Pirates City + The Coreys Double LP Launch Live at six d.o.g.s

Pirates City + The Coreys Live
Double LP Launch

  • after party at The Bar

Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 21:00
Είσοδος: 3 ευρώ

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου οι Pirates City και οι The Coreys ανεβαίνουν στην σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν τους νέους τους δίσκους σε ένα καταιγιστικό live που θα καταλήξει σε ένα μεγάλο after party στο The Bar μετά τα μεσάνυχτα.

Οι Pirates City είναι το διαχρονικό punk-rock συγκρότημα απο το Γαλάτσι που κατεβαίνει για να μεθύσει, να διασκεδάσει και να τραγουδήσει μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους τραγούδια βγαλμένα από αληθινές καταστάσεις με κοινωνικοπολιτικό στίχο.

Εμφανίζονται ξανά στο six d.o.g.s μετά απο περίπου έναν χρόνο για την παρουσίαση του τρίτου τους ανεξάρτητου δίσκου με τίτλο “Στο Φινάλε”. Οι Pirates City έχουν κάνει συναυλίες σε πολλούς χώρους με καταπληκτικούς μουσικούς.

http://piratescity.gr/

Oι The Coreys είναι ένα τετραμελές «βασανισμένο» συγκρότημα με punk-rock διάθεση από την Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν το 2008 με πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενηθεί σε μικρά και μεγάλα stages πλάι σε γνωστούς αλλά και εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες. Με τέσσερα EP και ένα LP, οι The Coreys επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από δύο χρόνια για να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο, με τίτλο “Για πανκ ενδεχόμενο”. Στοιχεία ska, punk, rock, funk και ελληνικός κοινωνικός στίχος, πλαισιώνουν τα τραγούδια τους ενώ και οι τέσσερίς τους δουλεύουν στην AΕΠΕΠ (Ανεξάρτητη Εταιρία Παραγωγής Ενέργειας “Πόγκο”).

Eξάλλου, δεν θέλει τρόπο. Θέλει πόγκο!

www.thecoreys.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/