Σουβλάκι η pizza?

Σημερα ολοι θα φαμε πιτσα! :lol: :lol: :lol:

Μιας και είναι το κλασικό δίλημμα του καλοκαιριού ξεθάβεται…:!:

Τόσο το σουβλάκι όσο και η pizza είναι σεβαστά και προσφέρουν μεγάλη απόλαυση,αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει.Pizza θα προτιμήσω για κανα αγώνα βασικά ή όταν μου ρθει.Το σουβλάκι παραμένει σταθερή αξία - φθηνό,νοστιμότατο,συνοδεύεται άνετα από coca cola/μπύρα και με 2-3 είσαι άρχοντας.Επίσης το παίρνεις και το τρως στο χέρι ενώ με τη pizza δε παίζει κάτι τέτοιο.

Σουβλάκι επομένως!

Και τα 2 τα γουσταρω αλλα σαν τη pizza τιποτα.

Μην ξεχνάμε βέβαια, τα υλικά, τον τρόπο παρασκευής και τον υγιή τρόπο σερβιρίσματος.
Πάντως, το 70-80% των μαγαζιών δουλεύουν με την κλασσική ελληνική νοοτροπία.
Υπο φυσιολογικές συνθήκες λοιπόν, προτιμώ Pizza, με mozzarela & peperoni!

σουβλακι με γυρο κοτοπουλο και μαγιονεζα.οταν πεινας βεβαια ολα καλα ειναι.αλλα ενταξ μωρε εδω στο ελλαντα σπεσιαλιτε μας το σουβλακι ειναι.

Μαγιονέζα? Τι λες παιδάκι μου? 8O

Αν και σήμερα έχω τρελή όρεξη για πίτσα γι’αυτό και θα παραγγείλω μια σπέσιαλ σε λίγο, προτιιμώ το σουβλάκι.

Σταμάτα αλήτη,μου τρέχουν τα σάλια και μπαίνω σε πειρασμό. =P~

Δεν γινεται να διαλεξεις αναμεσα σε πιτσα και σουβλακι.Το καλυτερο ειναι πιτσα με σουβλακι.Ειναι εννοιες που αλληλεπιδρουν για να το πω και επιστημονικα.Δεν γινεται να υπαρχει το ενα χωρις το αλλο.:slight_smile:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν παρασκευαζονται και στις πιο υγιεινες συνθηκες … :wink:

αλλά είναι νόστιμα τα άτιμα…μιαμ

Σουβλάκι με μπόλικη πικάντικη μουστάδρα ! ¶κους dead ??

μουστάρδα,μαγιονέζα…δε πάει καλά ο κόσμος στις μέρες μας. [-X

Σουβλακι. Εχεις περισσοτερες επιλογες να αυτοσχεδιασεις:p Ε και τι την εχουμε την προυπηρεσια στο σερβιρισμα:p

Πιτσα με μακαροναδα για τα ματσακια και σουβλακια με μπολικο κρεμμυδι και ουγγαρεζα/τζατζικι για ολες τις αλλες τρυφερες περιστασεις.

Χμ… Έχεις στο σουβλάκι: τζατζίκι, πίτα, καλαμάκι χοιρινό, κοτόπουλο, γύρο χοιρινό, κοτόπουλο, μαρούλι, μουστάρδα, κέτσαπ, ντομάτα, πατάτα, sauce, κρεμμύδι…

Έχεις στην pizza: ζαμπόν, γαλοπούλα, μπέικον, κοτόπουλο, σαλάμι, αντζούγιες, πεπερόνι, μανιτάρια, πράσινη & κόκκινη πιπεριά, ντομάτα, κρεμμύδι, τέσσερα τυρια (!), ανανά(!), καλαμπόκι, τόνο, λουκάνικο…

και όλα αυτά σε πολύ περισσότερους συνδυασμούς… επομένως, κάπου σε χάνω… :-s

Eγώ ψηφίζω γύρο Θεσσαλονικιώτικο όμως.Εκεί κάτω πολύ στεναχωρημένα τα κάνετε τα σαντουιτς 3 στην καθισιά θέλω για να χορτάσω ενώ εδώ με ένα είμαι τζιτζι:wink:

Εννοω οτι φτιαχνεις δικους σου συνδιασμους. Α επισης υπαρχει πιτα με κοτομπεικον, κεμπαπ και μπιφτεκι:p

πιτσα…
δεν υπαρχει καλυτερο …τρωγεται παντου και ο,τι ωρα θες.
κρυα η ζεστη ειναι υπεροχη.
καλοκαιρι η χειμωνα.
υπαρχουν ενα καρο τροποι να την κανεις…υποκλινομαι.