Οκ θα κανονισουμε toast-meeting τότε…:lol:
Y.Γ Αν και σε φοβαμαι εσενα…
Οκ θα κανονισουμε toast-meeting τότε…:lol:
Y.Γ Αν και σε φοβαμαι εσενα…
Ωχ, σου χω πει την ιστορια με την ομελετα, την φετα, την κετσαπ κι εναν φιλο μου; την ομελετα/κρεπα, την μερεντα και την αδερφη μου;
Δεν το ηθελα, πιστεψε με
Αλλα νταξει στα τοστ δε παιζομαι. Μετα ακολουθουν σαλατες. Ε, αυτα. Κι εννοειται τηλεφωνα σε πιτσαριες, σουβλατζιδικα κτλ
Για πε, για πε
Η φαση μεχρι να φτασουμε στο αποτελεσμα ειναι μηδεν αλλα τεσπα
Ειχα φτιαξει ομελετα για μενα κι εναν φιλο μου και πιασαμε την κουβεντα στο μεταξυ. Ξεχνιεμαι, παω να δω την ομελετα, του λεω οτι ειναι οκ (μουσια), την βγαζω, την σερβιρω απο την μερια που δεν ειχε καει, της βαζω κετσαπ. Εκεινος μου ζητασε φετα (οχι για να μη λεμε οτι κανω εξαλους συνδιασμους :P). Ε, το φαγε ολο αυτο διοτι ισχυριστικα οτι δεν πειναω για να μην φαω. Τ’ αυγα δεν ηταν καλα χτυπημενα (το καταλαβε δλδ), ειχε τσοφλια, περα απο το καψιμο και τον εκρικτικο συνδιασμο. Και ειχε μια ωραια εκφραση την ωρα που ετρωγε (για να μην με προσβαλει). Απορω γιατι ξεκοψαμε.
The end.
Σε αποκλειστικότητα την επομενη εβδομαδα στις Αποδειξεις…
Μφφ, περίμενα κάτι πιο κίνκυ
Εδιτ: Πάντως έχω και εγώ μια παρόμοια ιστορία με μια πρώην, ένα σνίτσελ και κάτι μανιτάρια… Και μετά σου λένε Ελληνίδα νοικοκυρά
Davidian, μη :Ρ
θα σου μαγειρευω ενα μηνα, σε παρακαλω :P:P
Manos, μυθος ειναι η Ελληνιδα νοικοκυρα. Το πιο σωστο ειναι η γιαγια ελληνιδα νοικοκυρα γτ ετσι οπως παμε… :lol: Οι αντρες μαγειρευουν καλυτερα απο τις γυναικες, το μονο που ξερω! (στη φασινα δεν μας πιανει κανεις βεβαια :P)
Πες κι εσυ την ιστορια σου, βγαλε το αχτι σου εκτος κι αν ειναι ΧΧΧ. Ειμαστε και μικρα παιδια.
Πω πω,τωρα πρεπει να ρωτησω το στομαχι μου τι απο αυτα τα θεσπεσια φαγητα προτιμαει περισσοτερο…
Για λογους ισοροπιας στο δημοψηφισμα ψηφιζω pizza
Μπα όχι και XXX… Αν εξαιρέσεις το ανελέητο βιασμό ενός κομματιού σνήτσελ και τα αίματα που ανακάλυπτες καθώς το έτρωγες! χαχαχα
μετα απο ποοοοολυωρη μαχη με το στομαχι μου ψηφιζω ΣΟΥΒΛΑΚΙ:!: :!: :!:
Αν εσυ ειχες πολυωρη μαχη με το δικο σου στομαχι εγω με το δικο μου θα επρεπε να ειχα τον εκατονταετη πολεμο
εεε…αφου αρεσουν πολυ στο στομαχι μου και τα δυο…εγω φταιω???
info εδω και τωρα για τις πιτσαριες της πατρας παρακαλω…
Λοιπόν:
-Signore-Aγιου Ανδρέου στην Πλατεία 3 συμμάχων
-Αmaretto-Πλατεία Βουδ μετα τους 5 δρόμους
-Dellis-Aγία Τριάδα Ζαρουχλέικα
-Family-Γουναρη κατω απο τα Ψηλά αλώνια…
:thumbup:
Ε,οχι.Δεν το δεχομαι… υπαρχουν και κοπελιτσες που ανοιγουν τα φτερακια τους στην μαγειρικη και τα πανε πολυ καλα!
-Τι ξερεις να μαγειρευεις?
-Μακαρονια, πατατες, μακαρονια, πατατες, μακαρονια…
(Αλλα θα εμπλουτιστει η απαντηση σε κανα δυο χρονια!:-s :roll: )
Θα μας στουμπώσεις εσύ για τα καλά…:lol:
pizza μόνο και μόνο επειδη μόλις εφαγα ενα μ’ απ΄ολα:wink: !
Λεβέντες τι μαγείρψα προχτές?
Χοιρινό με ανανά κ sauce Jack Daniels!!!
Όλοι με δουλεύανε… :lol:
Μωρε μπραβο,τα σπαει δαυτο.
Ρε μπας και δουλευεις στα Friday’s??