κριμα…μια γνωριμια ηθελα και γω να κανω αλλα δεν καθησε…καλυτερα να ψαχτω με αλλα sites…:-s:-s:-s:lol::lol::lol:
To συνεχίζεις βλέπω…
Srsly, ο mamieisblue μυρίζει μαντράχαλος από 50 χιλιόμετρα (ή gigabytes αν προτιμάτε)
επεσες διανα!
Υπερεκτιμημένοι? Μάλλον το αντίθετο.
Έχουν υπερεκτιμημένα τραγούδια, αλλά οι ίδιοι κάθε άλλο παρά παραεκτιμημένοι είναι…
Και το Ummagumma είναι από τα καλύτερα album που έχουν γραφτεί ποτέ, ως και σήμερα.
κ πολυ μαλιστα!
τα εχουμε πει πολλες φορες ετσι κ αλλιος
καλα οχι κ 8 - 9 καλους δισκους οι Φλουδ αμα σε αρεσουν εσενα οκ!
ειναι σαν να σου λεω εγω επειδη γουσταρω Jetro Tull οτι ολοι δισκοι νανανε!(που νανανε αλλα τεσπα)
οσο περανε τα χρονια τοσο πιο απλους θεωρω τους φλουδ κ τπτ παραπανω απο ενα “τυχερο” ψυχεδελοποπ Group. αυτους προωθησαν(κ για αυτο ακουσατε prog) αυτους μαθατε αυτους αγαπησατε!
Έχουμε να πούμε ότι αυτό το άλμπουμ είναι ΓΚΑΒΛΑ πάρτε το όλοι:
Είμαι απτους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο που δεν τους αρέσουν οι Floyd…αυτό και αν είναι σπάνιο! Μιλάω εννοείται για γούστο, θα πρεπει πάντα να διαχωρίζουμε το γούστο μας από την αποδεδειγμένη αξία του καλλιτέχνη…Πόσοι άραγε το έχουμε αυτό στο μυαλό μας όταν κρίνουμε ελαφρά τη καρδία…Είναι τεράστιοι μουσικοί δίχως αμφιβολία, με απίστευτη επιρροή, αλλά ρε παιδάκι μου…το γούστο γούστο! Δεν ξέρω, μου ακουγόντουσαν πάντα σαν απίστευτα επιτηδευμένοι, μου βγάζαν κάτι το αλλαζονικό δεν ξέρω…Τα φωνητικά του Waters επαιζαν ένα επιπλέον ρόλο σε αυτό νομίζω. Και η ειρωνία με μένα είναι, ότι τρελαίνομαι για τα συγκροτήματα που επηρρέασαν λόγω χάρη Porcupine Tree, αλλά οι ίδιοι δε μου αρέσουν…Τι να κάνεις, κανείς δεν είναι τέλειος χεχε!
εσύ ακούς και σωστά πράγματα (Theater)!
αλλά αυτό να το κοιτάξεις. Ξεκίνα με απλό διαλογισμό και στην ανάγκη δες ψυχίατρο!
Άσε φίλε Οutshined, παίζει να είναι καμιά γενετική ανωμαλία:p. Ασχολούμαι και με τέτοια γενετικά, ευκαιρία να το ψάξω:D
Χμ… Το περίεργο είναι ότι ο Waters άρχισε να αναλαμβάνει τα φωνητικά πολύ αργά (βασικά σε Wall και Final Cut). Αν ακούσεις πρώτης περιόδου δίσκους τραγουδάνε κυρίως οι Gilmour/Wright.
Όσο για τον Bluezlick Σάκη τον αγαπάμε με τα ελαττώματά του, τι να κάνουμε… Έχει την τάση όταν μιλάει για progressive να το ταυτίζει ντε και καλά με την τεχνική και τη δεξιοτεχνία. Oh well… (όπως θα έλεγαν και οι Fleetwood Mac…)
γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα στο φορουμ! ξεκινω το ποστ μου εδω αφου τους θεωρω ως ενα απο τα 3 μεγαλυτρα συγκροτηματα απο καταβολης κοσμου:P
οι Pink Floyd ειναι οι τελευταιοι και πολυτιμοτεροι μουσικοι μετα Χριστον. το 1994 σταματησε να παραγεται μουσικη, υπο την original εννοια του ορου, κατα την γνωμη μου.
το απιστευτο rock συναισθημα της μουσικης τους, που θα μπορουσε παντα να περιγραφτει μονο με τις λεξεις PINK FLOYD ειναι ανεπαναληπτο. θεωρω πως τα 5 μελη τους ειναι οι 5 απο τους 20 πιο ταλαντουχους μουσικους και συνθετες ολων των εποχων (το ιδιο πραμα λεω). ταυτοχρονα μερικες απο τις πιο rock στιγμες του 20ου αιωνα (και για παντα, μονο τοτε βασικα υπηρχε rock) συνδυαζονται σε ενα μονο συγκροτημα, και καποιες φορες σε ενα μονο τραγουδι.
τι να πει κανεις για το Echoes, ειδικα απο το Pompeii??? δεν εχω ακουσει πιο δυναμικα γυρισματα. ειδικα η εισοδος του part 2 θεωρω πως ειναι ισως η πιο δυνατη στιγμη της rock.
ποιος μπορει να υποτιμησει το Time με πειστικο επιχειρημα??? προκειται για μια απο τις πιο απιστευτες μουσικες συγκυριες. το σολο ειναι υπερθεϊκό. ειδικα στο σταματημα, με ολα αυτα τα echo effects…
τι να πουμε και για το Interstellar Overdrive, ενα απιθανο boogie της δεκαετιας του 60…
και δεν ειναι 5-10 τραγουδια. ειναι 40-βαλε τα τραγουδια τους που πιστευω πως εχουν διαορφωσει την rock.
τελος παντων. το θεμα ειναι πως μιλαμε για ενα απο τα πλεον ψαγμενα συγκροτηματα. νομιζω το πιο ψαγμενο και αξιολογο… και πως οι αλλοι μεγαλοι rockers τους παραδεχονται (πχ Ian Anderson)
γεια σας και απο μενα… ειναι το πρωτο μου ποστ αν και ειμαι μελος αρκετο καιρο πριν.
λοιπον… οι Pink Floyd ειναι ενα απο τα πιο αξιολογα συγκροτηματα.
Εγραψαν και τραγουδησαν τραγουδια πολυ μα πολυ ψαγμενα…ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΕΡΑ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
θα διαφωνησω ομως μαζι σου locomotive στο οτι το 1994 σταματησε να παραγεται μουσικη…αν εννοεις τετοιου ειδους μουσικη (pink floyd) ενταξει…μπορει… ομως ακομα και τωρα υπαρχουν αξιολογα συκροτηματα - που οταν λεμε ετσι τα ‘‘προσβαλουμε’’ - ειδικα απο τις σκανδιναβικες χωρες που παραγουν μουσικη με ολη τη σημασια της(κυριως μεταλ). Ψαξτω λιγο και θα δεις οτι η μουσκη δεν σταματησε στους PINK FLOYD οσο καλη και αν ηταν η μουσικ τους. ευχαριστω.
εννοω κυριως rock, blues και jazz μουσικη. η μεταλ, για εμενα παντα, ειναι σαν ψευτκη version της hard rock…
Οτι και να πεις για τους Pink Floyd ειναι λιγο…Απλα απο τα πιο διαχρονικα συγκροτηματα στο χωρο που εχουν επηρεασει τοσους και τοσους!
okay… γουστα ειναι αυτα, αν και νομιζω οτι αυτο που λες(το οτι ειναι ψευτικη vession…hard rock:wink:) ειναι ατοπο. η μεταλ ειναι κατα τη γνωμη μου απο τα πιο καλα ειδη μουσικης. τεσπα. και αν οχι μεταλ, εσυ δηλαδη δεν ακους τιποτα καινουριο? απο το 1994 και μετα ακους τα ιδια? :?
βασικα η αληθεια ειναι πως δεν ακουω καινουργια μουσικη. μονο παλια. αλλα ειναι τοσο πολλα που ειναι περισσοτερα απο τα καινουργια και να σου πω την αληθεια και το Division Bell δεν μου φαινεται τοσο αξιολογο.
πωπωω… τι εισαι εσυ? :lol: τα κριτηρια σου πρεπει να ειναι πολυ αυστηρα…
τωρα θα συμφωνησω οτι τα παλιοτερα τους alboum ισως να τα δουλεψαν καλυτερα απο οτι το division bell (που ηταν και το τελευταιο τους)…
κοιταξε, απλα δεν μου αρεσει το πολυ νταπαντουπα κατα τ αλλα νομιζω πως το γουστο δεν εχει να κανει με κριτιρια αποκλειστικα…
πες μου τα αλλα 2 που θεωρεις “μεγαλυτερα καταβολης κοσμου”
μουσικη δεν σταματησε ποτε να παραγετε! ευτιχως δλδ! τωρα για σενα ειναι αλλου παπα ευαγγελιον!
οσο για το Echoes ειναι επος αλλα οχι κ η πιο δυνατη στιγμη της Rock θα μας πεσει κανα αμονι στο κεφαλι σου…
ολα αυτα μπορει να αρεσουν σε σενα πολυ κ ειναι απολυτος σεβαστο αλλα μην μας τους παρουσιαζεις σαν το υπερτατο Group γιατι ειναι τοσο προτουποι οσο εγω ο Michael Jordan!
τωρα εαν θεωρουνται ψαγμενοι οι φλουδες τοτε πρεπει να ακουω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ ψαγμενη μουσικη! :-k
εαν εχεις διαβασει συνεντευξεις του ΙΑΝ παραδεχετε του YES κ του θεωρει απο τα μεγαλυτερα GRoups!
τεσπαααααααα
Mandrake κ εγω σε αγαπαω
το prog δεν ειναι αναγκη να ειναι τεχνοκρατικο κ το ξερω πολυ καλα!
οι φλουδες οπως ειναι καθαρα ποπ μουσικη η “ψαγμενη” για μεταλαδες κ ροκαδες!
αμα ακους deep purple zeppelin Thin lizzy UFO κ μετα ακουσεις φλουδες θα σου φανουνε καραψαγμενοι προοδευτικοι κ αλλες @@ριες αμα ομως ακουσεις CAN , Lusifers Friend, Focus, k… τοτε θα πεις οκ παιζουν πολυ ωραια αλλα δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο!
σας αγαπαω ολους κ εας σας αρεσουν οι φλουδες ειτε ειναι απο μπανανες ειτε απο μανταρινια!
Υ.Γ. το cozy τον αγαπαω λιγοτερο γιατι τους αρεσει ο Βλιμαν! :lol: