειναι που λέμε Εραστής του Μεσονυχτίου :trumpet:

μηπως ζηλευεις…:p:p:p

?The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

sign-:oops::–
ωχ… μας πηραν στο ψιλο βρε startruck μου…