Χα!!!Δεν εχεις φαει αλμυρη φουρνουαπο εμενα γι’αυτο το λες!
Η ζυμη για αλμυρη κρεπα ειναι διαφορετικη απο τη ζυμη για γλυκια
συμφωνω αλλα το σαντουιτς αμα το παραγεμισεις δεν συγκρινεται με τιποτα…χτες εφαγα ενα στα εξαρχια κολαση!!1
1)οχι δεν εχω
2)δεν το ξερα αυτο :?
αμα θες κρεπα αλμυρη φαε σαντουιτς…ασε που το σαντουιτς τρωγεται και με το χερι και ειναι και πιο βολικο
Ολα τα φαγητα τρωγονται με το χερι :lol: :lol:
Σωστος ο τολκηςςςςςς. Ε τι διαλο τα εχεις τα πτυχια… Καλα ειναι μια αλυσιδα απο κρεπερις σε Κοζανη, Τρικαλα και Λαρισσα(Μποεμ) που κανει ΤΗΝ κρεπα. Εχω φαει μια αλμυρη που εκανε 5.00 και μου την φερανε σε πιατελα γιατι ηταν τερας. Περιττο να πω οτι καταφερε να δαμασει και να κατανικησει την θηριωδη μου πεινα και γαμουσε κιολας.
Δίκιο έχει η ράνια ρε! Τόλκη δεν περίμενα από εσένα να είσαι τόσο άμπαλος στο θέμα της κρέπας!
Κρέπα σοκολάτα με μπισκότο ρεεεεεε!
Αυτες που πουλανε στις μπουτικ κρεπας ειναι οντως αηδιες.Οι σπιτικες φουρνου δε παιζονται
Μια χαρα ειναι ρε οι αλμυρες κρεπες.
Μαθετε να τρωτε απ ολα.
Μα, απ όλα τρώω
Στο τσουβλάκι
Ναι φαινεται οτι ξερεις να τρως.40 κιλα μαζι με τα παπουτσια!Ου ρεεεεεεεεεεεεεεε
Ναι το ξέρω… Προσπαθώ να χάσω και άλλα, αλλα είναι δύσκολο…
ΥΨΙΣΤΟΣ συνδυασμος. Με σιροπι σοκολατας απο πανω κι ολας ε? αχχχ αυτα ειναι
πες τα πες τα ρε ντιμον κλινερ ακους εκει αλμυρη κρεπα… καλα ισως φταιει το οτι εχουμε πεσει σε μαπες μαγαζια
Πόπο γαμώτο μου άνοιξες την όρεξη τώρα…
Και πάλι, όσο καλή να είναι η αλμυρή κρέπα, το σάντουιτς είναι πιο γρήγορο!
Εμ… πες τα πες τα[-X
μπακ του τοπικ.
Εκει ψηλα στη Σαλονικη, στην Τουμπα συγκεκριμενα που ειχα παει, με ρωτουσαν αν το σουβλακι το ηθελα σαντουιτς κανω ‘‘οριστε?’’… η ξαδερφη μου δε που ηξερε ελαφρως περισσοτεραπραγματα περι θεσσαλονικιας διαλεκτου, μου λεει ‘‘το τυλιχτο το λενε σαντουιτς…’’
θα θελα -.- σαντουιτς μου φερανε.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Κάτι άντίστιχο είχε γίνει και στο μοναστιράκι, όταν είχε έρθει μια φίλη από το Ηράκλειο και ζήταγε γιαούρτι στο σουβλάκι και την κοίταγε ο σουβλατζής σαν ούφο!
αναφερω κι αλλο γεγονος
Ειχαν ερθει στο νησι μου για διακοπες κατι φιλοι. Ο ενας απο αυτους ΜΙΣΕΙ το τζατζικι. Πανε λοιπον σε ενα σουβλατζιδικο και λεει στο σουβλατζη ‘‘Ενα με απ’ολα με σως’’. Ο σουβλατζης ο φουκαρας καταλαβε τζατζικι τη σως
Φανταζεστε τα μουτρα του εν λογω φιλου μολις ειδε το σουβλακι με το τζατζικι…:lol:
Ενω με την πιτσα δεν ερχεσαι αντιμετωπος με τετοια προβληματα[-X
παιδιά Pizza και πάλι pizza ειδικά άμα είναι και corner άστα να πάνε
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ώραίο thread
Pizza με δυσκολια γιατι συνδυαζεται με αγωνες και χαβαλε…
Όχι ρε παιδία, δεν είναι όμορφο αυτό. Αφού φας τζανκ φουντ πρέπει να μυρίζεις μια γενναία ποσότητα τζατζικίλας…
μεγαλο διλημμα
επιλεγω σουβλακι ως κλασικος Ελλην , ειναι και πολυ πιο οικονομικο και πιο βρωμικο , πιο brutal:D
σημερα ομως θα φαω πιτσα:p